Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Ļaunais teddījs aizvēra topiku, tapēc nākas tā satura turpinājumu te iemest ^.^.

Raksts paņemts no populāra portāla.

Esi izjutis neizturamu spiedienu tualetē? Zini, labāk uzmanies no tā! Kāpēc no tā būtu jāuzmanās, lasi turpmākajos 10 faktos par kakiņām.

10-fakti-par-kakinam-1.jpg

1.

Pie 3.6 % gadījumiem, kas ir saistīti ar asinsvadu plīsumiem smadzenēs, ir vainojuma pārmērīga kakiņu spiešana, kā rezultātā tā var izraisīt smadzeņu bojājumus vai pat nāvi, tāpēc neaizraujieties ar smagām cīņām, cīnoties ar brūno lāci!

10-fakti-par-kakinam-2.jpg

2.

Uz Mēness ir sastopams iepakojumi ar kakiņām, kurus ir atstājuši astronauti. Astrobiologi izsaka spekulācijas, ka baktērijas, kuras ir sastopamas kakiņās, ir pakļautas gēnu mutācijai.

10-fakti-par-kakinam-3.jpg

3.

Kakiņām vajadzētu normāli noiet pa burbuli, bet kāpēc tas tā nenotiek? Tāpēc, ka kakiņu sastāvā ir dažādas barības vielas un gāzes, kas peld virs ūdens.

10-fakti-par-kakinam-4.jpg

4.

„Mākslinieka s*ds” ir Pjero Manzoni mākslas darbs, kurš sastāv no 90 konservu kārbām, kuras ir pildītas ar kakiņām. Katra kakiņu bundžas vērtība tiek lēsta ap 150 000 ASV dolāriem.

10-fakti-par-kakinam-5.png

5.

Kakiņas var būt sarkanas, zilas pat lillā krāsā. Neparastās krāsas rodas pateicoties ēdienu krāsvielām vai arī neparastā krāsa var būt kādas slimības simptoms, piemēram, enzīmu trūkums.

10-fakti-par-kakinam-6.jpg

6.

Adeles pingvīns kakā četras reizes spēcīgāk kā cilvēks, tādējādi viņš spēj savu kakiņu raidīt 40 cm tālu (in your face), savukārt Imperatora pingvīnu koloniju atstāto šmucīti var redzēt pat no kosmosa.

10-fakti-par-kakinam-7.jpg

7.

Fēču transplantēšana tiek izmantota zarnu infekciju ārstēšanā. Šajā procedūrā no vesela cilvēka tiek paņemtas fēces un tās tiek transplantētas pacienta zarnās.

10-fakti-par-kakinam-8.jpg

8.

Saskaņā ar Bristolas universitātes pētījumu ir 7 veidu kakiņas. Vesela kakiņa, kunkuļaina kakiņa, sasprēgājusi kakiņa, gluda kakiņa, kukurzinīši, biezputriņa un šķidrā kakiņa.

10-fakti-par-kakinam-9.jpg

9.

Vombata kakiņa ir kuba formas un to smaka ir paredzēta, lai citi zvēri atpazītu kakātāja teritoriju. To kuba formas kakiņas forma ir tāda, jo tā neļauj kakiņām nokrist no akmeņiem vai celmiem.

10-fakti-par-kakinam-10.jpg

10.

Mocartam patika rakstīt vēstules un komponēt skaņdarbus par kakiņām. Vienu no viņa skaņdarbiem sauc „Laizi mani pakaļiņā” („Lick me in the ass”), negribēju būt rupjš. Viņš rakstīja savai mātei vēstules, kurās viņš stāstīja par pirdienu ostīšanu.

Link to comment
Share on other sites

Nightmares^^

1)Mums skolā to nemaz nemācija. Vienkārši papīri iedoti un uz priekšu. Tāds ir maģistratūras spēks. Otkārt bakalauros es pabeidzu IT, kur ekonomikas kā tādas nebija.

Tapēc nākas šobrīd pašmācības ceļa visu darīt.

Jo skolā uz doto brīdi lekcijās mācija kopsumma: ekonomikas vesturi, ka aprekinat darba algu, paris uzdevumi, kur jasastada aktivs pasivs, un lai butu vienadi. Un biskin ka vadīt uzņēmumu.

Ar to beidzas, lekcijas pasniegtais.

Tapēc es šobrīd lūru uz tp PZA papīru un domāju, nokurienes, katrs cipars ir ticis aprēķināts :) + cenšos gign+google izmantot.

Link to comment
Share on other sites

Kāds kaut ko sūtījis elektronisku no amazon.co.uk? Gribu Ps4 ieķert tur, bet hujviņzin kā tur ir garantiju utt? Latvijā tomēr par 50 eiro dārgāk...

Diez vai būtu vērts dēļ 50 eiro riskēt ar to, ka pašam tas PS4 būs jāsūta uz UK garantijas gadījumā, kā arī LV būs 2 gadu garantija, bet UK - viena gada.

Link to comment
Share on other sites

Diez vai būtu vērts dēļ 50 eiro riskēt ar to, ka pašam tas PS4 būs jāsūta uz UK garantijas gadījumā, kā arī LV būs 2 gadu garantija, bet UK - viena gada.

Tur sanāk vēl ar killzone. Es pats parasti visu ņemu latvijā, bet kaut kā pārāk labs dīls

Amazons - 483 eiro par PS4 + Killzone + 1 gada garantiju

Euronics - 452 eiro par PS4 + 2 gadu garantiju

Edited by b0r1ng
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...