Jump to content
GIGN Forum

Team Fortress 2


macho
 Share

Recommended Posts

Kurš spēlē? Kura klase mīļākā? Kādi interesanti stati? Kādi interesanti atgadījumi?

Es spēlēju. Klases īstenībā visas mīļas, tik ar heavy un pyro maz sanācis spēlēt (ignorēsim faktu, ka ar heavy pagaidām vislabākais score). Interesanti stati - nesen ar snaiperi 5hs sanāca, baigi krutie īstenībā, kopā kādi 9 killi. Riktīgi norulēju. Interesanti atgadījumi - nesen tai kartē kur vilciens var nobraukt (well laikam) bija palikušas 20 sek līdz beigām un mūsu komandai pēdējais spots jāieņem. Es ar skautu močīju pa augšu, pārlecu pāri margām (pretī pilns ar pretiniekiem) un pa mani sāk šaut sentry guns. Viņa lodes mani aizlidina pa gaisu apmēram tieši blakām spotam (palikušas <10 sekundes) un tā kā tas pēdējais spots ātri ieņemās neviens pat īsti neievēroja ka es tur esmu aizlidināts (tā kā skautam maz hp, es ar ~20 hp tur tusēju) un es ieņēmu viens spotu un mēs vinnējām (oh cik daudz freefragus pēc tam dabūju :) ).

Vispār jau reāli soldier rullē ja ņem tā individuāli. Ja bombī divatā, tad jau visādus sūdus var sadomāt. Es pēdējā laikā iefanoju par inženieri un spiegu (bija ar spiegu 5 backstabi pēc kārtas, tādu uzbrukumu apturēju :) ) vienīgais kas man reāli nepatīk ir tas ka tie stulbie spiegi var iznīcināt sentry gunus. Pats to daru kā spiegs :) bet kad pats esmu inženieris tad tie maukuļi ir baigā sodība.

Vispār nenormāli prikolīga spēle. Kaut kur normāli vakarā kādā zviedru/somu serverī ar normāliem džekiem var riktīgi kruta paspēlēt (latviešu serveros, kā jau tipiski latvieši [un arī Latvijā dzīvojošie krievi] - spēlē kā dezorganizēti dolbāni, vienkārši kaitinoši. Man liekas, tas tāds Latvijas sindroms :) vienkārši valsts mazāk attīstīta par citām - cs spēlē tā lāmiski, tāpat arī TF2. Un tur nav nekāda saistība ar nacionalitāti, jo, kad uz Krievijas servera uzspēlēju - džeki normāli bombīja.

Galvenā ideja - spēle forša, jēga viņu nopirkt ir un tādu spēļu dēļ kā šī es droši vien kaut kad beigšu cs spēlēt (source es nekad nesākšu spēlēt) jo tomēr evolūcija (arī spēlēs) ir neizbēgama lieta. Vispār, pohuj par evolūciju, galvenais ka šito sūdu spēlējot ir reāli jautri :) Iesaku visiem, kam ir kaut cik sakarīgi kompji (jaunāki par diviem gadiem ar nosacījumu ka iegādes laikā bija kruti).

visi lohi, kas rakstīs "eee, dāāāā, kas tas tāds????" vai vienkārši ĒĒĒ LOL :D :D :D :D: D: D :D tiks nahuj nobanoti. Jā, arī tu, kas domā, ka MANI JAU NEBANOS. NĒ, BANOS GAN.

p.s.

http://www.youtube.com/watch?v=i68cEsALWt0 noskatieties :) ir vēl citi no tās sērijas, tai pašā jūtubē varat sameklēt.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

1st !! :D

es spзlзju jв :)

Patоk jau inюenieris, tвds neliels rpg :)

Patоk ar вrstu staigвt kopв ar heavy, normвls retribution sanвk kad ieslзdz ьbercharge :) (tiem kas nezin, ьbercharge ir nemirstоba uz 10 sekundзm sev un kolзмim, ar ko iet kopв (parasti ar heavy)). Daktera рpricu metзjs arо najs ierocis. XD2

Link to comment
Share on other sites

Labākais moments man ir bijis ar Snaiperi, vienā raundā dabuju 19 hedšotus.

Parasti spēlēju ar to klasi, ar kuru, pēc manām domām, vislabāk ņemt raundu. Ja uzbrūk mūsu spotam ņemu Snaiperi un ownoju visus, ja lielāks pārsvars ir manai komandai, ņemu Skautu vai Karavīru. Bet ja ir CTF mape, svārstos starp Skautu un Inženieri. Ja komandai galīgi neiet ar inteliģences pasargāšanu, ņemu Inženieri, bet ja tādi jau komandā ir, tad es esmu gatavs uzbrukt ar Skautu.

Reiz forši ar Skautu izvilku komandu CTF mapē, rezultāts bija 2 : 2 ( abus punktus mūsu komandai biju dabujis es :) ) un pretinieki jau bija paņēmuši mūsu inteliģenci, bet es kā megaPRO rušoju pa taisno garām visiem pretinieku Snaiperiem, Inženieriem... Dabuju inteliģenci un metos taisnā ceļa atpakaļ uz mūsu komandas bāzi. Man pakaļ (Jā, es pateicu "pakaļ"!) skrēja kādi 5 čuvaki, bet ar Skauta foršo double jump ātri vien atrāvos (neizmirsīsim arī ātrumu) un nokļuvu savā bāzē un izvilku roundu!

Āāāā, nevar arī aizmirst Demomanu. Vo ar viņu arī ir forši spēlēt!

Link to comment
Share on other sites

Šī nu ir tā spēle, par kuru man absolūti nebija žēl samaksāt 35$ (~18LS) un kā jau macho teica, paspēlējot zviedru/somu/norvēģu VAC serveros var just citu skillu un kultūru salīdzinot ar latvijas no-steam serveriem.

pielikumā viens ekrānšāviņš, kur inženieris tiek sadalīts :)

img_1192608660_0.jpg

Link to comment
Share on other sites

:) Iesaku visiem, kam ir kaut cik sakarīgi kompji (jaunāki par diviem gadiem ar nosacījumu ka iegādes laikā bija kruti).

seriously, pašlaik kaut cik kotējās tikai 3 MMOFPS - BF2, TF2 un Halo3 (priekš XBAX360, šito mēslu pat štatos svētdienas skolās spēlējot lol).

Link to comment
Share on other sites

Macho , cik noprptu teu ir steams. (: Pats domāju sakšu spelet gamerx serverī, visu novilku ieinstal;eju, bet kad palaizu speli man parāds tf2 loadings un taad restarteejas pc. Oo Gribu pirkt steamu,bet man bail ka ta pat nau ar steama tf2 , ka restaretējas, ka teu liekas kas varētu but pa problēmu? :)

Link to comment
Share on other sites

šitai spēlei nav jēgas spēlēt krakoto versiju kaut kādā tur gamerx serverī, kurā es uz pāris minūtēm iegāju lai saprastu, ka tu ir makani cirviska atmosfēra, nekāda tīmvorka un visus var ownot tik smagi, ka es jau kādus pāris statu rekordus dabūju uzstādīt.

jāpērk ir ORANGE BOX, tie kuriem tāda vēl nav un jāmauc tas. Tie kas tā nedara ir ne tikai lūzeri, bet gluži vienkārši spēli neizbaudīs pilnībā. Man nesen bija tik nenormāli kruta spēle vienā zviedru serverī - komanda darbojās baigi feini - spiegs demolēja sentrijus, mediķi palīdzēja heavy čalim iet uz priekšu, inženieri lika teleportus, dispenserus un sentrijus tieši kur vajag un soldieri/pyro taisīja vienkārši BARDAKU :) kāds snaiperis un pyro arī laikam bija, to tā nevarēja ievērot. Un tā spēlēt ir RIKTĪGI KRUTA.

un RIKTĪGI SŪKĀ, ka komandā nav mediķa (kā tas bija tajā gamerx kur 10 min spēlēju (tests pirms tam arī tur spēlēja, kartē kurā NEVAR uzvarēt bez mediķiem neviens nebija paņēmis mediķi)), komandā ir ahujenna daudz snaiperu, kuri viens debīlāks un tizlāks par otru. Inženieri sentrijus jau sākumā būvē kaut kur pie bāzes un spiegi aiziet iegriež vienam mugurā un nomirst. Ja ne visi minētie faktori, tad lielākā daļa tur ir sastopama un tas vienkārši sūkā :)

labi, eju spēlēt hl2 ep2 kas nāca orange boxā.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...