Jump to content
GIGN Forum

Team Fortress 2


macho
 Share

Recommended Posts

  • Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Inženieris konkrēti rox. Esmu iemācījies skatīties tikai uz sava sentrija un dispensera statiem un piekāst absolūti visu pārējo kas notiek ekrānā - manis pēc tur atombumba var sprāgt pie sejas, kamēr man blakām ir dispenseris, viss po.

šodien man spiegs uzlika 8-10 sapperus vienā piegājienā. 4-5 uz sentrija un 4-5 uz dispensera. Tad beidzot kāds no komandas piefiksēja, ka te černis notiek un atšāva viņu. A citādi - es jau neko izdarīt nevaru, ja gribu viņu nosist, tad man sadauza sentriju/dispenseri.

vēl labs skats - sēžu, ap stūri nāk ūberčārdžots hevijs ar mediku mugurā. Šis sāk klapēt pa manu sentriju, es, protams, to srazu remontēju. Sākumā pāris lodes uzbliezis arī pa dispenseri, kas stāvēja nedaudz maliņā un es jau taisni vai nobijos, ka nu žopa būs. Bet neko - VISU ūberčārdža laiku blieza pa sentriju kuru es atremontēju un beigās džeku nošāvu, kad šim beidzās ūberčārdžs :)

vobšem tagad man visvairāk spēlēts ar inženieri, jo ar to forši var spēlēt ja gribas čillot :)

p.s.

ā, jā, man rekords 30 punkti ar engineer. 25 no tiem killi. (ja man šodien komanda nebūtu bijuši gaiļi, es to sūdu būtu pārsitis ar saviem padsmit atsistiem sapperiem). Es tur viens spotā paliku un kamēr mans sentrijs šāva pa malaci no attāluma man klāt pienāca pyro un gluži vienkārši nodedzināja ātrāk nekā dispenseris athīloja. To pyro čali sentrijs novāca bet tas arī viss :(

p.p.s

btw esmu konstatējis ka pyro ir riktīgs rullis. Izskrien ap stūri - sataisi no visiem šašlikus un skrien atpakaļ. Šodien izskrēju un novācu sejā vienu heaviju pirms viņš vispār saprata kas notiek (bija gan čut ne visi critical hit) bet nu skats baigi kruts. Nebiju redzējis ka hevijs tik ātri mirst.

Link to comment
Share on other sites

tajos, kuros zemākais pings. wox. no diezgan bieži sanāk, arī finnish front line (kaut kā tamlīdzīgi). Dažreiz ienāk kaut kādi megakrutie džeki, kas tur visādus trikus zin, bet citādi parasti ir vienkārši interesanti spēlēt. Vajadzētu savākties kādreiz bariņā kādā serverī ieiet papwnot. Kaut kad, kad zināšu, ka man brīvs laiks, noorganizēšu laiku un sarunāsim tad vietu. Paownosim vienā komandā :) man te pāris idejas bija kā lietas darīt :)

Link to comment
Share on other sites

jaa ... žēl ka shodien nesanaaca tf2 stiimoto iegadaties - nebija laika :(

riitaa 100 punkti buus stiimotais :)

tf2 man visu cs skillu sabojaajis :) vakar iegaaju csdm un luuk rezultaats 48:52 ^__^, bet pofig tf2 mani ir aizraavis vairaak kaa cs :)

P.S. godie labais video par skoutu :D

man ari vakar bija smiekligis gadijums ar scoutu mapee cp_hydro vai kka ta, tik žēl ka nepaspeju noskriinot.

biju par sarkanajiem un kaa jau sarkanajam bija jaaizsargaa spots. un es ar demo un blakus pwyo staavam pie vienas klints un gaidam kad skries skouti (bija rounda saakums) un peekshnji izskrien viens skuuts un pyro vinju aizdedzina un es zem kaajaam nometu granaatu un tas skouts no taas klints tik reeciigi nokrita ka es gandriiz izspljaavu teeju ko biju dzeeris - vinsh krita kjipa miris uz veedera ar muti valjaa un vai nu tas bija gljuks vai kas bet izskatijaas itkaa vinsh buutu raadijis meeli un beigaas nomaucaas uz purna un salauza sprandu lol. :)

P.P.S. rekur noķēru labu momentu spēlējot ar engineer

forsh gljuks :)

egimon_is_looking_good_.jpg

Edited by m3rsy
Link to comment
Share on other sites

tikko pakapaaju steamed serverii.. varu tikai un vieniigi piekrist, ka vispaar NEvar saliidzinaat taadu gamerx ar kaadu no tiem serveriem un to speeleeshanu.. taakaa, visiem, kam shii speelee iet pie sirds, iesaku bez variantiem pirkt origjinaalo - nenozheelosiet!

nav jau ofic jaanjem tas orange box.. pa 30$ naak tikai tf2 :thumbsup:

vieniigi besii, ka taapat, kaa ar cs'u, steamed mazaaks fps :(

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...