Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Guest Teletuubijs

sapriecājos, ka būs pāris lapas kkādas lasāmvielas, beigās vienk. spiedu next lapas un aizdomājos, cik tizla publika šiet mēdz būt... enīvei,

Ziediņ ...

Aha tas čalis, kas tavā profila bildē ir degradējoša persona, kas cilvēkus cenšas nostādīt vienā līmenī ar tikko no pakaļas izlīdušiem nēģeriem, kastu krāvējiem, kā arī Ziediņ, vislaik likies normāls čalis, bet tagad liec vilties :(

EU, JA?

Man liekas, ka tavā ģimenē ir problēmas, jo nejau es runāju slimīgas lietas internetā, kā pazemot citas personas. Varbūt pats esi ticis pazemots ģimenē no kāda puses?

Pretīgi ir skatīties uz tādām jebļām kā manā avatārā. Tas lūk ir nepareizi, degradējoši un slimi. Tie foršie dupši un pupiņi ir pilnīgs pretstats. Ja tev tādos video kaut kas nepatīk - pārbaudi vēlreiz kurā gadsimtā tu dzīvo un kāda ir tava seksuālā orientācija.

klau, Kent, aizej nopērc kādu pērkamo čiksu un aizved viņu uz random gign`a dzerstiņu, varēsi tad visiem gudri stāstīt, cik kruts ir vaginālais sekss ar savām daudzveidībām (netikai misionāru poza).

Ok, Ziediņš pats par sevīm ir lempīgs īblis, kas neko vairāk kā iedirst netā nejēdz, bet izskatās, ka Mieža kungs (pohuj, ka dzēris), ir gatavs pārsist ziediņu idiotismā. Protams, ir lietas, kuras ir jānoslīpē, bet tālu no ziediņa neatpaliek.

Par šo sūdu vispār - ideja kā tāda ir ok, nē, vairāk kā ok, jo var izpaust savu ķermeņa brīvību un burvību. Protams, ja čiksas atsaka, tas nav nekas slikts (kkas bija par rus minēts, etc, nu wtf? :D:D:D:D:D), ķipa, ja random čiksai uzprasīšu parādīt krūtis, viņa man atteiks, tad tas būs saistīts ar kkādām padomju savienības "rētām"? tak nē, katram viedoklis ir savs, kam ciešāks, kam vaļīgāks... ehh, ak šie gudrie gign`a prāti :D

lai nu kā, visu cieņu Ame`i par ideju, gana spēcīga ideja, lai varētu lepoties par to!

p.s. ja kādreiz vajadzēs džekus, kuri laizās un rāda savu grudaku, aicieniet talkā ziediņu, viņš ir riktīgs bārbiju Kents :D

p.s.s. ziediņs ar miezi var nemaz neatbildēt, tāpatās jūs esiet pārāk zemu krituši, lai kaut ko spētu racionāli paskaidrot (ok, tas, ka jums liekas racionāli - neskaitās :) )

Link to comment
Share on other sites

Guest Teletuubijs

Tavs avatārs ar "one night stand" un mans avatārs - saskati pretrunas ?

es labrāt saskatītu pretrunu ar tevīm, tobiš tu internetā un tu dzīvē. būtu gana jautri uzjautrināties, cik liela nulle esi dzīvē :)

Link to comment
Share on other sites

Jāuztaisa labdarības konts, kur pēc iespējām, katrs var iesūtīt kādu latiņu boksa ringa izīrēšanai. Tā kā mūsu starpā, visticamāk, nav neviena, kurš prastu skaitīt punktus, tad cīņa notiks līdz krīt vai arī līdz padodas. Būs iespēja arī kauties pa pāriem, vai 3vs3.

Tā kā spēks ne vienmēr ir dominējošais faktors, lai pierādītu cilvēka spēju līmeni, tad blakus tiks risināti dažādu jomu uzdevumi, kuros tiks pārbaudīts intelektuālais līmenis. Sākot ar reizināšanu, komatu likšanu un vēstures faktu atpazīšanu, beidzot ar integrāļiem un Sudānas Dienvidu daļas vides piesārņotības cēloņu meklēšanu.

Jāsāk plānot laicīgi, jo Teletūbijam noteikti vēl jānopērk biļete, AmE(m) jāizpēta savs grafiks kalendārā, un Miezim jāsazīmē dīzelis garajam ceļojumam no pekles.

Edited by bacard
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Man žēl, ka Latvijā vēlaizvien esi tāds pederass kā tu draudziņ, varbūt tev jau sen bija laiks doties pie noliktavu kņaziem Lielbritānijā?

Ja cilvēks kaut ko vēlas izdarīt, tad viņš to izdara nevis iedirš gaming forumā un mētā kruto čali, bet tu esi tikai zilītis, kas neko neizdarīs, kas pat peteni nav redzējis. Tā kā stāvi pie ratiem.

Ziediņ nekas nav saistīts ar spēlēm, kā arī neēsmu neko spēlējis hvz cik ilgi, vnk saku, man laikam par laimi, var par nelaimi, rūp par mūsu cilvēkiem. :)

Eu bļa, es trvi atpazinu. Tu esi tas delfu u n tv net lielais komentātors....

Link to comment
Share on other sites

Šausmas, celties 5os no rīta, lai nedaudz pāri 6iem būtu jau pieturā un gaidītu transportu uz centru, no kurienes tālāk jābrauc darbos. Divas dienas darbs un agra celšanās, un es jau esmu nost. ): Varētu jau teikt, ka vecums nenāk viens, bet labāk domāšu, ka pie vainas mans vājais dzimums organisms.

Link to comment
Share on other sites

Kādam te vajag palasīt Bodrijāru.

Un šeit satikās ekstraverts racionālists pret Intravertu iracionālo.

Izlasot vnk norēcos , kāpēc šeit visi ir ar kādu negatīvu auru , tikai Teddy vēl normāls , parējie praņiki kaut ko ārdās !

Link to comment
Share on other sites

Tom, līdz septiņiem būšu skonto hallē un filmēšu tur pasākumu. Pēc tam ir citi plāni. Ja pat tu man to stieni iedotu, man nav īsti kur viņu likt, jo vakarā es nebūšu savā rajonā. un rīt ir montēšanas maratons. Būtībā vairs nav laika nekam citam nedz šodien, nedz rīt.

Būtībā šodien izlasot visu šeit sarakstīto, nesaprotu, kāpēc vakar ielaidos tālākās sarunās, ja ar šo indivīdu ir viss skaidrs pašā sākumā. Ļoti žēl, kad zaudē argumentu internetā, tad ir jāvicina rokas, lai pierādītu savu varenību. Bet nu... Pirmdien esmu centrā. Varam tikties, ja tik ļoti velies.

Link to comment
Share on other sites

biju domājis te kaut ko ierakstīt, bet tāpat nav jēga, jo nekas tur nebūs :) netaisos tevi tvarstīt pa centru, jo 1. esmu ar mašīnu, nemeklēšu kur to nogrūst, 2. neēsmu rīdzinieks, tā kā nepazīstu rīgu tik labi

Tom. to stieni tu vari iegrūst citur ;) moš ai ar ami varat kopīgi padarboties ar viņu.

boring neēju vispār delfos wtf

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...