Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

IEchekojat skriinu vo taa ir jautriiba @ gign GooD MeN style XD Jau 5to stundu pec kartas kapaju un dzeru/laapos ar Borjomi mineral uudeni :)

eziiic Chucky vnk ir monstrs! train mapee sakumaa mes bijam tikai 4CT zem GooD taga,kas tikai ar nazhiem medaas un Chuky uztaisija -6 + atmineja c4 un visu to vinsh paveicas ar pliku nazi pret ar AK brunjojushiem T :) DEMO vnk bus zveeraa :)

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

Jā bij labs, dažos brīžos vienk paliku bez iekšām, knife mapēs nekāda dižā fun nav, bet šeit ujj.. :D bars pret baru ar nažiem pa vidu kautkas ar ak šauj he lido, c4 planto, tam visam vēl vidu vairāki smouki.. aijj, ja vēl man smoukā nelagotu tad visp būtu najs.

Jāiet nu gulēt, itkā šodien piektdiena (partytime) bet nekā, rīt uz darbu jāiet ;( Ganjau kādu piektdienu un sestdienu iekritīs brīvs, varēs nodot uguņus.

Link to comment
Share on other sites

Man šodien arī klusā 5diena. Mājās sēdēt negribēju, bet vilinošu piedāvājumu nebija =/ Tāpēc tagad tāds nedaudz papists garīgais pie datora sēžot. Labi, ka Winampa randomaizeram es patīku un labas dziesmas man liek. Rīt jāaizbrauc uz Dominu nopirkt kaut kādas jaunas drēbes un pa brīvdienām jāsadomā kaut kas par portatīvo. Jaunu kompi tāpat jāpērk & portatīvais būtu tieši laikā. Spēlītes tāpat nespēlēju un uz lekcijām varētu šad tad aizstiept līdzi. Nu, jā, tas laikam arī ir viss man sakāmais šobrīd..

Čau!

Madonna - Music

Link to comment
Share on other sites

Seen, redzi - arī tu vismaz šovakar saproti lietas būtību. Tas priecē. :thumbsup:

Novijas, nav jau tā, ka būtu jādzer katru dienu. Vienkārši šad tad mēdz sanākt tā, ka tā vienkārši sanāk. Jā, nu laikam pa to vasaru tas tiešām bija par traku, bet es nesūdzos, jūtos labāk nekā jebkad, arī ar muguru beidzot viss ir +/- normalizējies un vasara pavadīta tiešām gandrīz ļoti labi pēc ilgiem laikiem. :)

Goodmen, šobrīd sēžu un graužu klavišu, ka šovakar nebiju gign'ā. Škrobers nereāls, noteikti bija jautrs pasākums. Runājot par Chucky, nekad neesmu par viņu šaubījies, ir bijuši visādi piedzīvojumi ar viņu serverī ar nažiem. Vienalga škrobers. Nu vismaz mierinu sevi ar faktu, ka šovakar iezagu pēdējās trūkstošās biļetes uz Scooteru un šķiet, ka rītvakars būs izdevies, katrā ziņā pēc nedēļu ieilguša skaidras galvas sindroma rīt viss atkal nostāsies vecajās sliedēs.

Pie reizes noreklamēšu vienu foršu aliņu, kuram aizmirsu nosaukumu, bet zinu, ka no Cēsīm un ka uz pudeles virsū viņam ir kaut kāds alnis. Nenormāli garšīgs priekš 56 santīmiem, nav rūgts, nav pārgāzēts un arī pēcgarša forši patīkama. Arghh, rīt aizliešu seju. :hrmmm:

EDIT* Noskatījos treina demo, tur bija -5 ar nazi + defuse, bet nu :10cm: paļubomu. :)

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Fans būtu vel lielāks, ja neatnāktu daži labi un speciāli nesāktu visu bojāt, jo pamazām visi pārgāja uz GooD :muahaha:

+ parādās veicais niķis, ka ar nazi nedrīkstot spēlēt, vakar saņēmu aizrādijumu pff.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Huh. poha tiešām pamatīgi tagad mani moka... Vispār no vakardienas kaut kāds melns caurums... :/ tik atceros veikalu, tad kaut kādus keksus Raiņa parkā kuri gribēja iet uz essential. Jācer ka nekādus sūdus nesavāriju, jo nepamodos savās mājās...

Šodien atklāju, ka condition zero spēlējot kopā ar botiem misijas var arī uzlikt sv_gravity un pārējos mēslus, mazliet uzjautrinājos par viņiem . (cz spēlēju kad pilnīgi un galīgi nav ko darīt)

Link to comment
Share on other sites

Mjā, pat gign forumam laika tā īsti nepietiek. Būs laikam jāpamet studijas :)

Link to comment
Share on other sites

Vienkārši nereāli kūūl sajūta. Pamostos no rīta, par laimi, savās mājās, un saprotu, ka man ir zila acs un uzpampusi lūpa. Tad es protams sāku domāt, kas vakar ar mani ir noticis. Nonācu pie secinājuma, ka NEKO neatceros. Piezvanīju čomam, kurš man pateica, ka es esot nokritis. Bļeģ, es esmu tā kritis, ka skaņa, kad mana seja atsitās pret asfaltu, ir bijusi dzirdama 100m rādiusā. Un nekad nav nekas bijis zils uz sejas. A tagad uzreiz 2 vietās. Diezgan aizdomīgi. Apsveru domu šodien neiet ārā no mājas, jo tad es neizbēgamā kārtā uzzinātu, ko es vakar esmu darījis un teicis. Un tad sāktos īstās moralās pohas.

Link to comment
Share on other sites

Taa es shodien nevienu neparsteigshu,jo es dzeru :D Es skatos basi un dzeru! Pec tam skatishos futeni un arii dzershu :D Es vopshem dzeru un vakaraa jahtoshu pa GIGN serveri un ritaa ieshu uz darbu pohains,bet man po man patik jahtot un dzert :) galvenais ka es cukaa neeju ielaas mekleet hujnjas bet majas raami jahtoju pie TV un PC :D

Link to comment
Share on other sites

basis vnk supaa :0 Atkal nedaudz pakutinaja mums nervus bet viss ir labi kas labi beidzas :) Un atkal janichenoks ar savu pedejas sekundes trini :D Futene beigaas arii lika panervozeet pie 2:1 kaa arii spele beidzaas :) Tiko jahtojot uzspeleju CS un kartejo reizi pieradijaas ka tikai jahtojot protu jedziigi shaut :) skore 33:3 :) That`s rullz for mee :) Es jahtoju talak ar raidijumu Mana PRINCESE pa lnt tjipa tavo :)

P.s. Eziii pizduuu tu atkal visu fanu palaidi garam! Zhel ka skriinu nepanjemu kaa mes dejoojaam pastup pastup pietupies! pizduuu bez desam es jahtot uz gultu lmfao

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...