Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Zvana nezināms nr., paceļu un otrā pusē sāk runāt po ruski. Pasaku, ka nerunāju krieviski. Uzreiz pārmetās uz latviešu valodu un sāk piedāvāt tarifus. TELE2 operators. Kāpēc tā, ka operators sāk runāt ar cilvēku krieviski?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

WTF... es vienu reizi ieeju saja topika... beefam piedava nodarboties ar crosfitu.. what next? vieglatletika un balets?! :D

Negribēju spamot gign party topikā, tāpēc šeit pavaicāšu.

Beef, tu neesi apsvēris domu sākt nodarboties ar crossfit'u? Tu varētu būt norm senārs. Moš pēc gadiem pat uz gign sanāksmēm varēsi skriet nevis braukt ar riteni.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Eu, wtf toch laikam Rezekne.. vienkarshi taja tv24 katru rita ir kkadas tirgus zinjas :D un raada visskautko ko tirgo ieksh centraltirgus apkartnes, un sodien radija tas picas, piceriju..

okei - kads zin kadu labu TAKO recepti? Interese lai butu pec iespejas autentiskak istam TAKO :) ceru uz b0r1ng , cik atceros vinjs bija kkaads gurmaans :D

Link to comment
Share on other sites

Autentisku tako NAV. Tako kā ēdienas satāv no mazās tortiljas vai tako-shella, gaļas (teorētiski liellops, bet der jebkas cits), salāts\zaļumi (Meksikāņi izmanto pico-de-gallo, amerikāņi coleslaw, bet der jebkas) un mērces (Pārsvarā guacomole, bet pie mums normālus avokado atrast ir praktiski neispējami, tādēļ labāk aizvietot ar grieķu jogurtu ar čili un zaļumiem.)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...