Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

demo ir kas jauns? tak uz ps3 jau var vilkt demo un testeet, ko pirkt :D

night, ta ari ir, busim reali, kas tev dos normalas speles, kas viena maksaa 40 eiro?

p.s. gaumes jau dazadas, bet tas outlast izskatas pec slima sunja murgiem, es par tadu pat centu nedotu, tikai iazdirsh lieki cieto. Iedotu gta 4, kaut kads mierinajums, jo visi jau zin par piekto un 4 vairs nav tas eniivej.

Link to comment
Share on other sites

Huļi tāds klusums :zhaav:

Auksts, visi satinušies segās dzer karstas tējas. Vai arī ko niknāku. Man Jack Daniels litriņš tukšojas, baigi labi pēc šīs ziemīgās dienas.

Ā, starp citu, Alienware baigi smuki slauks naudiņu no biezajiem geimeriem - viņu radītās Steam Machines nevarēs uzlabot, toties katru gadu varēs nopirkt jaunu un labāku.

Link to comment
Share on other sites

Tev kas sāp, memļak? Nepatīk, nelasi. Cik var cepties par vienu tēmu. Savos 20 jau esi degradējies līdz piemājas tantiņu līmenim?

Savukārt tu savos 22os palielini savu e-peni ar čītu palīdzību. Lack of self-confidence?

Link to comment
Share on other sites

Vēl kāds ir iegrimis notikumos Ukrainā? Skatos kādu otro stundu streamu no Ukrainas, tikko noklausījos Kļičko runu. Es vēljoprojām nevaru saprast vai ir iespējams 21.gadsmitā pilsoņiem bez atbalsta no iekšlietu struktūrām gāzt pastāvošo varu, jo neizskatās ka tās pāries tautas pusē. Ir notikušas sarunas, tās nekur neved - milicijai ir atļauts pielietot visvisādus munīcijas veidus, ūdenslielgabalus aukstajā laikā u.t.t Pēc opozīcijas līderiem sapratu, ka rītdien mēģinās izlausties tālāk, ja protams šonakt viņus neizdzenās.

Vēl jo interesantāku to visu padara, ka tas lielā mērā ir Ukrainas mēģinājums tikt prom no Krievija uz Eiropas pusi, vai Krievija/Eiropa iejauksies konfliktu risināšanā un kā tas varētu beigties.

Link to comment
Share on other sites

Tur noteikti būs kaut kāda dalīšanās. Nezinu vai gluži kā mediji stāsta, ka Ukraina sadalīsies divās valstīs, tomēr ir skaidrs, ka daļa iedzīvotāju tomēr vēlas palikt siltajā Krievijas azotē, nevis tiekties uz Eiropu.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...