Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Tiem, kuri vakar neredzeeja skatieties shodien, man te perfekti redzams liels, zelta kraasa meenesis, cerams tik ka veelaak buus augstaak, tad buutu veel skaistaak.

Iemet bildi, jo man te nav ne smakas no mēness :<

EDIT: Tikko gasēju uz bodi vel pēc pāris aliem. Ieraudziju mēnesi. Biju vīlies, ka viņš ir uz austrumiem un mazs, jo ir bijušas nakts, kad viņš, salīdzinot ar šao nakti/mēnesi, ir bijis 4 reizes lielāks ;)

Esmu vīlies :<

Edited by Hm. Murdock
Link to comment
Share on other sites

Nav, pardevu fochuku kaut kam no foruma neatceros kam, tagad jau kad meeness augstaak vairs zelta kraasa nav, nekas iipash, vieniigi tas, ka visu nakti spiidees logaa un mieru nedos. Berzkalnos ljoti labi redzams, kur tu tur esi ka nevar redzeet?

Shodien taads fails, pazvaniija Vectras pirceejs pateica, ka tomeer nepirks, bet vismaz droshiibas nauda paliek, bet saliidzinaajumaa ar to ka mashiina nav paardota, tas sirdssaapes nemazina.

Link to comment
Share on other sites

Bla atcerējos,rīt vēl jāiespēj uz VID. aizbraukt,izrādās ,man nodokļos ir pārmaksāts 112.57Ls,nav daudz,bet patīkami!

Kaa tu par tiem paarmaksaatajiem nodokliem uzzinaaji? Darbaa dabuuji veestuli par ietureeto nodokli? Man te kaut kaadu papiiru izsniedza, nesaprotu, iet uz tualeti vai nolikt skapii (dokumentu)

Link to comment
Share on other sites

Kaa tu par tiem paarmaksaatajiem nodokliem uzzinaaji? Darbaa dabuuji veestuli par ietureeto nodokli? Man te kaut kaadu papiiru izsniedza, nesaprotu, iet uz tualeti vai nolikt skapii (dokumentu)

Nu redz man,ļoti labs ģimenes draugs strāda VID,kkā sanāca runāt par to tēmu un viņs ieminējās apskatīties,kas un kā!Nezinu kādu Tu papīru domā,man vienīgais ko darbā izsniedz ir ikmēneša lapiņa par algu(cik nodokļos ieturēts,cik nav utt.) ! Tu labāk vienkārši aizej uz VID,pieej pie kāda no tā apkalpojoša personāla un pajautā par pārmaksātajiem nodokļiem un tad vai nu viņa pati paskatīsies vai ari aizsūtīs pie kāda cita un tad Tev ari pateiks,vai ir vai nav,ja būs tad jaizpilda būs anketa,viņa tur pati visu diktēs,spēj tik raksīt un tad konta nr. un 3 mēnešu laikā gaidi(pieredze liecina,ka 3 mēneši ari jagaida :) ) !

Link to comment
Share on other sites

pizdec !!

man veeljoprojaam tiik hujovaa .. esmu gulejis labi ja 1h , pa nakti vnk nereaali paguleet,ik pec 10min jaaiet vemt ..

piipeet arii negribas (vismaz 1 pluss ) shnjabi es negribeesu redzeet vismaz kaadu laicinju ..

pirmstam pelmenus varitus paeedu , tad gan labak palika ..

acis nereaali saap,ble bet pagulet nevar =//

Link to comment
Share on other sites

Jaa jaa viss pareizi! Biju domajis otraadi .Ja vinjiem ir 15:00 mums ir 16:00 ! Okej tas der :) es vnk jau saaku plaanot kur skatiities hokji :DD Izplanoju jau savu grafiku :P Kur ar ko un cik daudz buus jadzer :P

Es arī diezgan normāli aliņu iedzert mēdzu , bet diez vai tik daudz cik tev sanāk ! Un man jau dēļ alkohola ir tā, ka skatoties spoguli uz saviem kailumiem es redzu, kā mana sirds dauzās, pilnīgi meiģina izlekt āra no mana ķermeņa ! Jo vairāk iedzeru jo vairāk viņa trakot sāk ! Tapēc rodas jautājums, kas tev ar viņu notiek? Nesitās ārā, kā bassi? Vai man vienīgajam tā ir?

Link to comment
Share on other sites

Tātad kā es visu uzskatu! Tas ka pīpēju , tas nozīmē,ka bendēju savas plaušas, bet nu ar plaušām nekas slikts jau īsti nevar notikt,ok tjipa kaut kādi plaušu vēži! Alkohols spiež uz manām aknām,kuras laikam dilst, lietojot visus shitos sliktumus arii manas aknas atraak dilst,un neatjaunoies nekad,lidz nodils! Un cik saprotu ,jo vairak dzeru jo atraak dilst un mazaak man atlicis,bet gan jau! Man te 1ns zinaams dzeks 15gadus dzeera,dzeera un dadzeera zarkaaa 33gadi! No 18 gadiem koda dien dienaaa...aknu ciroze un kirdikts! :( Tad man te vienam druganam draugs,aizgaja pei daktera vinjam tjipa kaut kaads audzeejs bija, daudz nebija atlicis dzivot! vinsh pardeva maaju,mashiinu visu ko vareeeja pardot,pameta sievu u.t.t un visu naudu nodzeera pec gada,aizgaja parbaudiities velreiz,lai uzzinatu kaa tur izskataas un cik ilgi buus dzivotaajs, kirdikts audzeeeja vairak nav! Zashebis! Ne maajas,ne sieva,ne naudas,ne darba,nekaaa nav... Taa kaa...

Ok par plaushaam un aknaam esmu apgaismots! A kas ir ar taam niereem? Taas atjaunojas? Uz ko vinjas reagjee? Cik zinu,laikam uriiins iet caur niereem? I`m right?

Link to comment
Share on other sites

Plaušām izplatītākais ir nevis vēzis, bet HOPS. Sašaurinās elpvadi un sākas aizdusas pie mazākās kustības, smakšanas utt.

Aknām aizej nodot analīzes, ASAT, ALAT un GGT, ja nemaldos, tie ir galvenie rādītāji. Vēl nenāktu par sliktu ultrasonogrāfija, bet pirmais vēlams analīzes.

Par nierēm neko daudz nezinu, bet alkohola cienītājiem bieži ir urīnceļu un nieru bļodiņu iekaisumi.

Edited by kRi
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...