Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Jв puteni sola gan! Tв es jau cerзju,ka man рeit nebыs vairs jвєaksta,kв vakar piepihвjos,bet TВ notika vnk :) Un atkal plusos mana pixaрana mani noveda,nevis mоnusos :) Un paрsajыta arо nemaz no tвm sliktвkajвm рхdien nav :) Tas priecз,gaidu darba dienas beigas,jo mвjвs mani gaida 2vi auksti Cзsu Premium aliтi un HOKEJS :)

Link to comment
Share on other sites

http://en.wikipedia.org/wiki/Alcoholism#Management

http://en.wikipedia.org/wiki/Procrastinati...procrastination

:D

Ja nopietni, neviens jau nav teicis, ka nedarbojos.

Un ja turpina par nopietno, tad man ir baigās aizdomas, ja goodmena teksti būtu patiesi, viņš jau sen būtu nobeidzies ar aknu cirozi. Varbūt gan, protams, viss vēl priekšā. :)

Link to comment
Share on other sites

:)

Te es varu oponēt ar personisko pieredzi, savulaik veselu vasaru nodzīvoju Latgalē, šņabis 0.5 dienā vienam lija, varbūt pat vairāk, bet no veselības problēmām ne miņas, ja neskaita patstāvīgu streipulošanu. Cilvēki runā tas jau velkoties gadiem nevis tikai to vasaru.

Link to comment
Share on other sites

Patiesiba parskjirstot paris lapas konstateeju, ka shis ir nevis spama topiks, bet gan alkaholikju saiets...

Shodien darba sapratu faktu, ka anglijaa ja esi samera augsta amataa, draugi latvieshi, ja na isti chomi, nedriikst buut... maitas megjina izmantot ceriba, ka stradas princisps --- latvietis latvietim. Nah tadus lopus ? Vnk brutali pienak klat vecene un saka, es rit stradaju, iedod kadam citam off, jo redz vinja esot latviete... nah tadu aitu.

Link to comment
Share on other sites

Pats arī esmu no Latgales un gribētos pateikt kaut ko pretī, bet laikam nespīd...pats tagad sapratu, ka neesmu labāks par good'menu :blink: Vienīgā atšķirība - es nerakstu šajā topikā, ka atkal esmu piedzēries. Ja tā darītu, tad būtu tuvu gūdijam.

Priekš studenta, kas grib lēti un ātri piedzerties viens no labākajiem variantiem. Vēl labāk ir dzert viņu caur salmiņu :DD

Link to comment
Share on other sites

Seezu, eedu chicken doner kebab, uzdzeru alinju... mmm... nice meal b4 goin` to bed :D

P.S. Man patik kad man saka, ka man ir aims :D

aaa un jaa... R3d.L1ne shas celsies uz darbu, es tikai eju guleet driizumaa :D

r3d... enjoy DISPaTCH or despatch.... UK n usa writin` is different :D

Edited by l1nk1n
Link to comment
Share on other sites

Kāmēr es vakar pixāju alinjus 1nu pec otra,un speleju totinju uz LIVE likmem un sho to arii vinneju :) Vakar likaas ka shodien vajadzetu but ne ipashi labi,betnekaa :) shodien juutos teicami un vel shodien uz 2vaam dzimenem jaiet :) Larins gan shodien darbaa tads pashvaks :DD

Link to comment
Share on other sites

:) Citreiz(vairumā) arī pēc ciskām(7grādīgajām) rodas DEFEKTI :DD

Ja nav naudas, tad nedzer labāk vispār. Lai nu kā, bet manā skatijumā dzert tos pūšļus ir tīri pretīgi un tizli. Laikam vainīgs ir fons, uz kura viņi izceļās - dzer bomži, sīņi, etc. dabas lopi!

Link to comment
Share on other sites

Labrīt! tas nav normāli man šodien ir gan morālās gan fiziskās poxas! :DD 1mkart mana brivdiena bet es tagad 15:30 tikai pamostos :DD Neee nu tas izskaidrojams ar to ka tika pixaats lidz 8:30 rītā un ar kārtīgu naudas čenguru mājās pārvilkos iekritu gultā un aizmigu! Es pat negribu atcereties cik daudz un kas tik netika izdzerts 2l vodka uz 2viem,pec tam es skjiet 3x 100 visijkokčikus barčikā pixāju,tad bija kaut kādi sidri un tad viss beidzās ar tradicionālo aliņu :) Galvenais ka nauda,makā spiež :) šitā dzeršana nekam neder,jaaiziet vispirms uz kafejužņiku paēst un tad mošk pa bodēm pastaigāt sev kaut ko nopirkt :) kaut kā tā :) Tagad uzkožu DOMINO cepumu,un secinu ka riktīga laba manta :) Mutē riktīgs sušņaks :)

Link to comment
Share on other sites

Sveiki!

Es neceru, ka Jūs kāds mani vēl atceraties, bet nu es vēl tāds esmu!Gigna cs spelēju ar niku - Fruktinjs.

Bet ne jau šos jaunumus es gribēju jums pavēstīt, bet gan to, ka manā dzīvē ir notikušas svarīgas pārmaiņas!

Es no laukiem pārvācos uz Rīgu dēļ mācībām un basketbola!Tā tad es mācos Rīgas 49.vsk 12.b klasē, un trenējos basketbolā pie Rīdzenes.

Gribēju vēl tikai piebilst, ka esmu ļoti apmierināts, lai gan vienīgās problēmas ir ar naudu.Taču tā kā neesmu atpalicis un nedzīvoju ledus laikmetā nedaudz piestrādāju viesu namā.

P.S.Varbūt kāds mācās 49.vsk?Kā jums iet??

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...