Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Ziņās jau viss skaisti un forši, ka Merkele ar atplestām rokām un tauta arī urrā pa visu šito, bet reāli forumos ir cita opera. Reāli cilvēku viedokļi, ka neviens tos nelegālos nevēlas redzēt. Beigās būs tā, ka paši vācieši emigrēs.

Link to comment
Share on other sites

Tad arī lai uzņem tās valstis, kas kolonizēja. Kurzemieši kolonizēja Gambiju un Tobāgo, lūdzu, tos arī varam uzņemt.

Tu taču pats saproti cik absurdi tas izklausās. :D

Mēs varam pīkstēt cik gribam, bet 500 bēgļi kā minimums būs jāuzņem. Vienīgais kas ir labi ir tas, ka lielākā daļa agresīvo cenšas tikt uz Vāciju jo tur tiek piešķirti lielāki pabalsti un tiek piedāvātas sociālās garantijas. No otras puses neviens vēl nezin kā tiks dalīts uz kuru valsti sūtīt vienu vai otru.

Personīgi es uzskatu, ka starpību nejutīsim ja tiks uzņemti +-500 bēgļi. Pēc laika visas sarunas par un ap bēgļiem apklusīs kā tas bija Krievijas gadījumā. Pa laikam tik dzirdēsim, kā atkal kāda Latvijas institūcija nofeilojusi bēgļu integrācijas procesā.

Link to comment
Share on other sites

SUPER REMBO , kur tu esi??? IR PIENĀCIS tavs laiks , risināt bēgļu jautājumu, ierosini viņus izmitināt pie sevis dzīvoklīti ,kur tu viņiem ikdienu taisīsi brain wash, kas liks aizmirst par LV uz visiem laikiem. solved...

Edited by VajagUnban
Link to comment
Share on other sites

Kā jau vienmēr, koks ar diviem galiem. No vienas puses visiem ieteiktu atcerēties, ka ideja tam visam ir palīdzēt cilvēkiem, kas mūk no kara. Ieteiktu to atcerēties, jo pirms kāda laika, te diezgan aktīvi gāja runa par to ka Krievija Latgali varētu ieņemt tieši pēc tāda paša scenārija kā Ukrainu. Protams, mūsu un viņu situācija nav netuvu līdzīga, bet viss šis pasākums ir domāts cilvēku glābšanai. Neviens jau nevar iedomāties, kā tas varētu būt, bet diezvai Jūs ar ģimenēm, bērniem arī gribētu palikt kara zonā. Arī kāpēc Eiropa? Nu viņu vietā Jūs muktu uz kādu vietu, kas ir gatava atbalstīt Jūs grūtā brīdi, vai kurai nospļauties, ka Jūs mirstat zem tilta.

No otras puses runāju ar Igauņi kolēģi par situāciju Igaunijā. Nezinu kādā sakarā, bet Igaunija pirms vairākiem gadiem uzņēmusi arī bariņu kaut kādus bēgļus, tie laika gaitā ir vienkārši nenormāli savairojušies, aptuveni 90% nestrādā un dzīvo uz samērā okej pabalstiem (~200-300 eur + nodrošināta dzīvesvieta) un tas retais, kas kaut ko sasniedzot un izraujoties no tā, tiekot pataisīts par "bill board" čali un prezentēts visai pasaulei kā izdevies bēgļu uzņemšanas paraugs.

Ja runā par financiālo atbalstu, tad jautājums gluži vienkārš. Kurā situācija ir lielāka iespēja, ka cilvēks zags? 1. Cilvēkam ir viss nepieciešamais pamatvajadzību nodrošināšanai 2. Cilvēkam nav nekā. Bēgļu neatbalstīšana finansiāli beigtos vēs sliktāk, protams, tas nav jāturpina mūžīgi, bet jādod kaut kāds laiks cilvēkam iekārtoties.

Mans viedoklis ir gaužām vienkārš, attiekties pret to visu ar pēc iespējas lielāku toleranci un sapratni. Galvenais ir nenolaisties līdz degradēta bļāvēja līmenim, kas bļauj ka viss melns vai balts, tāpat jau Latvijai nav sevišķi liela teikšana šajā visā, kur nu vēl katram DELFI komentētājam. Vienmēr ir interesējis izlasīt Korānu, tagad būs iemesls to darīt.

Link to comment
Share on other sites

ja juus domajat ka tas viss notiek randoma n shit tad tas ir mulkibas, islama valsts ir kudi gudraka un strukturizetaka organizacija neka tas tiek atspogulots r medijos. ja vini ir barbari, ja vini ir mezoni un necilveki, bet taja pasa laika viniem ir plans ka nahrenizet un saskelt veco eiropu un tiesi tas tagad ir sacies, un tas ir baigi skumji ka eirokomisari un EP ir pilnigi mikstie un nespej atkapties no cilvektiesibu normam un nevelas slapinat rokas dzivnieku asinis.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...