Jump to content
GIGN Forum

Kā Sakoļīt Meiteni


0xDEAD BEEF
 Share

Recommended Posts

Ah, nu skaidrs... Tāpēc man tik ļoti patīk mazpilsētas mīlīgie, romantiskie un mājīgie krodziņi. :)

Beef, es te palasīju vairākus komentus un katrs savā ziņā ir savādāks, jo cilvēki ir savādāki gan personības ziņā, gan vecuma ziņā. Un, cmon, tev nav ne 15, ne 20 gadu un šī sieviete zin ko grib satikt - tevi. Un arīdzen viņa grib redzēt šo atšķirību no viņas visiem jau bijušajiem čaļiem, kuri visticamāk ir ~20 gadnieki un no tevis... Man padoms varētu būt - neklausies nevienu no šiem padomiem :) Izdomā savu un, ja meitene to pamanīs tad viņa arī būs tā vērta!

Link to comment
Share on other sites

Pēdējos komentārus bija slinkums lasīt, bet BEEF iesaku ar viņu aiziet uz MICREC bāru 3dien tas ir rīt... un vienk nodziedi viņai skaistu dziesmu or paprasi kādam lai novēl jums kādu dziesmu :) es pat zinu kam tu varētu pajautāt, lai tev sanāktu skaists vakars ar pārsteiguma momentu + turpat ir vērmanītis takā varēsi arī puki nopirkt un paprasīt bārmanim vai bārmenei, kas nu rīt būs lai iemet puķīti atpūsties... hmm... tas takā viss, ja ieinteresē ziņo man :)

Link to comment
Share on other sites

OK! Randiņš diezgan izdevies.

Nopirku plastmasas šampja glāzes + šampi mazās pudelītēs + siera plati. Tas bija ~10Ls (vel tikai kokteiļa ķirši prasijās, bet tie maksāja 5Ls.. :/). To mēs nobaudijām kinītī (fucking salkana filma - es vemšu). Pie tikšanās uzdāvināju ceriņu zaru un mazu baltu puķīti, ko iespraudu meitenei matos.

Pēc kīno devāmies uz stacijas pulksteņa barčiku. Baigi foršā vieta un nav nemaz TIK dārga. Tālāk devāmies pastaigā uz daugavu (tā nebija mana ideja... brr cik auksti) un beidzām (nepārprotiet) vakaru NB biljardā. Kopā 5cas foršas stundas un ~45Ls vakara izmaksas. Vispār padārgi... nākamie randiņi būs jāplāno "bišķīt" lētāki.

Mans novērtējums - 8! :)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

;)

Meitenei ir 21. Jauna un naiva! ;)

ak dievs! nevarēji kādu sava vecuma atrast?

es neizlasīju nemaz to tavu otru teikumu - gribēju teikt, ja jau 21, tad jau vēl jauna un naiva :D

vispār tu esi ļoļiks - pats tak labāk zini ko darīt, jo pats viņu pazīsti daudz labāk par šitiem foruma SPOCIŅIEM!

Link to comment
Share on other sites

Es dodu 8. Man liekas, ka viņa nedaudz izbijās no tās visas fucking naudas tērēšanas padarīšanas. Ja es teicu, kur iet un ko darīt tālāk, tad tas saistijās ar normālu naudas tērēšanu, bet kad viņa piedāvāja rīcības plānu (jāļauj meitenēm domāt, ka viņas piedalās procesā), tad tas bija iet uz daugavmalu (brr kā nosalu).

;)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...