Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Diezgan interesanta nakts. Vizinajamies pa jelgavu un centra sanaca uztaisit dragu ar civicu, kad tas bija cauri, griezos pagrieziena un prieksa menti. Godigi sakot, gandriz apmizos no bailem, jo domaju, ka sas papisisu tiesibas. Ments man prasa, kapec ta smirds peec sajuga, un vienigais, kas uz sitiena iesavas prata bija tas, ka pateicu, jauna masina, neesmu piesavies :D. Vins man protams uzbrauca, teica, zel, ka nenokera uz radara, tad 3menesus varetu ar kajam staigat. Stulbakais vel tas, ka nebija ieslegtas gaismas, par ko man tie kropli uzlika 30ls sodu..

Tad vel bijam kautkada privatmaja uz tusu, kas bija galigi garam. Pilns ar pierijusiem skeiteriem un mazgadigajam un vel stulbais draugs saka lekties ar viniem. Viss sava zinja tiri ciesami, ja nenem vera to, ka man pec 2h jabrauc uz volejbola secenem, bet naak atrubons.

Link to comment
Share on other sites

Sjo tiko beidzaas mans eirotrips pa LIETUVU :) Bleee taaa nopixaajos un iztuseejies sen nebiju! Ideala atpuuta ir tepat 80km attalumaa! iists kūrorts! Kempingaa normaali dzhumpiiijam! Esmu apslimis tas gan ir d1rsaa! Taa ir kaa ar slapjaam zekjeem tuseeju! :)

Link to comment
Share on other sites

naisīgi, tikko spēlēju ruleti un no 10euro uzvārīju kādās 15min laikā pāri pa 80 eurikiem, gandrīz 90. Tad izdomāju prikolam uzlikt 25euro uz melno, jo pirmstam kādas 4reizes bija sarkanais. Papisu to un tad sāku papist, tagad vel no tiem ~80 euro palicis ir 0.38 EURO! NIIIIIIIICE, aizmigt nevaru :(

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...