Jump to content
GIGN Forum

Bla Rit Uz Skolu :@


Firefox2007
 Share

Recommended Posts

  • Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jauna skola, tehnikums, maaciijos ar domino kopaa 9 gadus, negribeejaas vispaar shodien uz to skolu iet, aizgaaju, satiku jaunos klasesbeidrus 2 paziistami, citi arii taadi normaali sakariigi likaas, skolotaajs viirietis, taads sakariigs likaas, datorstundas pasniegs, ir tikai 1 miinuss, klasee 3 meitenes :(, bet nekas, es biezhi ieshu ciemos pie draudzeneem uz sekretaariishu klasi :), kopumaa juutos baigi labi, gribaas riit uz stundaam iet :).

Link to comment
Share on other sites

Man ar viss normāli izrēcām direktori dažus klasesbiedrus pēc tam aizlīdu mājās aizbraucām uz ēdnīcu un piestūmu ģīmi līdz nelabumam tagad laikam vēders pārstrādā visus labumumus. Viss labi pagāja tikai nedaudz sāp vēders

Link to comment
Share on other sites

Fizika ir, ble, viena no interesantākajām stundām. Ar ķīmiju man tā pašvakāt tho.

Sad fact : 4dien, 5dien visiem 10ajiem jāiet pārgājienā. Da ladna šitādā aukstumā pa mežu, purviem un pār upēm brizt. ( vai pareizi ir brist ? ) :( :(

Un vel telts pašam jāstiepj.. māāāāmmūūūū........ ;(

Link to comment
Share on other sites

:( :(

Brist! Pamācies gramatiku :)

Blood! Jums visiem vajadzētu beigt gausties - es sev papildus paķēru vēl vienu studiju programmu, lai jautrāka dzīve, un tagad nezinu, kā to pavilkšu. Bet sajūta laba. Šogad jāuzraksta bakalaura darbs datoriķos un jāmācās paralēli statistiķos 2. kursā. Būs jautri.

Link to comment
Share on other sites

Pain visu cienju, es pabeidzu loti labi 12 klases, un juutos laimigs, universitaate nevelk :) BEt skolaa ir forshi, man patika pat loti uz skolu iet :thumbsup:

Bez majasdarbiem juss neko neatceresieties nakamjaa dienaa, tapeec iesaku vien pildiit un kd buus vieglaak ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...