Jump to content
GIGN Forum

Soviet Story


macho
 Share

Recommended Posts

daudz ko jaunu uzzinaaju.. un sapratu to ka krievu gramataas par 1 un 2pasaules karu ir pilns ar meliem..

noskatoties filmu es vnk nezinu ko pateikt..

es vnk esmu tik dusmiigs.. ahhhh

pats stulbaakais. kaa jau mineeja ka eiropa neko nav iesaakusi pret krieviju..

Edited by Adik
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Noskatījos, bija labs.

Jāteic, ka vēsture galīgi nav mana stiprā puse, bet šīs materiāls deva diezgan labu apskatu par vēsturi un varām, kas pastāvēja agrāk. Reāli iespaidīga filma, viss parādīts tik tieši, ka brīžiem palika neomulīgi.

Vēsture, manuprāt, ir viena no tām tēmām, kas vislabāk uztverama ar filmu palīdzību, lasīt biezās grāmatas ir tā kā apnicīgi, bet filmā visu parāda tieši un konkrēti.

Interesanti kas būs (vai jau ir), kad krievi šo materiālu redzēs.

Link to comment
Share on other sites

jā, patiešām patīkami, ka iztika bez reklāmām :)

Vispār jau biju sagatavojies kautkam negaidītākam, tomēr filma ļoti patika, bija interesanti skatīties.

oh, and by the way- par to brīdi, kad Hitlers uzbruka PSRS. Filmā mani mazliet pārsteidza tas, cik ļoti tomēr nacisti un komunisti bija vienoti 2. pasaules karā. Mazliet pazīlējot, patiešām sanāk tā, ka Staļins ir palīdzējis nacistiem, lai pats sevi padarītu nevainīgāku citu acīs, itkā pēc tam ''atbrīvojot'' tos no nežēlīgās Hitlera valdīšanas. Bet kāpēc Hitlers uzbruka PSRS? Es saprastu, ja to darītu Staļins, vienkārši piepišot nacistus...

Link to comment
Share on other sites

minOrity Posted Today, 23:18

Kura valsts to filmu taisa?

Režisors: Edvīns Šņore, kā zināms, viņš ir latvietis.

Ā, faktu par to lelli palaidu garām. Diezgan negatīvi. :erm:

Edited by vintage
Link to comment
Share on other sites

Vakar gāja pa LVT1, protams noskatijos

fuck that bitchs. Šitādus vienkārši izbarot žurkām lai zin kas ir lēna nāve. Lab sākuma skatijos bija kautcik interesanti (zinaju ka latvija ar bij PSRS), bet kad pateica ka te arī bij masu kapi (protams sito gan nezinaju) tad gribējās savākt žurkas izrakst 6m bedri un vinus tur pa vienam samest.

btw MS-13 anyway taspats, vienīgais viņa skaitās "banda" sanāk kad meksikāņi grib būt kā Hitlers un Staļins XD

p.s filma anyway laba

p.s.s a jā viņi sakoja Markisma idejaij, vaitad vienu brīdi pirms šitiem kariem Krievija pati nebija viena no neatīstīkajām valstīm o.0 Lab jā bija rūpnīcas bet nu ja tā paskatās kopā, ilgu laiku RU bija viena no neatīstīkajām valstīm, līdz kautkādiem fabriku laikiem or smt (8klasē vēsturē mācija)

Edited by Muhamed Alli
Link to comment
Share on other sites

Nelasiju diskusiju no tās pirmsākumiem... Arī es vakar noskatijos šo filmu pa LTV1, pati filma kā jau dokumentālā filma, fakti un vēlreiz fakti.

Taču kapēc viņš vispār uzcepa šo filmu? Man atliek domāt, ka pašas filmas tapšanas ideja bija aptuveni šāda:

Nav noslēpums, ka pasaule jau ir nosodijusi Vāciju sakarā ar Hitlera darbiem, filmā ļoti uzskatāmi tika attēlota Hitlera un PSRS sadarbība, vienādais darbības stils un vēl jo vairāk, galvenais Hitlera plānu "īstenotājs" - Krievija. Kā jau filmā tika pateikts, Krievija netikai atbalstija un iedvesmoja Hitlera panākumus, bet ar to nodarbojās jau sen, pimrs Hitlera.

Interesanti ir tas, ka Krievijai pilnīgi nekas netika pārmests...

EDIT: Nekas netika pārmests no pasaules puses. Šeit es runāju par visas pasaules attieksmi, nevis par okupēto valstu attieksmi, kas tāpat ir skaidra.

Edited by X ID
Link to comment
Share on other sites

Nu bet loģiski, ka pasaule uz to nereaģē, jo tādā gadījumā Krievija vienkārši piegriezīs gāzes un citu eksporta preču padevi uz attiecīgajām valstīm, kas, protams, nevienam nebūs izdevīgi, so nafig to? :) Visi itkā laimīgi par to ir aizmirsuši, itkā palaiduši gar ausīm, jo tā ir izdevīgi :)

Link to comment
Share on other sites

Noskatiijos filmu, nezheeliigi bija par to badu Ukrainaa, pilniigs vaaks.. :(

1_jpg.jpg

Tie krievi tik tiešām ir nelabojami cilvēki! :hmmmm: Kādas ir jūsu domas par to, ka Krievijai vajadzētu apkopot, un parādīt atklātībā viņu visus noziegumus? ;)

Link to comment
Share on other sites

omg kādā dirsā ... priekšskam domāta Arābija un USA? lab uz arābiju tad būtu visām valstīm cauri jātaisa dzelsceļšs, bet ja visas valstis apvienojas (ja jau nedos tad visi ganjau ari apvienosies) uzčiņi kādos 5-10gados dzelsceļu un dzīvo tālāk. Gāze kautkur norvēģija tak manliekas arī ir nav Krievija vienīgā, un itkā latvijai esot kautkādi gāzes krājumi.

Tākā ja tā padomā dzīvotu tālāk kā dzīvojuši

Link to comment
Share on other sites

Tākā ja tā padomā dzīvotu tālāk kā dzīvojuši

tu saproti, ko runā? Nekad mūžā (mēs) nedzīvotu kā dzīvojuši, lol, kā gan tas būtu iespējams. Ok, Krievija, ņemot vērā tās platību, nav tik ahuena ražena zeme, bet Latvija, ibio rio dirsā ķīselis, ir ļoti maza valsts. Mēs noteikti nespējam nodrošināt savā zemē viso to, kas mums ir nepieciešams, respektīvi nākas daudz ko importēt TIEŠI no Krievijas.

Jā, un vēl:

2045.jpg

Par norvēģu gāzi itkā jau ir runāts, varbūt kādreiz tā latviešiem arī būs tik pat izdevīga kā krievu gāze, bet jebkurā gadījumā- tās būtu ļoti lielas problēmas. Tu tikai padomā, vai tas vispār būtu tā vērts.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...