Jump to content
GIGN Forum

Mutes Brūķētājs


Ziediņš
 Share

Recommended Posts

Treрkвrt, protams, galda hokeju grыti nosaukt par spota veidu, bet cik no jums ir kaut ko sasnieguрi? Рis puisis izdarоja kпыdu, pasakot, ka ir kвda sporta veida virsotnзs - tas nebija korekti, bet pietiktu vienkвrрi viтam par to aizrвdоt, nevis sвkt тirgвties. Kв jau minзju, cik no jums vispвr ir kaut ko sasnieguрi? Vai tв ir skaudоba, kas mоt jыsu sirsniтвs.

:) kamфn, tas dюeks ir tik ыberdirsоgs, ka viтр vienkвrрi ir pelnоjis, lai par viтu paтirgвjas, lai arо kвda sыda virsotnзs viтр nebыtu.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

KĀDA JĒGA BIJA QUOT'ēt ŠO GARO TEKSTU? naziic.

:10cm: (laigan vajadzetu +1000000) 1x redzu gigna tik sakarigu un normalu tekstu, lidz sim te visi bija :ermm::slap:

Vsp es nesaprotu kape gign moderatori vina 1x postu vnk neizdzesa, un vinu nenoblokeja, bet kape vajadzeja vsp sito sviestu uzsakt!!???

Btw, visvairak man patika no dr.pain teikta

atrodi sevi. Atrodot sevi, tu kļūsi par apmierinātāku cilvēku, un nebūs jāuztraucas par kaut kādiem (pēc tavām domām) stulbiem pidiņiem, kas (it kā) bojā tavu dzīvi.
:10cm: un pilniigi piekriitu sim 4alim
Link to comment
Share on other sites

jā, hollow, sakarīgo tekstu atpazinējs. Tu tak vienmēr esi paturējis prātā šādas gudras mācības un izcēlies ar vēsu prātu, skaidru un labestīgu valodu un vispār ar intelektu kā tādu, ne?

vienkārši lol.

Link to comment
Share on other sites

:thumbsup:

nu vaitad jega sitam tekstam ir? NE

btw, tad jau sanak kad jus visi dirsa lienat, ja tas kad es atbalstu cilveku kurs te ierakstija pirmais normalu tekstu ir dirsa lisana, tad ok, es lienu dirsa :blink:

EDIT: es atvainojos kad neesmu tads ka jus kuri visus uzreiz noliek vai nodirs...

un jaa pa to dirsa lisanu, gadijuma te 90% nelien moderatoriem dirsa, manskiet te neviens nava dirsis ne adminam ne moderatoram virsu, kaut ar tie biezi dara nepamatotas lietas un nedara savu darbu <_<

visi tik tiem piekrit un atbalsta ka kkadi dzivnieki (laigan es neuzskatu kad cilveki ir labaki pa dzivniekiem, bet parasti dzivnieki klausa savu saimnieku - parasti tas ir cilveks)

Edited by hollow^
Link to comment
Share on other sites

EDIT: es atvainojos kad neesmu tads ka jus kuri visus uzreiz noliek vai nodirs...

nē, tu nemaz neesi tāds, toreiz tanī topikā par tevīm nepierādījās, ka esi sīks dirsējs, protams, kad atklāja, kas tur esi in real life uzreiz paliki par labestīgo hollowu :lol: klauns!

P.S. 1500 posti [:

Edited by slow hands
Link to comment
Share on other sites

:khehehe:,pokers - jāliek kārtis uz galda.krč braucam viņu sist :khehehe:

Golfs ir sports tur nav ko diskutēt. Rallijs ir auto-sports , ja tu tādu nezināji. No kurienes tev ir informācija , ka pokers ir sports , tā drīzāk ir galda spēle jeb nē kāršu.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...