Jump to content
GIGN Forum

Travian!


vincister
 Share

Recommended Posts

mēs vēl aizvien ar mežazvēru s1 spēlējam, tikko viens karš negodīgi beidzās, pilnīgi negodīgi. vieni mūsu sabiedrotie vienkārši mūsu ienaidniekus paņēma savā wingā, un mūsu allianses līderi to neuzskata par nodošanu un negrib sākt karot ar tiem sabiedrotajiem :(

bet tā mums ir 19 ciemi, pēc pop esam 14. , esam tīri labā alliansē, kur vienmēr var jautri parunāties, tā ka esam apmierināti, vienīgais vasara sākas un laikam jāsāk kārtīgi simmot :)

armija ar tīri iespaidīga, crop ēdoša gandrīz pie 50k bez rammiem un katām. capitālā nākas cīnīties ar -15k cropu vislaik, bet ar laiku pie tā pierod. esam lieli vīri.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

:) Kā labi sokas? Cik nu es tā paskatījos, tad FFH vēl aizvien turas nr1. Rawr pats izdzēsās vai viņu kāds nonesa?

Nuuu viss palenaam notiek, FFH ir pirmie, bet iz izveidojies liels un stiprs wings, ar vairaakam alianseem saejot kopaa, ta ka uz speles beigaam, FFH buus mazakums, un tas ir pats svarigakais. FFH tiek dauziiti, bet lenaam un pakapeniski...

Link to comment
Share on other sites

palidzeetu ar padomiem un ar resursiem ja saaktu no jauna ?

biju iemeginaajis bet nepievilka.. vnk tgd viss ir apnicis un veelos to travianu uzspeleet

aa jaa kur man registreeties :)

ooops neizlasiiju primo postu

zheel gan :(

okey skam ;)

Edited by Adik
Link to comment
Share on other sites

kas ir liela daļa? Man tas ikariem.lv likās baigais sūds.

Man vairāk interesētu kā jums te iet pa spīdu? Te kāds vel viņu vispār spēlē?

Tie kas spēlē varētu savus IGN pateikt, aizmirsies jau.

mans un vincistera - Tenacious D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Es sagaidiiju beigas. Beigas bija absoluuti lame. Es biju EMC-[D], un serveris beidzaas tapeec, ka EMC HQ salaida griistee uzbrukumu plaanoshanu.

Manupraat, interesantaakie paveersieni endgame:

1. Saakumaa bija 3 frakcijas: OMNU (NW)+AoW (SW, SE), EMC (SE, nedaudz NE), FFH+rBAND+AMP (NE).

2. Aatri vien EMC un FFH nosleedza neoficiallu pamieru, un vienu briidi serveris bija reaali West pret East.

3. Nedeelju pirms servera beigaam, AoW sapleesaas ar OMNU. Public forums ir pilns ar netiiraas veljas mazgaashanu shajaa jautaajumaa, bet, lielaakoties, valda noskanjojums, ka AoW ieduura dunci OMNU muguraa. Un rezultaataa West sadaliijaas 2 frontees.

4. Ja kaadreiz bija viss serveris pret FFH, tad tagad iestaajaas viss serveris pret AoW :)

5. OMNU nonesa 2x WW no lvl85+ liidz lvl0, izskatiijaas ljoti iespaidiigi (vienu FFH un vienu AoW WW)

6. s6 beigaas aptuveni scenaarijs bija taads - 2i AoW WW bija vadiibaa (Lord Thanatos, SmallGreenBlur), kuriem sekoja pezboy (SU, bijushie hellas) un peec tam veel divi AoW WW. OMNU bija uzdevums nonest LT WW, ko vinji godam izdariija, un EMC bija uzdevums nonest SGB WW. Diemzheel EMC central sapinaas savaa meistariibaa, kaa rezultaataa visi hammeri bija paaraak mazi, kas tika uz SGB nosuutiiti. WW palika lvl99 peec hammeriem un vairs nevareeja uzspeet aizsuutiit normaalaakus hammerus.

Taa nu beidzaas s6 serveris ar EMC plaanoshanas kljuudu un AoW uzvaru.

-----------

Dear Travian players,

The sun had already gone down, but still the workers of the metropolis (00) Mudkipz! [WW] continued their toils to finish their extraordinary monument. Onwards they laboured, until finally at 12:50, after weeks of blood, sweat and tears, a worker laid the final brick in what was the most magnificent construction in Travian history since the downfall of the Natarian Empire.

Together with the alliance "ArtOfWar", "smallgreenblur" was the first to finish the the Wonder of the World, using millions of resources whilst also protecting it with hundreds of thousands of brave defenders. It is therefore "smallgreenblur" who receives the title "winner of this era"!

"simetheslime" was ruler over the largest personal empire, followed closely by "harisk2" and "thekinglives".

"ClarK" slew more than any other, and was the mightiest, most fearsome commander.

"harisk2" was the most glorious defender, slaughtering his enemies at his gates, staining the lands around his villages with their blood.

We as the Travian-Team want to thank those of you who stayed until the end for your overwhelming loyalty and the understanding that you showed us when perhaps things did not always run as smooth as they should have.

We salute you,

Best regards,

Your Travian-Team

Link to comment
Share on other sites

es ari izturēju līdz galam , man bija 13 ciemie un 7k punkti , es biju Su-fools , jo SU es laikam biju par mazu , visu laiku atbalstīju pezboy , varoni dabūju tikai līdz 27 lvl , kas tusējās pa WW , prieks ka vismaz mana alianse tika 2. vieta

Link to comment
Share on other sites

mums s1 arī drīz sāksies WW laiki, tuvāko nedēļu laikā būtu jāsākās.

http://travian.ws/analyser.pl?s=com1&uid=20330

esmam pie top10 off čaļiem un pa top20 pop kuļājamaies, patlaban izbaudu mierīgo simmošanu un gaidam WW, ceru, ka būs interesanti. esmu arī kaut cik iesaistīts allianses līderšippos un tik tiešām ir interesanti vērot visus šitos backstabbingus un politiku, tik lielu daudzumu nekrietnības, vienu otru piekāšanu es vēl nekur citur nebiju redzējis :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Njaa izkstas, kad viss beidzaas interesanti, es kopsh vasaras nebiju iegajis Travianaa, bet ja godiigi tas bija labi pavadiits laiks, gan zem LV alianses, gan peec tam kopaa ar citaam alianseem, es kad beidzu speleet biju jau AOW aliasnee vaajdzeja daspelt butu uzvarejis, bet nu to neviens nevareja paredzeet :thumbsup: FFH iesukaaja par to prieks, gan jau veel kaadreiz saspelesim :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...