Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Nu ja tie jautājumi neaprobežotos ar seksuāli-amorālām tēmām, tad varbūt būtu arī interesanti palasīt. Nenostāšos nevienā frontē, bet jau pēc tedija topika slēgšanas jautājumi aizvien retāk bija normāli, lasāmi un atbildāmi.

Link to comment
Share on other sites

nepatīk - nelasi, vienkārša loģika.

tas bija vienīgais topiks, kuru es lasīju. vot runas par cē-es u.c spēlēm, tās nu gan ir prīma vai ne?

Edited by bacard
Link to comment
Share on other sites

Kāds laiciņš gign spotā? Liepājā izskatās visai saulaini, bet pēc mākoņu kustībām noprotu, ka vakardienas mākoņi strauji virzās uz jūsu pusi. Piekrastē laiciņš jau paliek visai foršs :) Varbūt pat līdz jūrmalai sanāks aizplanēt. Vūp, vūp!

Link to comment
Share on other sites

http://www.gign.lv/f...e/page__st__645

ģeniāli, uzrodās 1x gadā un tad te sāk kaut ko noteikt :)

Priekules autokrosa rīkotājs LOHS, visi atvelk tehniku, samaksā dalības maksu, protams saule noormāli cepina, bet tas pamuļķis trases laistīšanai sagatavojis psrs laika cisternu, kurai nedarbojas sūknis, pizģec, īpašnieka dēls, kas arī piedalijās uzreiz pēc paziņojuma, ka sacensības tiek atceltas aiztinās, īpašnieks laika izrāva pa redeli, viens izgāza grilu, lai viņam ta trase nodeg, mentus izsauca neapmierinātie, bet ments laikam čoms un neko nedarija, tas arī notinās, kad viņu 3 kuiļi sāka vilkt no mašīnas ārā, lai dotu pa redeli par bezdarbību. Visumā jauks pasākums :D, cepiens par busa degvielu un papisto laiku pie tehnikas sagatavošanas.

Visā visumā ir jauki pamosties bez poham, ar brokastīm gultā :)

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Jā, tā varētu būt. Man pašam vispār ir tāds mērķis - aizvest latvieti uz olimpiskajām spēlēm - vieglatlētikā, skriešanā. Tā nopietni sākšu ņemties ar jauniešiem tikai pēc kādiem 3 gadiem, bet nu pamazām, pamazām. Uzvaras dzimst galvā.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...