Jump to content
GIGN Forum

Palīgā


JuiCe
 Share

Recommended Posts

Man uz sejas pie zoda sāk veidoties pūtītes/pumpas nezinu kā viņus saukt. Vecums man ir 17 gadi , bet it kā 15 , 14 , 16 gados man tādas nav bijušas. Pašlaik to ir nedaudz , tās ir pie zoda , kā lai pasakā kā viņas izskatās.

Viņas ir tādas cietas, baltas ( tās nava strutas zem adas. ) un viņas ir ļoti grūti izspiest prosta zb . Melnie punkti tie nava , sarkanas arī tās nava , varbūt kāds zin kādu līdzekli pret viņām?

Link to comment
Share on other sites

gadijuma nav tie saucamie tauku vai sviedru dziedzeri?! neatceros ka isti sauc... Bet nu jaa. Vinjus itka spiest nevar. Noperc k-kadu sejas tiramo lidzeki vai ko nezinu... Es piemeram ar avon putam tiru seju kaut ari pumpas nav bet tapat :)

Link to comment
Share on other sites

:) Tjipa kad pieskaras sap? Taa kaa puns apmeram?

Nea nesap vispar neko just nevar.

SKūties jau skujos , bet tas nav no tā .

Vienkārši nenāk nost , ja spiežu ļoti sāp , it kā kaut kur bija rakstīts ka tās ir kaut kādas poras kuras nav attaisijušās , it kā zem tvaikā japamēģina seju paturēt , tad it kā viņas atnāks vaļā. Nu xvz..

Edited by JuiCe
Link to comment
Share on other sites

Ei tu dirst man sodien kaut kas ieduras zem apaksejas lupas(laukos kad biju uzrapies kjirsi un riju ka cuuka + sovakar neveseligs skidrais), ble un es jutu ka tagad sak pampt, lai gan es to sudu iznjeemu.. es pis tagad izskatos pec 2paca vai 50 cent.. :( sitaadi suudi, kur ta var neveikties? No pubertates vecuma tas nav ticiet man(jo man tads ir beidzies :) ).. Jajiet kads spirts uzsmeret jeb sazin kas vel..

Edited by SchWarZ ;)
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...