Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

AP TO H1Z1 IR PARAK DAUDZ AZHIOTAZHAS, NEKAS TUR UUBER NEBUS, PROTAMS SALIDZINOSI ar dayz staffa bus vairak(sobriid), bet jus parekjiniet sony developeru iespejas un 40 cilveku iespejas taisit speeli. Pie tam h1z1 engine jau ir gatavs, jo to vini panema no planetside 2

Tatad par h1z1, jus gameplay redzejat? redzejat kaa kustas cilveks? kaut kads arcade suuds. Pie tam viniem gatavajaa spele bus dzips un viss, nebus helji, nebus lidmasinu, gaisa satiksmes nebusot. Maaju celsana, bus gatavas majas, savac vajadzigos resus un uzcel kadu no variantiem, dayz vares celt kadu maju un cik lielu veelies, tik spej vakt resursus ;) un tur var turpinat...

visticamak h1z1 nosprags gada laika tapat ka warz, arii super geims un solija zilus brinumus.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

h1z1 iet uz ps4 auditoriju + viņa būs free 2 play.

dayz ir alpha stadijā, lēnā garā tomēr jau kaut kas bīdās, bet es ceru uz labāku improvizāciju (kaut gan, no vecā arma2 dziņa ko var gribēt)

Link to comment
Share on other sites

apdeiti tak ir, kas jums tur neiet, ko jus gribat no tik maz cilveku grupas, 2 menesos gatavu speli? :D vini pasu alfu vairak kaa gadu mocija, kad mods bija nereali populars.

Saatan, tu beidz dezinformet cilvekus, dayz sa ar arma 2 engine ir 0 sakars. Aizej palasi, SA engine ir taisits no 0. Tapec jau ari ir tik dahrena bagu ar dsync.

Planetside 2 ir, iet uz max, nezinu kas citiem tur taa patik, man tur nepatik nekas, kaa ari h1z1 ieskati gameplaya ari izskatas pec suuda, ko smeret 13gadigajiem :D Par planetside2 popularitati, nu nezinu, cilveki tur iekshaa ir serveros, bet tas jau nav raditajs, apkart par to speli reti kur var dzirdet. Populars ir bf4, csgo, dayz, tf2, LOL, Dota 2, SC2, Titanfall(sobriid, bet atri nosprags tapat kaa crysis), tas ir raditajs tam, ko nozime populars. Hwan, jaa, es isti nevareju saprast, tas bija sarkasms vai tu nopietni domaji.

un ir atskiriba kaa pasniedz speli, dayz dazreiz sniedz ieskatus pie kaa vini stradam, piemeram, loks un crossbow, tadas realas lietas. H1Z1 tapat kaa warz sola, ka bus dahuja un beigas nav nihuja. Tapat kaa tika izlielita, ka bus masinas un maju celsana(ar tadu pieskanju, ka dayz nav bla bla bla), bljin es paskatijos, augstak ari aprakstiju, un izskatas slikti, reali moda tad jau labak bija maaju celshana. Dzips ari izskatas mega, nu tik kruts un taa grafika, taaa grafika.. :D

still, protams es h1z1 pats iecekosu, bet nu tas hajs, ka ta bus mega spele, aizmirstat, nu nebus, taa spele izskatas outdated.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Nu jā, nekad nevar paredzēt, kad cieto nometīsi zemē un būs jāstrādā arī svētkos...

Epix, tad tu saki, ka Dayz ir lielāks potenciāls kā labai spēlei?

Jā, tiesi to es arii saku, potencials ir liels.

Kāpēc gan viņi nevarētu savākt visu piķi un izdomāt, ka naher netaisīs līdz galam? :)

tapec, ka ar katru jauno patchu pikjis turpina nakt ;) ieliks mashinas, domaju bus loti liels pieaugums pirceju vidu. Sobrid daudzi neperk, jo tiesi masinu trukums attur iegadaties, taa skriesana medz nogurdinat, bet tas ir tad, ja nomirsti un pie savejiem jaskrien 40min.

Link to comment
Share on other sites

Vispār jau gignā var ļoti daudz ko dabūt, kā ari atsevišķas problēmas atrisināt. Bet tas ir tikai starp savējiem un publiski šāda info neparādās nekur. Arī to čalīti ir iespējams sazīmēt, bet motivācijas nav pilnīgi nekādas to darīt.

viņa nevis čalitis.

dabon man vinas majas adresi aizsutishu kastei aliem

Link to comment
Share on other sites

Es gan nebraukšu uz to naudas kāšanas pasākumu ar balvu - iedomātie +10cm... Pasākuma dienā, dalības maksa individuāļiem 35Euro, pizdec, reāli par ko? Pēc skrējiena dalībniekiem dziedās Brainstorm, būs bezmaksas paika, dzeramais, pirts un uzsauktas ielenes?

Cik dzirdēju, trasē ieguldīts ir - teju nekas nav ieguldīts...

Arī skatītājiem jāpiķo kādi 3 Euro!!!

Auto stāvvieta? Uz Jāņiem parasti jāmaksā pat dažādi, atkarībā no attāluma līdz spotam... Nu ok, šoreiz laikam nav jāmaksā, whatever.

Kādi cipari uz vietas precēm? Gan jau ne tās saldākās cenas...

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Neesmu nekāds baigais skrējējs, bet ik pa laikam paskrienu, kuņģis man ir, nekad neesmu apskaudis kaulainos, bet vēl jo vairāk nesapratīšu kāpēc cilvēkam, kas kaut ko var fiziski izdarīt ir jāmērās ar katru skrējienu/zālē paveikto, kaut kādā pasākumā, twiterī, endomondo, feisbukā, draugos un vēl visur, kur tik var to iemest...

Tas tiešām uzlabo rezultātus vai to hobiju padara krutāku nekā es to pašu darot mājās klusiņām?

Ir profesionālais sports, kur kaut kas ir jāafišē, lai tiktu pie sponsoriem, bet ne jau parastajam cilvēkam.

Un tieši par stipro skrējienu runājot, nahujam par to vēl būtu jāmaksā? Es uztaisīšu privāto pasākumu mājās, piedalīšos viens pats, izprintēšu sev sertifikātu par pirmo vietu un metīšu to infu visos portālos un būšu baigais džeks :)

+ es vēl stipri apšaubu, ka to pasākumu nevarētu pievārēt jebkurš ņormāli funkcionājošs cilvēks, kurš nav tā noēdies, ka no gultas nevar piecelties... Ir tur tie 9km laikam, taču ir arī 2,5 stundas, lai burzmā tur visam tiktu cauri, tur tāpat viens otram palīdz, jo ir vietas, kur ir tā nosmērēts ar dubļiem, ka teju neiespējami pārvarēt barjeru bez kāda balsta...

P.s. Kādam nav paziņas ar zeltainā retrivera kucēniem, bez ciltsrakstiem, attiecīgi par saprātīgām cenām... ~100eiriki vēl būtu ok... Ir ļooooti plaša sēta, nav paredzēts suni turēt pie ķēdes.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

šodien pie rīta kafijas arī spriedām, ka cena ir nesamērīgi augsta par to, lai tu vienkārši varētu paskriet un pavārtīties pa dubļiem... nav jābūt resnam vai tādam, kas nevar paskriet, lai to saprastu. tas tik tāds bara instinkts visi skrien un ir forši, man arī jāskrien.

Link to comment
Share on other sites

Nez nez Nightmare, tu te sāc auzās braukt. Tā visa "mērīšanās" tviteros, edmundo un citos soc tīklos ir pārsvarā domāta sevis paša motivēšanai, plus tas padara to pasākumu bišķi interesantāku cilvēkiem, kuri tikko sāk. Vai nav pohuj, ka kāds grib pamētāties ar saviem rezultātiem soc tīklos? Galvenais, ka cilvēki sporto un dara kaut ko, mož tā mētāšanās pat iedvesmos kādu padomāt "eh, šodien tāds slinkums, laikam neiešu skriet...pag, tā resnā kuce šodien 5km noskrēja?! piedrāst visu, es eju skriet!" vai kaut ko tikpat nereālistisku.

Par stipro skrējienu runājot, tiem, kas pieteicās super-laicīgi maksa bija 10eiro, fakini 10eiro, par to, ka tika raktas bedres, kurām vajadzēja droši vien nomāt ekskavatoru, iepirktas virves, kaut kur dabūti baļķēni, riepas, būvētas šķēršļu konstrukcijas, printēti numuri, nemaz nerunājot par kaut kādām beisik lietām lieliem pasākumiem, kā tualetes, dzeramais ūdens, reklāma. Ticu, ka pietiekami daudz cilvēkstundas tur ir ieguldītas. Cena toč mani nepārsteidz, tuva līdzīga veida pasākumiem.

Par to, ka jebkurš funkcionējošs cilvēks varētu pieveikt to trasi, es ar šaubos. Ai, tie jau tikai 9km, katru otro dienu tik noskrienu pa savu asfaltēto taciņu. Sākumā kaut vai kādās orientēšanās sacensībās noskrien tos 9km, sapratīsi, ko nozīmē reljefs un šķēršļi. Un ja vēl jāpadomā, ka tie 9km ir pa dubļiem pilnām bedrēm, slideniem pauguriem n šit, kur kaut kādi sadisti ir sametuši riepas, baļķus un sazin vēl ko, tad nu es nez, droši vien ārkārtīgi īzij pīzij tas ir. Gūdijam es novēlu veiksmi, jo pats es gan atteicos piedalīties skrējienā tieši tādēļ, ka pēdējā gadā vairāk esmu svaru zālē sēdējis un skrējis esmu salīdzinoši reti. Droši vien trasi būtu piebeidzis, bet nu negribējās blamēties, kad kaut kādi cardio bunnies tevi kā stāvošu apdzen.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Pats esmu 4. Skrejiena piedalijies.

Finisha zemessargi piedava siltu teju :).

Nepatika ap beigam skerslis kur caur rirpam kalien. 4 caurumi super rinda, kur pipo 15-20 min kamer tiec.

Ja nemaldos 1-2. Reizes bija dikis kur tev japeld un tas bija viens no pedejiem :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...