Jump to content
GIGN Forum

Good Men !


-alnami-
 Share

Recommended Posts

Ārprāc, es vienkārši apbrīnoju cilvēku aprobežotību, izlasot tos brīnumus likās, ka tur no visiem adminiem vismaz puse ir pilnīgi idioti ar Kraaneli priekšgalā [un ja viņam tiešām ir 21, cik nu es redzēju profilā, es viņam jūtu līdzi]. Teksts no viņa puses 'es UZSKATU, ka tur ir wh, bet pierādīt es nevaru' mani vienkārši nogalināja, tāpat arī tas, ka tur admin tiesības ņem nost par to, ka admins spēlē ar fake niku, tajā pašā laikā ja to dara main admins, tad tas ir pavisam savādāk [o'rly?]. Vēl uzzināju foršu jaunumu, ka par reklāmu serverī esot jāliek perm bans. Tīri interesanti, es parasti lieku gagu un reconnecta gadījumā uzlieku banu uz 1h. Ak es, atpalikušais.

p.s. -alnami-, nomirsti.

EDIT* Ak jā, noskatījos demo, ja salīdzina ar mūsu gign demo, kura dēļ Gūdmenam te šobrīd ir bans, tad man liekas, ka interesantāka ir mūsējā nevis viņu. Nav jābūt pārāk apdāvinātam, lai saprastu, ka tur tas viss ir uztaisīts reāli tikai aiz kaut kādiem personīgiem aizspriedumiem & stuff. Apsveicami.

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

alnami, izskatās, ka tie lameru nostāsti būs patiesi, jo tas topiks good menu atspoguļo tikai pozitīvā gaismā :)

un man patīk kā ihack forums, tāpat kā hvzcik daudzi citi nespēj noturēties nenospiežot kaut ko no gigna, parasti jau member taitlus.

edit: ā, nē, pēdējā punktā laikam būšu kļūdījies. Whatever, nav svarīgi. Bet tas topiks gan ož pēc idiotisma pa gabalu. Kārtējo reizi esmu priecīgs, ka gigns ir pilnīgi savādāks un šeit nenotiek tāda bezjēdzīga pišanās (un arī admini neraksta tādu krapu kā tur).

Link to comment
Share on other sites

un par tevi labak nerunasim alnami , izkaltusi zhurka , vai kaa ,lai to savdaak devee.

+Ban liekat par cita cs komuna reklamu!

nomirsti, luudzu.Tikai staajies rindaa aiz alami.

Labaak buutu aizgaajis citur postus pakraat

OFFTOPIC: sry vnk pirksti nez kautko uzdirst visaadiem @#$%^&*! varat kautvai man 0 postus uzlikt :)

EDIT: BLE WTF?! NAH MAN WARRNING 50%!

Edited by Gimp
Link to comment
Share on other sites

runajot par almahi liekas ka vins censas citus nomelnot jo vinam tie nepatiik vai arii ir vinam ko nelabu nodariijusi! Labi tas nav! Katraa zinaa tas par vinu neko labu neliecina un nejau par tadu informaciju tevi saks cieniit!

Good menu nav iespeejams nomelnot, tikai ne sheit un ne muusu acu priekshaa , mees visi labi zinam to, ka good men uz chitoshanu nav speejiigs un pieliekam tam resnu punktu!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...