Jump to content
GIGN Forum

Hellsing


rusty
 Share

Recommended Posts

Vai nav laika mest domas prom par Multenēm ? Tieši tā multenēm, mani neinteresē, ka citi sauc par anime kas viņus itkā pataisa nevainīgus par to, ka viņi ~ 18 gados skatās ķīniešu šitus kur ir viskautkādas maģijas pokemoni tur ugunsdrakoni cīnās utt.

SO LAME

piedo rusty, bet es nevarēju noturēties.

p.s. par tavu tēmu - tracker.deep.lv daudz liek šito šitu

Edited by doGY
Link to comment
Share on other sites

dogy. nu labi. sauc par mūlteni. tapēc, ka kautkas zīmēns viņa ir slikta?

toties es nesaprotu kā var skatīties amerikāņu sūdus kā american pie (īpaši pēdējās daļas), meet the spartans un visus pārējos sūdus, kas iznāk.

Edited by rusty
Link to comment
Share on other sites

neliels bump. zinu, ka pinkyi ir šo fans. pastijos google video - tie hellsing ova ir taspats, kas bij outlaw (13 sērijs) tikai bišk savādāk zīmēts un japāņu valodā.

interesē vai viņam nav vnk foršas filmas - nav obligāti jābūt sezonām. bet angliski. titri nederēs. mby ja kādam kolekcija ir tad var aizmirstajos gign torrentos ielkit. paldies :)

Link to comment
Share on other sites

dogy, ej pienjemies praataa. kad tu saaksi uzvesties kaa pieaudzis cilveeks, tad es metiishu mieru animeem, tb, nekad.

par teemu. Hellsing ir seriaals, tevis mineetaas 13 seerijas. OVA`s ir kkas pilniigi cits. pirmaas 2, ja nemaldos, paraada +/- svariigaakaas lietas, kas notika seriaalaa. peecaak tur aiziet pilniigi jauns staasts. taas OVA`s veel ir tapshanas stadijaa. shobriid ir 5. jaagaida naakamaa/s. filmas Hellsing`am nav. un gan seriaalu, gan OVA`s taisijushi japaanji.

iesaku @ tracker.deep.lv panjemt taas OVA`s. tur ir diezgan teicami nostraadaats anglju dubleejums. man, piemeeram, loti patika, jo 95% gadiijumu skatos ar subtitriem. :) GL.

p.s. piekriitu Rusty par debiilajaam amerikaanju filmaam. labs arguments. bet ko gan atsaldeetiem purniem vairaak vajag par amerikaanju piiraagu. :)

Edited by Pinky
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...