Jump to content
GIGN Forum

Matu Krāsošana.


#wL.Media
 Share

Recommended Posts

Hey, hey, YO!

Tātad jau labu laiku vēlos izdarī vienu lietu, bet, BET māte mani visu laiku biedēē, tātad lieta tāda, gribu nokrāsot matus :muahaha: , bet māte neļauj iet uz salonu saka: ''sākumā mājās nokrāsosim, un tad iesi uz salonu, lai krāsu uz visu mūžu.''

Problēma tāda, ka māte saka, ka pēc nokrāsošanas mates kvalitāte kļūst par ''vecu švammi'', sākumā domāju nokrāsot melnajā krāsā, bet tad tomēr pārdomāju, un palikšu pie tumši brūniem. Un tad es vēlos jums jautāt (kapēc jums? Uz salonu iet vēl agri, jo kā jau teicu sākumā jāizmēģina vai krāsa vsp patiks, un tādeļ varbūt te kāds ir krāsojis matus ar veikalu pirktajām. Pirkšu krāsu iekš Drogas)

1. Matu kvalitāte paliek tāda paša, vai sliktāka kļūst?

2. Cik ilgi turās tā ''veikalu pirktā krāsa''?

3. Kaut kāds jūsu komentārs par matu krāsošanu?

Vienkārši draugu kas krāsojuši matus nav, un negribu jau tagad sabojāt matu kvalitāti, tādeļ vajadzīgi ieteikumi :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Normāls čalis. Es arī nokrāsoju tumši brūnus un ir ok. Pietam, man frizierīte ieteica baigi labo šampūnu ( itkā labs ), un nevar nekādu atšķirību just ( ja runā par matu kvalitāti ). Tāpēc droši krāso matus kādā krāsā gribi. Neklausies tajos kompleksainajos dirsējos.

Link to comment
Share on other sites

Man teica tā cash^,

Ja krāso ar veikalā pirkto krāsu, dažas reizes nomazgājies un viss.

A salonā ir kamēr nenogriezīsi to matu daļu ko nokrāsoji.

EDIT: Es gribu matus apmēram līdz acīm :] Tagad tie gaiši brūnie :fsckinsad: vispār neiet, sākumā vispār gribēju melnus, bet šodien fizikas skolotāja teica: ''Tiem kam melni mati, tie savāc visu negatīvo enerģiju un kļūst vāji'' Un vot no šitā es tā nobijos, pat uz toleti aizgāju izčurāties, nē nu godīgi, nafig man jāvelk pie sevis negatīvo enerģiju.

Edited by #wL.Media
Link to comment
Share on other sites

Kaut vai tajās pašās Drogās ir dažādas krāsas. Ir gan vienreizējās, gan tādas, ko izmazgāt nevar arī pēc vairākām reizēm.

Btw mēs gaidam galarezultātu bildēs Radošajā šitā! Ar bildēm "Pirms", "Pēc" un tapšanas laikā. Tā smuki, ar visiem komentiem.. :thumbsup:

Pa zemi..

Glābiet mani! Es pat līdz toletei netikšu..

Link to comment
Share on other sites

Kad ej uz salonu, nokrāso blondus matus un aizej uz solāriju pacepināties tad tu būsi peģiķs, ka daudzi te skandināja. Bet ja tu vienkārši nokrāsosi tumšakus, to nevarētu teikt par peģiku, vispar viss šitas ir vnk šits, lai dara ko grib, viņs vispā prasīja padomu..

Link to comment
Share on other sites

slēpto geju sapņu topiks. kas uz citiem saka, pats ir liela kaka :D

sen neesmu krāsojis matus, bet agrāk diezgan rēcīgi bija. atceros, kad sīks biju, nokrāsoju sarkanus. mamma uz dirsas bija ^_^

a solārijs arī vispār derētu, savādāk visi tādi bāli kā dirsā drāzti :)

Link to comment
Share on other sites

Nu kādus blondus, tad pa skolu nevarēšu iet, man jau tā kauns, par to bildi: ''Līdz pēdējai elpai'' paralēlklases meitenes katru starpbrīdi paiet garām un saka to tekstu jau veselu semestri, tāds kauns.

Obligāti iemetīšu bildi pirms, pēc. Vispār, man ir netikai bail, kas būs ar matiem, bet arī par to, ka mama vel svētkus svin, biškin dzer, un negribu, lai sanāk tā, ka dažviet nokrāsoti, dažviet nenokrāsoti, bet uz salonu nelaiž ;@ .

Un vēl īsus? Nē, es izskatos pēc ''olgalvja'' ja ir īssi, arī eju pa skolu: ''Oo reku olgalvis HAHAHAH''

Gribu cik vien tumšākus, bet ne melnus, a to nakti neaizmigšu pēc to ko skolotāja teica. Google, ārā pa ielu, filmās, skatos un redzu ka viss normālākā krāsa ir tumši brūna vīriešiem.

Link to comment
Share on other sites

tie kas sauc par pedjikiem neko vairak par labo roku laikam ta ari neko neredzes. realitate..

saprotiet tak to ka cilveks var savu personalitati izteikt ari ta.. un domaj ka jebkuras izmainjas vai nu var pataisit par klaunu vai ari var but labak, daudz labak..

droshi izmegjini. pats panku laikos daudz krasoju matus, bet visa matu 30 cm garuma nebija bojatu matu galvenais perc labas firmas krasu, un pec krasoshanas - kopjoshu balzamu

Link to comment
Share on other sites

Vairs ar to neaizraujos, taču bij aliaki kad tas bija inčīgi un man patik pārsteigt.

Daudzus esmu uz dirsas nolicis, savus blondos nobombījot melnus/sarkanu/šķipsnainus dažādus/utt.

1. Cik esmu krāsojis mani mati nav mainījušies. Kā ir maigi & naisīgi tā ir. Tas mani priecē. :)

2. Ir dažādas. Ir ātrās - dažas mazgāšanas reizes (tas rakstīts uz paciņas, bet reality ir tā ka viņa biški izmagāsies un paliks riebīgs tonis iekšā. (man bija tā, bija rozā, kad mazgājās ārā aizgāja līdz rižam un palika. :D )

3. Padomā vai vajag, un apsver visas iespējas/sekas/utt. :)

Link to comment
Share on other sites

pasaki tām meitenēm, ka viņas nerubī fišku; pareizi ir:" Līdz pēdējais elpai!"

klau, džeki, nahuj viņam tas nēģeris ir parakstā? varbūt fizikas skolotājs ieteica tā, jo bilde uzsūks gign tumšo enerģiju vērstu pret topika autoru?

Link to comment
Share on other sites

AAAAAAAAAAA BĻAD KUR TĀDS DALBAJOBS VAR BŪT :D

ROFL bļad, prosta cs forumā prasa par matu krāsošanu, jebanutsa, mammīte neļauj iet uz salonu, bļad ej vnk dirst :superlol: :superlol: :superlol: :superlol: :superlol::baby: BĻAAAAAAAAA, jā, tu bļad nokrāsosi matus un tev vairs nekad neaugs mati nekur :D

Bļa, nu piedod, atvaino, bet jūs čista degradējaties. Pohuj būtu, ja tu nokrāsotu, bet bļad nu nejau šeit kko tādu rakstīt. Nu bļad kā var mamma neļaut krāsot matus? :D:D:D:D

Es nevaru nomierināties, psc, tu esi tik rēcīgs :D

edit: ļauj man nomirt dabiskā nāvē, nevis no šitāda teksta :D:lol::lol::lol::lol:

bet šodien fizikas skolotāja teica: ''Tiem kam melni mati, tie savāc visu negatīvo enerģiju un kļūst vāji'' Un vot no šitā es tā nobijos, pat uz toleti aizgāju izčurāties, nē nu godīgi, nafig man jāvelk pie sevis negatīvo enerģiju.

Čali, tu izliecies par pilnīgu durni, vai tiešām tāds esi? :lol:

Tak krāso, experimentē, rādi ko māki! Kā normālas mammas saka- galvenais jau kas iekšā nevis uz galvas! Tagad nebrīnos kāpēc tev mamma neļauj krāsot matus, lai arī no āras nebūtu pilnīgs dunduks :D

Edited by raprock
Link to comment
Share on other sites

rofl. tevi manma biedē kā sīkos ar boogy man skapī? ka krāsa paliek uz mūžu? rofl. k mby she is just blond. krāsa ir tik ilgi kamēr izmazgājas,noiet vai vnk mani izaug jauni. parasti var redzēt, ka pie saknēmātrāk zūd krāsa.

uz b?lin ko tev tur pa šampūniem?! tv ir ? IR! tad tikai nedris, ka nevienu reklāmu neesi redzējis ar švarckofu?

nākamais topiks ko es paredzu no tevis - kā pareizi slaucīt pakaļu un vai tiešām var iegriezt ar rulli dirsā.

Edited by rusty
Link to comment
Share on other sites

Uzpis uz galvas sev kkadu skaabi, kas riktiigi eed, tad visu muuzhu rizhs staigasi...

bet nu pa teemu - nahujam tev krasot? :D:D:D ja tu vel majas krasosi, tad vispar bus kriminali, labak nevajag! Dari kaa te saka - dzen uz iiso un bus daudz labak neka krasoti pusgari

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...