Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Reiz pele pamanīja, ka fermas saimnieks ierīkojis peļu lamatas. Un viņa steidzās jaunumu pavēstīt mājdzīvniekiem - vistai, aitai un govij. Bet visi atbildēja - lamatas ir tava problēma, mums par to nav nekādas daļas.

Tā nu gadījās, ka lamatās iekļuva indīgā čūska, un satrakojusies tā sakoda saimnieci. Cerībā, ka vājiniece atlabs, saimnieks nokāva vistu un baroja saimnieci ar tās buljonu.

Pēc tam nokāva arī aitu, lai pabarotu daudzos ciemiņus, kas sabrauca pie slimnieces.

Kapos sanāca viss pagasts; bēru mielastam nācās nokaut arī govi.

Pa to laiku pele no savas alas pa caurumiņu skatījās un filosofēja par lietām, par kurām nevienam nav nekādas daļas...

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Kā draugos no galerijām saglabāt bildi (izņemot print screen)? Profila bildēm elementāri...pirms cipariem nodzēs burtus un iegūsti bildi orģinālajā izmērā, bet galerijās gan parādās jauks uzraksts: "403 Forbidden"

Link to comment
Share on other sites

Labais klikšķis vienalga kur --> inspect element ---> spied uz bildes un tevi aizmetīs uz vietu kodā, kur vari dabūt bildi.

EDIT: to visu dariju ar Operu. Nezinu, kā ar citiem browseriem

EDIT2: apmēram visiem pārlūkiem viens un tas pats.

Edited by SelfDestruct
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Nu jā, tik daudz es arī saprotu, bet uz lielās bildes labo peles pogu nospiest nevar (vismaz ar chrome) un mazajai bildei (tip preview) nodzēšot "ngm_" ir tas stulbais "403 Forbidden". Profila bildēm gan nodzēšot tos sūdus bildi iegūst orģinālizmērā.

Link to comment
Share on other sites

Iezīmē lielāku apgabalu, no galerijas nosaukuma līdz komentiem, dooh.

Es parasti iezīmēju, zemāk uzspiežu - pārbaudīt elementu, tad meklēju zem resources bildes kuras sākas ar "L" m thats large size.

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

Spied vienalga kur labo peles pogu(kaut uz baltaas lapas daljas)! Njem inspect element un ja lieto chrome, kreisajaa apagsheejaa stuurii uzspied uz lupas/ palielinaamo stiklu, tas ljaus tev spiest virsuu elementiem (tavaa gadiijumaa bildei) un tas tevi aizmetiis uz koda dalju kur ir links ar normaala izmeera bildi, atver to linku jaunaa logaa/tabaa un saglabaa.

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

āāā bļā, kuces uzbrūk no muguras un nav kondomu lai pretotos, āāāā

fatal death aaaaaaaaaaaa

wtf ? Atkal kaut ko smaganās esi ierīvējis? Tagad smuki dzeru alēnu un skatīšos okartes izlidināšanas šovu un jūtu kā smird man kājas :) bet vispirms iešu uzpīpāt tad mošk nomazgāt :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

lv veikalos atkal parādījusies zemeņu fanta =)

runājot par limonādēm , dr.pepper vēl veikalos ir?

pepperu vispār labu laiku neesmu redzējis pudeles, tikai RSU bundžās ir. Bet gribētos ķiršu pepperu, ja atrodi kur ir, pasaki :)

Link to comment
Share on other sites

Blah. Man te ar pirmo dienu , kaa normals laiks. Beidzot var ieksh garden pachillot.

NEvaru saprast, vai palieku vecs, vai kas, bet nevaru vairs atrast nevienu speeliti ar ko nosist laiku. Visas vinjas liekas vienadas, crysis, rage, fallout, gta, kas tik vel ne, viss pamegjinats. drusku iepatikas 2012 fifa.

Savadak aiz garlaicibas var nomirt. beidzot iegadats kautkads auto, tagad vajag pieekonomet lai var strashno apdroshinashanu nopirkt.bljadj 147 paundi menesi. Tiesa, jacer , ka pierunashu vienu anglju kolegji panjemt uz sevi un tad additional drivers piestukjet klat, cerams pielauzishu vinju, tas summu samazinatu vismaz uz pusi ;)

Link to comment
Share on other sites

rajons?

Preiļi, bet nu pirmo ērci dabūju pagājušajā nedēļā Jelgavā praksē :huh: šķiet tie pūšamie sūdi ir noderīgi, jo šodien neviens rāpojošais briesmonis netika satikts :)

Edited by nX.`
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...