Jump to content
GIGN Forum

Parunāsim


rusty
 Share

Recommended Posts

tākā mirca mani vnk ignorē, tad varētu šeit apspriest kādu interesantu tēnu. ā. ja adm nav mierā ar šādu topiku da fo sho dzēšat ārā.

nu parunājam pa sendvičiem. kādus jūs paši taisat? bet tādus foršus nevis vienkāršus.

vai arī pa raidijumu ''how its made'' apspriest kādu interesantu lietu kā izgatavo. nu whateva izdomājat kādu labu tēmu.

p.s lūdzu idiotiem nerakstīt idejas. tiešām kādu sakarīgu domu vnk pamest apspriešanais, bet neaizraujaties.

Link to comment
Share on other sites

sendvics.jpg

nju es parasti taisu pec sis pamacibas :superlol: :superlol: :superlol: :superlol: :lolza: :lolza: :lolza: :lolza: :lolza::superlol: :superlol: :superlol:

Pikantais veģetārais sendvičs

Tostermaizi pārsmērē ar majonēzi, pārkaisa ar sakapātiem marinētiem halapeno pipariem, pārklāj ar salātlapām. Seko ar sāli un ķiplokiem sacepti šampinjoni, plānās šķēlēs sagriezts marinēts gurķis, tāpat plānās šķēlēs sagriezts Kamambēra siers (var lietot arī Čederas, Krievijas vai kādu citu, vēlams, mīkstu, sieru). Tad ? otra tostermaize, majonēze, vēlreiz ? halapeno (ja grib ļoti pikantu), tālāk ? salātlapas, šampinjoni, marinēts gurķis, siers, pa virsu maize. Sendviču var saspraust ar koka iesmiņiem (nopērkami Drogās un citviet). Var dekorēt ar vīnogām.

Laša sendvičs

Uz tostermaizes smērē ar dillēm sajauktu majonēzi, seko salātlapas, plāni sagriezts sarkanais sīpols, mazliet sakapātu, svaigu diļļu, tad ? plānās šķēlēs sagriezts mazsālīts lasis (var ņemt jebkuru citu kūpinātu vai konservētu zivi, tikai tā nedrīkst būt pārāk mitra), pa virsu ? plānās šķēlēs sagriezts svaigs gurķis, ripiņās sagrieztas olīvas, tomātu šķēlītes. Virsū liek otru tostermaizi, seko majonēze ar dillēm un pārējie produkti tādā pašā secībā kā iepriekš. Visu atkal pārklāj ar maizi. Var dekorēt ar citrona šķēlēm un olīvām, citronu var likt arī starp pildījuma kārtām.

Vistas sendvičs ar tako mērci

Tostermaizei uzsmērē majonēzi, kas sajaukta ar sausajām tako garšvielām (nopērkamas lielveikalu meksikāņu produktu stendos). Virsū liek salātlapas, plānās šķēlēs sagrieztu grilētu vai ceptu vistas gaļu, plānu svaiga ananasa šķēli, apļos sagrieztu sarkano papriku, visu vēlreiz pārslaka ar mērci. Seko otra maizes kārta un produkti iepriekšējā secībā.

Var dekorēt ar pipargurķīšiem.

Edited by Firefox2007
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...