Jump to content
GIGN Forum

Mūviks


slow hands
 Share

Recommended Posts

Vienu dienu prātā iešāvās doma uzmeikot džampinga (lēkāšanas) mūviku (filmiņu). Pamazām sāku vākt lecienus - skraidīju pa kartēm, meģināju izpildīt galvu reibinošus džampus un rakstīju demkās. Kad bija sarakstītas pietiekoši daudz demkas un man jau bija nedaudz piebesijis censties uztaisīt kādu foršu lecienu, izdomāju, ka mūviks jācepj augšā. Pāris dienas cepu un beigās jau kkas sanāca. Visiem mazajiem efektu mīļiem nāksies saskumt, jo efekti praktiski nav, centos taisīt pēc iespējas vienkāršāk. Manuprāt, mūsdienās visi spiež un nevajadzīgiem greznumiem beigās sagandējot visu filmiņu, jo lielāko daļu aizņem ekrāna mirgošanas, šķobšanās utt.

Ladno, pietiks te drukāt, vēl piebildīšu, ka neesmu nekāds kzpro1337omfg255unitlongjumpmasters un tādi lecienu nebūs manā mūvikā, teiksim, ka mēģinu vairāk pieiet tai lietai kreatīvi un daudz kombinēju, protams, arī visādi def lecieni ir :)

Mūviks sver gandrīz 160MB un ir 3min un 45sec garš.

Lejupielādēt mūviku!

Link to comment
Share on other sites

Es būt baigi foršs. Mans kačāt mūviks un pēc tam edit posts. Baigi labs efekts. Rullzzzzz

EDIT: Vēl kā vakar atceros, ka mēs mocījāmies uz nukes klints uzlekt. Bet kas tagad? Kā tā jaunatne attīstas. Pilnīgi asaras acīs, rakstot šito.

Mūviks baigi foršais. Viss uztaisīts pietiekami kruti. Kā sacīt - neko pielikt, neko atņemt(LAME). Vai ne? Nu jā, ir vērts kačāt.

YO, PEACE OUT, NIGGAS!

Edited by n00ke
Link to comment
Share on other sites

Nja... Tā kā neesmu efektu fans, man ļoti patika. Patika, ka bija lecieni arī retāk spēlētās mapēs (as_oilrig), diezgan laba ideja par hostu izmantošanu, iepriekš mūvikos ko tādu nebiju redzējis. Lecieniem nav ne vainas, es pat teiktu ļoti labi; veidotas dažādas kombinācijas. Mūzika man ar gāja pie sirds. Vnk nevaru nevērtēt labi.

9/10 - vienmēr var būt labāk :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Mjā, mūviks tiešām super. Forša mūzika, izcila kvalitāte, izdevušies lēcieni, patīkamas krāsas un labs fonts. Vienīgais mīnuss, manuprāt, bija tas, ka visu laiku skats bija no first person'a. Tas, protams, nav slikti, bet piedod mazliet garlaicīgu noskaņu filmai, tāpēc arī 9.5/10. :P

Link to comment
Share on other sites

ļoti laba filma!

8/10

par ko tik skopi? :khehehe:

1. dēļ tā bloom efekta (tā, kas visu padara gaišāku un nedaudz izbluro) - tas ir tā kā ar spēlēm, kur daudzi domā, ka pieliks visādus cool efektus un spēle būs labāka..

2. soundtreks neizklausījās tik "lecīgs", nepietiekami priekš šīs filmas..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kad slowiks man teica, ka taisīšot kz movie, es, protams, viņu nodirsu par to, ka neko oriģinālu un neredzētu viņš neuztaisīs, uz ko atbildē saņēmu: "vecīt, es un kaut kāds defs neiet kopā" uz ko noreaģēju skeptiski. Un pēc kādas nedēļas, kad slowhands pat nerādījās mircā pāris dienas noteiktajā laikā, kad parasti ir, es sapratu, ka nāks klajā kas foršs, nevis nūbisks. Todien, kad pirmo reizi noskatījos šo garadarbu, mute pavērās un uzreiz izteicu savas pozitīvās domas par šo movie viņam pa ventrilo. Ko tik foinu es pat no slowika nebiju gaidījis (par ko es arī atvainojos :whistling: ) . Nespēju novērtēt 10 baļļu sistēmā, bet vienkārši pasaku, ka maksimāli labs! cheers

p.s. n00ke, ehhh, liki atcerēties tās dienas, kad es vēl varēju uz tās klints uzlekt ar ak47. par ko tādu es tagad varu

jau sen aizmirst... *nostaļģija*

Edited by raprock
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...