Jump to content
GIGN Forum

Totalizatori


0.7lb
 Share

Recommended Posts

Spain: Super Cup

Barcelona-Ath Bilbao

OVER 3,5

Klāt atbildes spele, pirmā spele bija liela sensacija un Barcai nav atkāpšanas cela, ir jāuzvar un velpietam jasagraujsavspretinieks, ja vini vēlās izcīnīt jau otro trofeju šosezon. Tas ir Barcas spēkos, to zin visi, un arī mēs prognozejam liti rezultativu speli ! Ligisks iznakums - OVER 3,5

Lai veicas,

Link to comment
Share on other sites

Poland:Ejatraklasa

Gornik-Zaglebie

over 2,5

Polijas Čempionats uznemis apgriezuenus uniezimejies komandu stils, majiniekiem tas nav visai labi iesacies, 12 ielaisyi varti 5 speles, taču atzimeties ar saviem vārtiem katra spele videji sanak, viesiem ir lidzigi, nevaretu izteikt stipro vai vājo pusi, būs interesanti vērot šo maču, jo majieniekiem ir jāsāk beidzot vākt punkti un uzvara butu loti nepieciesama šovakar ! Logisks iznakums - over 2,5 !

Lai veicas

Link to comment
Share on other sites

Champions League qalification

Monaco-Valencia

OVER 2,5

Klāt atbildes spēle ! Pirmajā spele laukuma saimnieki bija pārāki ar rezultātu 3-1 un tas nozimē, ka atkāpšanas cela Monaco nav, ja vini velas spelet CL ari šosezon ! Gūtie vārti izbraukuma nedaudz atvieglo situaciju, taču kopuma jābūt rezultativam futbolam un neviena no komandam nevar atlauties spelet iesezoties aizsardzībā ! Par skaistu un rezultatīvu futbolu ! Logisks iznākums - OVER 2,5 !

Lai veicas,

Link to comment
Share on other sites

Lithuania: A lyga

Siaulai-Trakai

OVER 3

Šodien Lietuvā tiekas čempionata pastarīte pret čempionata vienu no līdervienībām ! Sliktaka aizsardzība pec ielaistajiem vartiem pret vienu no labakajiem uzbrukumiem ! Šodien laukuma viennozimigi domines viesi, bet loti iespejams, ka ari majinieki savus vartus gūs ! Būs interesanta spele skatitajiem ! Logisks iznakums - over 3 !

Lai veicas,

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Bišķu noraustījos! Gribēju taisīt 5in1 pielikt vēl klāt Torpedo/Minsku/Sibir koefs butu bijis 58.75 reali laimests 1285eu :) Bet bišku bikses slapšs palika! Bet nu 1mā likme izgāja, un tagad droši varu mest uz nākamiem 3 favorītiem :) Handikaps ir iegūts!

Dinamo ar Jokeritu izgāja :) 4.30koefs

post-7735-0-86770800-1442232599_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...