Jump to content
GIGN Forum

Gign 08


macho
 Share

Recommended Posts

  • Replies 974
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

da transports tur nav nekāda problēma. Vienkārši ar autobusu braucēji sarunā, uz cikiem (apmēram) viņi tiekas Bauskas autoostā, kur visi kopā ar tuvāko autobusu, kas brauc vismaz līdz Pilsrundālei, dodas kādus 10km ar attiecīgo transportu, tad seko pagrieziens pa labi uz grunts ceļa, kur arī visi kāpj ārā un laimīgi aiziet/aizbrauc pāris km līdz tusofkas vietai. Ja nu ir vēlme tā darīt vairākiem cilvēkiem, tad es varu būt labā feja un sagaidīt jūs Bauskas autoostā un ar parādīt kas, kur, kā. Pats ganjau būšu, ja datumi grozīsies uz 22-24. Ja būs 29., tad nezinu.

Link to comment
Share on other sites

Macho - piepuushams matracis un karaliene ir nepaaraak savienojami jeedzieninji, jo vinsh taa vai taa jaanovieto teltii!

Es jau neesmu izveeliiga, bet nu teltis - tas ir par traku. Iedomaajies - iekshpuse sasmirdusi, pleevju sienas no iekshpuses aprasojushas, glumas, gaisa nav, toties pilns ar odiem, mushaam un citiem siiklopiem, blakus kaads kraac, griezh zobus, purkshkjina un vel pa miegam kaut ko vaid - tipa: "nee, nee, nee!... aiiiij...vaijjj.." Telts sienas veejaa purinaas, kaads pie telts suliigi novemjas, apkaart teltij staigaa vanaga stipro sadzeerushies mazgadiigie nuubi, kas grib redzeet vismaz saidbuubu... Nu, izklausaas kuul? :axe:

Ak, jaa un 29.tajaa ir Snuups un Flakons. If u nov vat ai miin. B) (jums shitaads pats ar saulesbrilleem, bet melns smailijs nav?)

Link to comment
Share on other sites

zooooomg lol. Šim visam ir tikai viens risinājums - dzeram visu nakti :)

lasīju tavu tekstu un spurdzu, bet pie saidbūba vienkārši atdevu galus :lol:

vispār, jau tu laikam sen neesi teltī gulējusi - no iekšas apraso tikai lētās teltis, gaiss ir, jo tiek atstāts tas sūdiņš vaļā, bet kukaiņu nav, jo tīkliņsūds ir aizvilkts. Ja es tev blakus gulēšu tad varu apstiprināt, ka zobus negriežu un nepurkšķinu :D vaidēt ar nevaidu, krācu vienīgi. (ja es ne, tad galvot neko nevaru) Lai gan man vairāk izklausās, ka tu tikai meklē iemeslu kāpēc nebraukt, jo nemaz negribi :)

beeeet - kārtīgā pasākumā tādiem sīkumiem nevajadzētu būt svarīgiem, jo vajag dzert tik daudz, lai atlūztu teltī nevis tur kārtīgi ietu gulēt. Tad arī nekādi mazgadīgie nūbi, kas sadzērušies staigās riņķī, netraucēs, kur nu vēl tāds sīkums kā vējš :)

āij.

Link to comment
Share on other sites

Nu man skaidra tava nostaaja, beeet vel jaapadomaa :ermm: Katraa zinjaa, macho, ar tevi tochna vienaa teltii neguleeshu, jo spriezhot peec tava vecuma un orientaacijas - gan jau arii meegjinaasi uz saidbuubu luureet! :DD Taa kaa buutu vien jaadzer visu nakti..

No Oddisha bildes man nelabi palika - tas ir tieshi tas, ko es iedomaajos, kas notiek ar teltiim. :axe:

Link to comment
Share on other sites

Par telefonu - Telefonu atradām uz zemes (klienta) un nolikām uz galda, kur atradās mūzika. Pēc 10 min atgriežoties, tā vairs tur nebija. Sākumā iedomājāmies ka klients pats savācis, bet hujuški, tas atgriezās no guļas grāvī tik pēc kādas stundas. Vai nu kāds bija nereāli nikns un iemeta to telefonu upē, via ieslidināja kabatā.

macho telts vienk ierulēja 06 gadā.

Gaidam pasākumiņu...

Link to comment
Share on other sites

:ermm: Katraa zinjaa, macho, ar tevi tochna vienaa teltii neguleeshu, jo spriezhot peec tava vecuma un orientaacijas - gan jau arii meegjinaasi uz saidbuubu luureet! :DD Taa kaa buutu vien jaadzer visu nakti..

No Oddisha bildes man nelabi palika - tas ir tieshi tas, ko es iedomaajos, kas notiek ar teltiim. :axe:

tas saidbūbs mani nogalina :lol: (pie tam man likās, ka uz to ir ieinteresēt tikai mazgadīgie nūbi - sanāk es ar tāds esmu :) )

nu davai - dzeram visu nakti :)

kas attiecas uz oddisha bildi - tad es biju tā piedzēries, ka man bija pilnīgi pofig :)

p.s.

zini, odiņ, LIELS PALDIES par bildi pidiņ, ej labāk fapo uz saviem diablo 3 treileriem.

Link to comment
Share on other sites

29. - 31. konkrēti neder. Kāpēc? Jo tās ir pēdējās dienas pirms visa lielā maucību gada atsākuma, tāpēc viņās viss kas jāsarauj. Nedēļu iepriekš ir daudz maz ok, jo pēc tam var atjēgties, atpūsties un tad kaut ko vēl sadarīt.

Plus es bez visiem pēdējo brīvdienu trakumiem zinu, ka būšu aizņemts galvenokārt vēl arī citā virzienā, tāpēc nekur nebraukšu tajās dienās.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...