Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

benāram vīkendā ar nebija 3g LMT. ne ipadam ne ītrubai

Taa vins bija, tas ir saistits ar tarifu "briviba", kas palielinajam interneta apgriezienus, vienkarshi ik pa laikam torni nokaraas, jo parak liels traffic, LM pasi to zin, es ceru, ka tas tiks uzlabots, bet jaa diemzhel, ik pa laikam pazuud. Tas ir reti gan, man gadas paaris reizes menesii.

Link to comment
Share on other sites

Nepieciešama palīdzība ar arodārsta meklējumiem pirmreizējai veselības pārbaudei.

Kur centrā par sakarīgām naudām šo varētu nokārtot? Cik sapratu, tad veselības centrā 4 cena esot kosmoss.

darbam pēc idejas tas ārsts ir jāapmaksā. tadnu vienalga uz kurieni ej :D

p.s. un jā boring, viņš viņu ikdienā lieto vislaik. darbā utt.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Izrādās, ka Lidosta neatmaksā. kapeikaspisēji :D

Tādēļ arī meklēju, kur lētāk :)

Kur tu lidosta stradaa ? Darba devejam pec likuma ir jaatmaksa ikreize obligata veselibas parbaude, tas ir likums, tiklidz tu paraksti liigumu, tas ir uz vinu sirds. Darba devejs var izveleties vai nu saukt dakterus pies eviim, vai noslegt ligumu ar kadu iestadi, vai vnk palaist visus briivgaitaa un tad segt izdevumus, pec tam, kad esi iesniedzis cheku.

B0r1ng sanak visu laiku lidzi nesaat, majas no vinja iisti jeegas nava, ir dators, portativais, vienmer esot celja forshi, ka ir lielaks ekraans, iphone ir kaa emergency variants, kur var izdarit visu to pashu tikai aiznemt nedaudz vairaak laika, nu tas kjeems izladejaas lidz vakaram, ipad izlaadet viena dienaa nav tik viegli.

Link to comment
Share on other sites

man gan vairāk patīk tās pežiņas nobraukums.. nu īsta konfekte, vislaik garāžā stāvējis un mūķene tik 7dienā pēc piena aizmaukusi :D

Man liekas, ka tā varētu būt taisnība, nebija laika braukāt apkārt. Bijā bizness jātaisa...

Ja tūbijas ar divīti šo lasa, tad nedomājiet, ka dotais posts bija domāts lai jūs aiskart. Es patiešām nezinu, kur var piemaukt lielu kilometrāžu anglijā, un saprotu, ka tas ir diezgan reāls nobraukums.

Edited by b0r1ng
Link to comment
Share on other sites

Drošības departamentā.

Bet šī sanāk pirms līguma parakstīšanas jāveic. Tur k-kāds mindfucks, bet tā ir. Citur cik esmu dzirdēji esot par tā, ka no sākuma pie arodārsta samaksā pats un tad pēc pārbaudes laika beigām Tev firma atmaksā.

Link to comment
Share on other sites

Pēdējā versija ir šausmīgi indīga un lipīga. Silti iesaku pie konkrētā datora nelikt nekādus papildus datu nesējus un inficēto HDD neslēgt pie citiem datoriem. Divi advancēti (bez sarkasma) cilvēki beigās tik un tā taisīja format c.

Link to comment
Share on other sites

Šodien meiģināju iziet tehnisko un nevaru saprast vienu no punktiem ko piešķīra.. "208 neatbilstoši novietoti bremžu signāllukturi" Kā tas var būt, vai tur ir domāts iekšā salonā papildus bremzēsānas signāls, man viņs nav piesiprināts par to pieskaitija punktu? Nevaru saprast kā problēmu izlabot... :D Kā vispār var but neatbilstoši noviets bremžu lukturi.... Varbūt kāds var izskaidrot problēmu ? :D p.s. aizmirsu uz vietas paprasīt tadēļ prasu jums..>!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...