Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Tas ir francūzis - ar amerikāni vai ar japāni pisīsies un sūtīs tevi bekot. Labākajā gadījumā uz puņķiem sataisīs. Nezinu kā jums tur civilizācijā, bet te Liepājciemā pežuļus, citronus, audjus, bembjus un citus Eiropas ražojumus labo bez iebildumiem, daļas nav nemaz tik dārgas ( ja protams neskatamies uz A6 vai jaunajiem bembjiem ) un servisus uz rokas pirkstiem var saskaitīt, kas ar francūžiem nedraudzējas.

btw, kādu pežuli tad tu paņēmi, divīt?

207. ir tieši tāds kā tu noraksturoji - maziņš, viegliņš, manevrē labi, jebkurš parkings nesagādā problēmas, nav arī galīgi kroplīgs :D

Edited by DominiX
Link to comment
Share on other sites

Nezinu kāds citrons tev ir pagadījies, bet pežulis, gan 407, gan 207 jau gadiem iet. Protams ir mainītas daļas un dzīts uz servisu, bet nekas pārdabisks ( pat neraugoties uz to, ka braukāts tiek tikai pa LV ceļiem ) un nelabojams nekad nav bijis. Visi vāģi protams nav nedz redzēti, nedz testēti ( francūži ), tomēr par pežuļiem sliktas atsauksmes ir ļoti reti nācies sastapt ( pārsvarā jau no BMWpirkstigaisā faniem )

Link to comment
Share on other sites

Labu laiciņu atpakaļ biju uzdūries saitam, kur varēja no vācijas pa tīri normālām naudām pasūtīt pārtiku and shit. Diemžēl kad pienāca laiks sūtīt, es atcerējos ka nomanīju browseri un vienīgais tur eksistējošais bookmarks ir pazudis. Nekādīgi nevau atcerēties - ceru uz jūsu atsaucību.

Link to comment
Share on other sites

Guest Teletuubijs

mazliet esmu pārsteigs. ienāku gignā pēc 12h pauzes, bet nav neviena aktīva topika, pa te tikai 2, i to bezjēdzīgi, posti parādijušies. tik tiešām jāiet tvnetu studēt? :(

Link to comment
Share on other sites

206iepirku ;)

Principa tapec ka vajadzeja fiksi jaunu auto, jo veco nozaga, bet saaku daudz ko pardomat par labu shotajam mazajam krupim.

Jau tresho dienu ar 10 baakaa braucu uz rinkji, ta ka iet uz gaisa, miiksts, labs auto.

Redz velviens iemesls kapec njeemu sho auto ir nobraukums - 33k. Pilnigi jauns auto sanak.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...