Jump to content
GIGN Forum

Labas Ziņas


macho
 Share

Recommended Posts

http://www.csnation.net/viewnews.php/9494/

(...)

The achievement for healing 10,000,000 points as a medic? Cut back to a mere 1,000,000 points, a far more obtainable goal for the casual player. There are other such notable changes in the lineup, including only having to punch out two enemies with an uber'ed Heavy, destroy five buildings with a demo on one uber (compared to the original eight), and more. This still might not be the final list, but let's hope that it is.

(...)

Nu re - 5 buildingus jau ir daaaudz reālāk iznīcināt un divus cilvēkus ar dūrēm atskaldīt arī ir pietiekoši reāli. Labais. Esmu par šito priecīgs - tā es tos achievementus dabūšu pāris dienās :)

edit: palasījos sīkāk - novākt 50 skautus ar špricīšpistoli tomēr prasīs laiku :)

Link to comment
Share on other sites

nu, tas toč ir patīkami, jo 10x mazāk healot tas jau ir iespējami, pietam var jau būt, ka tas jau IR tagad sasniegts, jo it kā to healošanas daudzumu ņems no tā visa, ko tu pa visu spēli jau esi nohealojis.

bet, nu, varēja jau atstāt demo 8 buildingus novākt zem ubera, tas tak elementāri, izdarīts vairāk kā bieži. :)

Link to comment
Share on other sites

nja kad iznaksmedika achivmenti tad ar pavisam drīz nāks arā arī pārējie stroķi un achivmenti jo daļeji viņiem jau viņi ir gatavi..

cik saprotu pach varetu but 3dien jo tad visi lielie pachi nak āra...

man leikaska nav 59 (kā augšejā posta rakstīts) bet ir 39 achivmenti (36 + 3 achivmenti kas tiek doti kad sasniedz 12 izpīldītus achivmentus)

Edited by tofiks *007
Link to comment
Share on other sites

es šaubos vai dzēīs ārā, jo tādā gadījumā drīzāk viņus saliek katrai klasei klāt. Piemēram tie 25 hs ar snaiperi ir snaipera ačievments.

P.S. rokas trīc nevaru sagaidīt paču :D

Edited by bullet
Link to comment
Share on other sites

tas atkarigs no tā cik daudziem ir orģinālais tf2...

kaut arī brīžiem (vismaz gignā) man ir vieglak spelēt bez medika, jo ja mediks nemāk spelet tad tas ir tiesi traucēklis un ar deamonu vienmer var smuki pafragot ari bez medika... :D

Edited by tofiks *007
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...