Jump to content
GIGN Forum

Hokejs


MeGaPiiLe
 Share

Recommended Posts

Ne tā komanda patrāpījās? Spēcīgākā komandā viņš, iespējams, pat netiktu spēlēt un tagad slidotu iekš AHL. Otrs - pat, ja tiktu, tad nebūtu pirmā maiņa un tāds uzticības kredīts no trenera (arī pirms Nolana).

Uzskatu ,ka komanda ir perfekta, kas savus īstos PO zobus sāks rādīt pēc 2 sezonām (ceru, ka Milleru neaizmainīs). Spilgti piemēri ir Daugaviņš, Sprukts un Karsums. AHL plosijās pat spēcīgāk par Zemgu, bet NHL komandā no trenera nebija nekāda kredīta - viena iespēja sevi pierādīt un uzredzīti. :)

Link to comment
Share on other sites

1. Jābūt jaunākajam, vai vismaz pietiekami jaunam VLC (man ir 2.1.1.)

2. Lejuplādējam šos failus --> http://failiem.lv/u/wveiomm

3. Iemetam abus failus VLC, sd mapē, visbiežāk atrodams sekojoši: (Program files - VideoLAN - VLC - lua - sd)

4. Atveram VLC un tālāk jau saskatām līdzību ar attēlu un ļaujamies hokejam.

5. Links sāk strādāt tikai kādas 30 minūtes pirms spēles sākumā, tā kā uzreiz nevajag krist panikā. Galvenais tikt līdz vietai, kur parādās spēļu laiki kā attēlā.

m5t8o7ixw9hf3bateesh.jpg

http://nhl.heaven.lv/get/luac

un

C:\Windows\System32\drivers\etc folderī hosts failam pievienojot rindiņu

192.241.136.149 nlsk.neulion.com

brīvi var skatītiens NHL spēles ;)

p.s. skatīties var iekš VLC ;)

Vot sitos divus savienojot viss notiek, nevis interneta skatoties!

Link to comment
Share on other sites

Shodienas spele caur netu KHL HD kvalitaatee :) Bleee spelei sakoties likaas dirsaa 1maas 6min 2:0 kasham, peksnji mazakumaa ieliek Indrashis, un pec tam vel kaut kaa Indrashis iekabina :) 2:2 1mais periods beidzies :) 20metieni pa Sedlacheka vartiem, nu tas ir dirsaa shitaaa spele :) Ja kadam interesee HD kvalitate shito speli skatiities dodiet zinju :)

Link to comment
Share on other sites

Kāds darbu nemeklē? Šķiet, ikviens no mums, kas šeit kaut ko ir ierakstījis būtu labāks LHF prezidents nekā Kirovs Lipmans. Nē - te pat homo erectus varētu būt lietderīgāks. Tā riebjas. Kā viņš vēl tur vispār var atrasties? Cik ilgs laiks jau pagājis kopš viņš riebjas pusei Latvijas hokeja interesentu?

Labi, Teda Nolana atlaišanai vēl var atrast iemeslu, kaut gan arī...Ja ņem vērā sabiedrības, pašu hokejistu viedokļus - tur pat nav šaubu, ka viņš komandā ir iekšā un tiek cienīts, viss ir kārtībā.

Pateikt, ka nav izpildījis nevienu uzdevumu? Stulbums absolūts. Kas bija kvalificēšanās Olimpiskajām spēlēm? Kas bija tas, ko pēc spēlēm teica paši hokejisti? Un kas vēl var tikt parādīts pašā olimpiādē?

Es neesmu iekšā hokejā, tāpat kā lielākajā daļā citu sportu, ko komentēju, tāpēc nespēju pilnīgi objektīvi spriest, bet arī no malas šis tas ir redzams - un tas, ko redzu šobrīd ir ļoti stulbi! :)

Edited by bacard
Link to comment
Share on other sites

Galvenais arguments, ko Lipmans liek galdā - Nolana neizdarītais darbs ar jaunatnes izlasi + sliktais sniegums.

Vismaz savā galvā es to nespēju uztvert kā normālu argumentu, tāpēc varu visādā ziņā tikai piekrist Tev.

Jautājums ir tikai viens - vai ir ko likt vietā? Tas, ka federācijas prezidentu ielikteņi un potenciālie tautas varoņi nestrādā ir pierādījies gan LBS, gan LFF sakarā. Kira ir slidens un dažkārt pat nepatīkams tips, bet nav neviena cita, vismaz ar tādu aizmuguri kāda ir Lipmanam, ko iestūķēt Latvjas hokeja guru vietā.. Piemēram, PČ Rīgā - esmu pārliecināts, ka ar Kiru vismaz tuvākajos gados to ir reālāk sagaidīt nekā ar kādu citu tautas kalpu. Tas ir skumji, bet, ko darīs?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kiram vismaz ir platas kabatas ko vinsh brīvprātīgi tukšo lai kāds vismaz spēlētu Valsts izlasē...Visas premijas un saagatavoshanos vinsh maxaa no savas kabatas! Nez vai butu vel kads kas ar mieru butu savas kabatas patuksot brivpratigi...Taa kaa Kiram rispects, lai cik brizhiem nekaitinatu, bet nu katram sava taktika!

Link to comment
Share on other sites

smejies gudij? :D kādas savas kabatas. viņš ir žīds, no savas kabatas knapi puņķus izņem.

zinu tādu lietu, ka, kad Ozo bija menedžeris lielajai izlasei un šie bija PČ. Lipmans bija piešķīris hokejistiem dienas naudu 20eur. Ozo par to pasmējās un visiem pielika vēl pa 5eur klāt. Lipmans sāka dirst, ko tik daudz vajag, ko pirks, ko ēdīs utt. Nākamajā dienā Lipmans Ozo aizsūtīja uz apģērbu veikalu, lai Ozo izņem apģērbus visiem un samaksā. Tajā veikalā nestrādāja Lipmana kredīkarte, Ozo samaksāja no savas kabatas, nopirka plusā vēl šo to čaļiem, nometa visu viņam uz galda un teica, ņem un aizrijies ar savu taupīšanu. Pēc tā arī viņš aizgāja no menedžera darba tur.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...