Jump to content
GIGN Forum

Mdsl + Bezmaksas Saruna + Tv


SchWarZ ;)
 Share

Recommended Posts

Tatad sodien apspriedamies un nolemam ka ir jaasledz klat si Latelekom paka ( http://www.lattelecom.lv/majai/majas_kompl.../?linkid=mkarTV ). Bet nesen ka redzeju pa kaut kadu raidijumu, ka riga kaut kada vecene esot pamatigi piedirsta, varbut vina vienkarsi tur neisprata to ligumu.. Bet nu tiesam menesi ir jamaksa tikai tie 24.90 Ls (pie tam tev tur nets ar 10 mbit./s + tv ) ?? Tagad jau tiek lietots pdsl, bet vienkarsi tas butu daudz eertak.. Varbut kads jau so lieto un varetu padalities kas un kaa..'

aaa tas suda tv dekoderis ir janjem obligati???

Edited by SchWarZ ;)
Link to comment
Share on other sites

Ja tu gribi bez dekodera ņem Mājas komplektu #3 tajā komplektā ir tas pats kas tajā ar TV (bezmaksas sarunas lattelecom tiklā un 10Mb internets) tikai viņš ir bez TV un ja tev jau ir kāds no Mājas komplektiem tad tev par pāriešanu uz to Mājas Komplektu #3 jāmaksā tikai 5 Ls kas nāks klāt pie nākošā rēķina.

Link to comment
Share on other sites

Es pirms pāris dienām arī pieslēdzu šo komplektu, katrā ziņā man baigi patīk, kad skatās TV tad ātrums ap 6-7mbit, kad nē tad kādi 9. TV ļoti labā kvalitātē rāda,patīk, ka jebkurā brīdī varu apskatīties programmu un cik saprotu var arī ierakstīt raidījumus, laigan nēsmu vēl mēģinājis. Standartā tur nāca laikam 28 kanāli un ja grib 50 tad tur kautkāda papildus paka jāņem.

Edited by el_Moerto
Link to comment
Share on other sites

a el_Moerto neko nemaksaji par pieslegsanu?? Nu vispar tik tiesam ir tie 24, 90 Ls menesi, vaio tur kaut kas vairak jamaksaa??

Un vispar ja man jau ir pdsl, tad nets automatiski nomainisies uz to 10mbit/s ??? Bet tv lai nak tie mehaniki un liek..

Lol esmu galiigs nuubzzz.

Edited by SchWarZ ;)
Link to comment
Share on other sites

Tur tagad ir akcija ka līdz 30. novebrim pieslēgšana bezmaksas. Tur tiktiešām ir tikai 24,90Ls mēnesī un viss. Kad slēgsi klāt tev prasīs vai tev modēmā ir brīvs ethernet ports kurš visticamāk, ka nebūs un tev pēc pāris dienām atsūtīs to dekoderu un jaunu modēmu (vecais būs jāsūta atpakaļ). Pieslēgšana pavisam vienkārša tikai man TV nebija Scart ports un vajadzēja iet nopirkt pārveidotāju no tulpīšportiem (Audio, Video). Laigan bija teikts ka pieslēgs TV pēc pārs dienām, tomēr pēc dekodera uzstādīšanas uzzvaniju vai nepastāv iespēja ka ātrāk pieslēgs, itkā teica, ka nē, bet tajā pašā vakarā pieslēdza gan netu, gan TV.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...