Jump to content
GIGN Forum

#ml.c-walk 3day Skill


#mL.C-Walk
 Share

Recommended Posts

"Intereses:

C-Walk only

Citiem iesaku:

Nodarboties ar C-Walk'u"

Čali, tu esi atkarīgs beginners! Nezinu, parasti soļi, dejojot līdz ar mūzikas pavadījumu ne to vien var sadarīt bez visādiem c-walk. Tā kā čill. Ā, un parādi bildi, kur tev šie nike ir kājās, savādāk ticamības moments zūd. :)

Link to comment
Share on other sites

EDIT: 500 posts :)

mmm runājot par profila bildi, bildēta kaut kur 12gados un slinkums nomainīt tādeļ nedirsies pa viņu tālak ''pavicināt kājas'' o jā c-walkā ir netikai kajas vicināšana bet arī kustību ātrums, no vienas kustības parlekt uz otru i ect. Es neteiktu ka baigi viegli tas vis ir

+ Epix aizver muti :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Nu pasaki man kapēc tu liki šo šitaino mūviju!? :blelohs:

Pilnīgi vienalga ko tu esi iemācijies pa 3 dienām, aizej pazīmējies omei, kā tu māki lēkāt! :thumbsup:

P.S. TA BLEtC JA KAUT KADI FEIKI PIDARASI MEGINAS MACITIES C-walk MES VINAUS ATRADISIM UN NOSITISIM!!!!!!!!!!!!! nedaram to kas jums nav domats!!!!!!!!!!! BUS BAIGIE SUDI!!!!!!!!!!!!!!!!! DOMAJAT KO DARAT!!!!!! C-walk nava nekada deja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tas ir strickly 4 tha' homys... taka tas kurs meginas macities patrs par to atbildes!!!!!!!!!!! ja kads grib macites tad vispirms lai pierada ka vispar ir ta cienigs!!!!!!!!!!! JA NE BBBBUUUUSSS BBBAAIIIGGIIE SUUUDII

No šī teksta nav bail? :muahaha:

Edited by LAVRx
Link to comment
Share on other sites

:) man tas video patiktu, ja es redzētu tā superīgā (kas tas ir? dejotājs? staigātājs? ja jau walk, tad jau laikam otrs) cē staigātāja ģīmi. Bez tā manuprāt šitam nav vērtības.

Es centos iečekot albūma bildes un tās grimases apvienot ar video. Tad bija nedaudz labāk, bet tik un tā šis tas vēl pietrūkst.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...