Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Taak taak taak, lai arii neesu serverii, es juus veeroju B)

Man te +30 graadi, mitrs gaiss, baigais trakums. Bet tas veel ir tikai saakums, kas buus peec meenesha - bails iedomaaties. Seezhu tagad daarzaa, suucu tuborg 0,66l alinju, kasu veederu, klausos Gustavu un piipeeju smeekji Ceru, ka peec kaada meenesha vareeshu atkal uzshaut serverii, pashreizeejaa dziivesvietaa ir diezgan leens internets.

Taadi, luuk, piiraadzinji :)

Gudmen, tu te joko vai nopietni to raksti?

Link to comment
Share on other sites

Gudmen, tu te joko vai nopietni to raksti?

Nope :) Es jokoju tikai dzerumā :DD Tā kā viss bumbās... Rītā man ir grillpārtijs un jau tagad zinu ka no atteikšos i no grādīgajiem i no pussydzērieniem,jo lidz hoķim vairs palikušas 8ņas dienas :) Es to varu un izdarīšu :) Rītā nosveršos un domāju ka kādi 2kg vēl mazāk būs :) Nu ja pirms atmešanas svēru 93kg tad pec 10tās nedzertās dienas -5kg 88kg bija un tagad droshi ka jabuut kaadiem 86! Znachit lidz next wiiikam lidz 83 deretu nosliiigt :) ariii iekshaa taadu kaa energjiju saaku sajust,ka visu laiku gribas kaut ko dariit , kusteeties :)

Link to comment
Share on other sites

jej beidzot to azi nahrinizeeja :D

Sodien darba biju nice, redzeju Valdi un vel paris deputatus no Rigas (lol) sodien chali pie chakstes pieminekla runaja (ok runaja tikai zatlers ito 3min un aizgaja projaam :D) reali stradaju tiesi blakus chakstes piemineklim un vnk epic - dzirdu taures sak pust un citus orkestra sudus :D eju skatities - hehe tas tak voldinsh :D suda MP nelaida apsveicinaties x]

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...