Jump to content
GIGN Forum

Hokejs


MeGaPiiLe
 Share

Recommended Posts

domāju izveidot topiku, kur padiskutēt par šo jauku sporta veidu NR1 Latvijā..

JĀĀĀ tikko atbraucu no spēles Dinamo - Atlant

mūsējie parādīja, kas ir Latvija, kaut gan golus vienīgie sameta leģionāri.. Vārtos izcils bija Masaļskis, kurš izvilka visus metienus..

Rīt spēle pret Torpedo, kādas prognozes, rīt atkal jābrauc ;]

Link to comment
Share on other sites

lol? Tu biji domājis, ka RĪGAS Dinamo :D

palasīju: Šovakar Kontinentālās Hokeja līgas regulārā čempionāta kārtējā spēlē fantastisku spēli parādīja Rīgas "Dinamo", pārspējot KHL līdervienību Maskavas apgabala "Atlant" ar 2:0.

citēts no esports.lv

ATLANT IR KHL LĪDERI!? wtf? :DD

Edited by MeGaPiiLe
Link to comment
Share on other sites

Pazīstama meitene bija uz spēli. Vieta 6. rindā (sektoru gan nepateikšu, bet sapratu, ka kaut kur aiz vārtiem) 12 Ls.

:DD

Par to vai viņi ir līderi nezinu, bet viņi ir līderu saraksta augšgalā.

Pašam gan basktebols tuvāks sirdij.., bet, kad ir iespēja, skatos arī hokeju. Manuprāt Rīgas Dinamo vislabāk raksturo kāda krievu komentētāja frāze: "Rīgas Dinamo ir Latvijas izlase ar spēku papildinājumu no NHL." Ehh, žēl, ka sezonas abonaments maksā 150 vai 200 Ls. Vismaz vienas Latvijas (?) komandas spēles ir patiesi baudāmas.

Link to comment
Share on other sites

Sen nekaa taada nav bijis Latvijaa... (kad kaada sporta komada piesaistiitu sev taadu interesi un skatiitaajus)

Un naudu..

EDIT: Viņiem ir ahūnie sponsori, tāpēc jau tāds dream teams novākts + ir līdzekļi, lai izbraukātu pa visu Eirāziju.

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

Nu bet vismaz tas viss attaisnojaas un darbojas... Nevis kaarteejaa "piile" kaa piemeeram BK Skonto (solija n-tos miljonus) vai arii FK Venta.... Protams, ka nauda nav mazsvariigs faktors shajaa visaa pasaakumaa...

P.S. Mums tak nekaa taada nav ne basii, ne futinjaa, ne kaadaa citaa sporta veidaa, taapeec priecaajaties par to kas IR!!!!

Link to comment
Share on other sites

Arii bija doma izveidot ko lidzigu,bet vajadzetu vnk uztaisit 1nu SPORTA sadalju TOPICKU un tur arii visus sporta veidos apspriest :) Spele skaista un jaa vinji bija lideri,bet taaga ja nemaldos Salavjet aiziet shitiem atlantis garam :) Nu Torpedo esot janjem,bet hvz kaa ar to nogurumu buus,lai gana pec tam bus neliela atputa :)

Link to comment
Share on other sites

EDIT: Viņiem ir ahūnie sponsori, tāpēc jau tāds dream teams novākts + ir līdzekļi, lai izbraukātu pa visu Eirāziju.

bet iekš KHL no 24. komandām 'Dinamo' ir 3.nabadzīgākais klubs.

budžets ~11 miljoni dolāru

Edited by ^^^
Link to comment
Share on other sites

Riga2000 veel ir, spele Latvijas virsliigaa, kas tagad reaali ir jaunieshu liiga. Dazhas lv komandas piedalas Baltkrievijas chempii.

Mans viedoklis par Dinamo ir shausmiigs. Reaali Dinamo sastaada pusi LV izlases. SKatoties, kaa vini spele, rodas iespaids, ka muusu izlase buus shausmiiga. Speeles Riigaa, abas divas , bija nenormali garlaiciigas, liimenis apm. kaa Baltkrievijas chempii. LV chali vispar uz ledus neko neraada, vienigie , kas spele ir legjionaaru mainja. Jaa, varbuut muuseejie saspelesies, bet azarts vairs musejiem nav - pat Mikjelis kaajas vairs nesleedz, Nizhivijs ari savus fintus neraada. domaaju, ka labaak iztiktu bez, chali butu spelejushi savos arzemju klubos , speletu ka lideri, tagad musejie seezh arzemnieku eenaa un rodas iespaids, ka nemaz neceshas.Ko es gribu pateikt? To, ka no kadreizeja Rigas Dinamo te nav no smakas, kaa man te teica treneris, visnotal esmu viilies. + biljeti par tik astronomisku summu vispar nav jegas pirkt, cik man teica bijushie komandasbiedri, viniem ir atlaides, jo vini veel spele un uzradot hokeja licenci par 1ls var skatities, bet visiem jau taadas nav... Sezonas vidu , ja shita turpinasies, halle buus tuksha, ja musejie netiks playoffos vispar nebus ilga dzive shim pasakumam

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...