Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Vispār nesaprotu tādu soda mēru kā piespiedu darbs, to var dot huligāniem, kas stiklus dauza un bojā sabiedrisko īpašumu. Šiem diviem vajadzētu iziet pamatīgu rehabilitācijas kursu (par savu naudu, nevis mūsu līdzekļiem) kā arī visu mūzu maksāt meitenei, kaut kādu pabalstu/kompensāciju saprāta robežās (tā lai nebūtu atkal jāpārkāpj likumus, lai samaksātu sodu) teiksim uz divām galvām tie varētu būt 100 eiro mēnesī. Stulbs sods? Cietušajai pavisam noteikti šāds sods ir 10 reizes izdevīgāks nekā 12 mēnešu cietumsods "netiklo darbību veicējiem".

This! (kaa jau uzspiest like maddnam nevar, tapec izcelju sho posta dalju)

Link to comment
Share on other sites

Kāds zin aptuvenās izmaksas ejot atkārtotu pārbaudi autovadītāju apliecības mediciniskai? komisijai kur vairāki ārsti

Pirms 5 gadiem bija 15lati bet kā tagad?

Edited by Slāpeklis!*
Link to comment
Share on other sites

kada veida telefona iespejams nokačāt 70 gb?

Vienkarshi kachajot. Sen jau 2gb microsd laiki vairs nav.

Pasham ir bezlimita tarifs un menesha laika patereju maksimums 10gb. Citreiz ir nepiecieshamiba nosheirot uz PC un tad menesi nesanak pat 20gb. Es nesapratiishu kaa var pateret 70gb menesi, ja nekas netiek lejupieladets. :)

Link to comment
Share on other sites

Par navigāciju, izmantojot Zemes magnētisko lauku, nemācēšu atbildēt, bet batuti jau kādu gadu ir apgrozībā. Izstrādāti speciāli priekš USPA National Championship, ņemot vērā augsto death rate - 1/250. Ja katru gadu piedalās aptuveni 500 cilvēki, tad vidēji diviem tas ir pēdējais leciens.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Tas magnēts izskatās pēc kaut kāda kreisā krāna un caurums jumtā arī ir pilnīgs čau.

Man Marokā daži trakie, kam kitesurfing taifūna laikā jau sēž aknās, leca uz tiem batutiem līdzīgā augstumā no helikopteriem. Bet viņiem bija tādi advancēti tērpi ar spurām aerodinamikai un pilotēšanai gaisā.

Viens no pro-tip, ko es dzirdēju ir, ka nevajag ēst daudz divas stundas pirms leciena, jo drusku sagriež vēderu.

Edited by kaamis
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Tikai neaizmirsti, ka tādu un vēl lielāku algu saņem pieredzējis opeators. Normāli operātori Latvijā ir deficīts - visus labos jau ir izķēruši.

Ja tu plāno strādāt par ekskavātoristu tad no sākuma nopērc ekskavātoru un patrenējies pāris gadus. Varbūt tad Tevi vienkārši tā pat nepasūtīs nahuj :D

Link to comment
Share on other sites

Es ir soka. Ekskavatora vaditajs bruto alga 1500

Konkrētajai vakancei, cik saprotu, ir komandējumi pa visu Latviju. Tobiš sestdienās/svētdienās esi tikai mājās līdz ar to neuzskatu, ka alga kaut kāds kosmoss. Pilnīgi jebkurā profesijā var atrast labu nišu, pirms pāris gadiem rādija Krievijā sižetu pa sētnieku, kas ar traktorīti sakopj 7 sētnieku "darba vietas".

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...