Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

lmfao Tu pats spēj saprast, ko tu esi pateicis? Esmu pārliecināts par 9479324712 %, ka rītdien atkal šeit būs posts par to, kā tu šodien esi "ķipa piedzēries" :)

Nē nē šodien toč būs sausais likums!Gāju veikalā šodien alkahola plauktiem pa gabalu garām!Lai gana viņčiks ledusskapī stāv! Šodien toč nē! Esmu meiģīnājis ZAĻO PŪĶI un zinu ka normāla štelle,bet tā nē,labāk nē!

Link to comment
Share on other sites

Šovakar domāju būs sausais likums, bet nekā, sanāca pa dienu 1-5 aliņus izdzert nejauši un tagad pixāaaju DINU! Garšīgs, rauj nost jumtu, laikam jāpaēd un jāaiziet vēl vienam pakaļ. Rīt točna nedzeršu, savādāk neatceros kad pēdējo reizi biju pie samaņas.

^ - kā sanāca? :D

Link to comment
Share on other sites

Joprojām pixāju DINU. Baigi forši. Tagad nespēju atraut domas no pežas, kaut jāraksta sacerējums par kaut kādu murgainu mežu. Foršiņi.

Maybe kāds var ieteikt jaunas idejas tūrismā un tā attīstibā? Derēs jebkasiņš. Paldiesiņš. Turat buriņas. Mcā, pīz_ā... nē - pīziņcīsiņā. Gaidu atbildītes.

Link to comment
Share on other sites

vrum vrum! es pixaaju!!11 cepumi un ir ... arii pankuukas, pikxaas no riita veel.

shodien vis dienu nopixaaj un veel ir martini un tas arii skapii EU guudmen tu neguli, netaisies tik atri iet gulet blek bullet!

Link to comment
Share on other sites

:( jadzer teja un jaspele cs

Tieši tā. Noskatīšos Two and a half man, un ķeršos cstrike klāt, sen nav tā nopietni uzspēlēts. Vai jāpaskatās, kas cits, piemēram, tf2 veselu mūžību nav spēlēts, bet diez vai man uz šī kompja viņu vilks, baigie lagi pagājušo reizi bija, kad gāju iekšā.

BTW Rokas salst ārā jau, pretīgs lietus un garastāvoklis arī nav viens no tiem labākajiem.

p.s. kāds nezin, kad sāksies pārdošana biļetēm uz SAW 3D? Mēs te tā runājām, kāda kompānija dosimies uz viņu nākamo piektdien, cerēsim, ka biļetes dabūsim uz to dienu..

Edited by novijas
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...