Jump to content
GIGN Forum

Grautiņi Centrā


Kiwix
 Share

Recommended Posts

Ļoti izdevies masu grautiņš, man šķiet. Tagad Saeimai vismaz ir stresiņš. Ja tas viss būtu beidzies ar kora uzstāšanos un visi izklīstu pa mājām, Saeimai būtu pajāt. Kaut arī grautiņos iesaistīto jauniešu vecāki visu mūžu strādās, lai samaksātu par nodarītajiem bojājumiem (~10k LVL?), kamēr paši jaunieši sēdēs cietumā. Muļķu zeme!

Visam savas gaišās un tumšās puses.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

padomājot ar galvu, katrs lops to saprastu, jo, ja nekas nemainītos, būtu vel daudzas tādas protestu akcijas, kā arī tādi nesmuki pasākumi kā saeimas nava fasādes demolēšana. Un sabiedrība vel vairāk no viņiem atsvešinātos, līdz ar ko, iespējams tad pat uz saeimas vēlēšanām labi ja aizietu kkādi 20 % no visas valsts balstiesīgajiem...

Link to comment
Share on other sites

Partijām ir jāvadās nevis pēc cilvēku ietekmes partijā, bet pēc profesionalitātes. Es vēlos redzēt ministrus, kas ir kompetenti savā nozarē, labi pārvalda svešvalodas un var veiksmīgi veikt gan valsts pārvaldes reformu, gan arī veiksmīgi pārstāvēt Latviju Eiropas institūcijās

Dooh!

Link to comment
Share on other sites

Priecē vismaz, ka Latvijas Valsts prezidentam Valdim Zatleram ir drosme, kaut ko darīt leitas labā, kā nekā ir iespēja, ka viņš pats atkāpsies no amata, nu labi, mūsu situācijā tas ir tikai teorētiski.

Un Priecē arī tas, ka viņam beidzot ir pienācīga frizūra.

Kas atīecās uz grautiņiem... vismaz cerams, ka Prezidenta plāni īstenosies, lai vismaz izistie stikli un apgāztās mašīnas nebūtu veltīgas.

Link to comment
Share on other sites

grautiņš panāk savu.

Nedomāju, ka tā būs, bet tas ir redzams pēc Zatlera teiktā..

Bet nu tas ir kautkāds apbloms par visu šito ten, šodien skolā arī vēstures stundā runājam par to.

Učene pati pateica, ka Godmanis varēja ielīs pūli lai viņu nospārda par visiem šiem šitiem + arī Kalvītis.

Un man ir tāda aizdoma, ka šis grautiņš jau bija sarunāns iepriekš, jo domu laukumā vis gāja labi cilvēki cilvēcīgi dziedāja un normāli izteica savas replikas, bet beigās kas sanāca? Grautiņš un zagšana, logu sišana.

Edited by snopy_
Link to comment
Share on other sites

Nedomāju, ka tā būs, bet tas ir redzams pēc Zatlera teiktā..

Bet nu tas ir kautkāds apbloms par visu šito ten, šodien skolā arī vēstures stundā runājam par to.

Učene pati pateica, ka Godmanis varēja ielīs pūli lai viņu nospārda par visiem šiem šitiem + arī Kalvītis.

Un man ir tāda aizdoma, ka šis grautiņš jau bija sarunāns iepriekš, jo domu laukumā vis gāja labi cilvēki cilvēcīgi dziedāja un normāli izteica savas replikas, bet beigās kas sanāca? Grautiņš un zagšana, logu sišana.

Nesapratu ne ko centies pateikt tu, ne arī ko ir teikusi tava skolotāja...

Edited by Surr
Link to comment
Share on other sites

Domāju, ka tas bija ieplānots.

Domaa ir normaali ka uz protesta akciju naak cilveeki ar molotova kokteeliishiem (jau sagatavotiem), olaam... protams, tas bija noorganizeets... Protams, to noorganozeeja "tie" kas ir ieintereseeti lai valstii (Latvijā) buutu bardaks...

Edited by ThoM. YorK.
Link to comment
Share on other sites

Ja man būtu konkrētas domas par šo visu, tad tās būtu līdzīgas. Valstī ir depresīva krīza, cilvēkus atlaiž vienu pēc otra. Pat megamiermīlīgais latvietis (un kur nu vēl enerģiskais krievs) nesēdēs rokas klēpī salicis.

Viena maziņa meitenīte esot stāvējusi netālu no tiem, kas šķaidīja stiklus un pēc katra izsistā stikla saukusi ķipa "Urrā, atlaist saeimu!". Kad viņai uzprasīja kāpēc viņa tā sauc, viņa atbildēja, ka abus viņas vecākus atlaida no darba un draudzenei tēvu, kam vienīgajam bija darbs, arī atlaida. Grūti man nosodīt šādu cilvēku vēlmi pēc pārmaiņām.

p.s.

ak jā, es biju vakar tajā demonstrācijā, bet uz īsu brīdi. Jurko bija kruts plakāts, to daudz fočēja - http://foto.delfi.lv/ru/picture/419165/ Mums ātri noriebās tie demagoģiskie teksti un cilvēku bļaušana atlaist saeimu un mēs ātri notināmies.

p.s.

redz ka panāca - paskat zatlera ultimātu

p.p.s.

wl media quote

Ev a, piemēram ja es rīt eju uz skolu [Purvciems] es būšu drošībā? Nu šis pūlis neatnāks līdz tādiem rajoniem? Vienkārši negribu ejot uz skolu satikt piedzērušos 20gadīgos, kas ar kieģeli pa manīm metīs.

the force is strong in this one.

p.p.p.s

laikam skaidri nepateicu - es neesmu par saeimas atlaišanu :) Es esmu par to lai kastrē Šleseru!

Link to comment
Share on other sites

mēģināt ieņemt saeimu, what a pointless bs... būtu maķīti labāk ieņēmuši! :ph34r: pats rēcīgākais, ja kāds arī gribētu ieņemt saeimu, tad tie 15 menti, kas stāvēja uz trepēm pa vienam tiktu ievilkti pūlī un izģērbti pliki. tie "ieņēmēji" tur vienkārši bezpontā stāvēja, dzēra, demolējot ēku un bļaustoties (mordas jau labās bildēs, vismaz tie kas bija pirmajās rindās visiem kā vienam urīlas morda kotoroja prosiķ kirpiča) pavadīja labi laiku. kāds bija viņu mērķis apgānot Saeimas ēku, izdemolējot neskaitāmus vecrīgas veikalus, nodarot fizisku kaitējumu drošības sargiem, kuri vispār pie nekā nav vainīgi (viņi vienkārši pildīja savus darba pienākumus) utt. ?

jā, bļe, šī valsts pateicoties mūsu vadošās politiskās elites "apķērīgumam" 15 gadu laikā ir pilnīgi izsaimniekota, izpārdota un visādi citādi novesta uz bankrota sliekšņa. ņepovezlo, Latvija atbrīvojās no padomju savienības jūga un jebkurš, kas tanī laikā tika kādā vadošā amatā saskatīja iespēju pacelt savu materiālo labklājību sky-high. greed is blind and it doesn't know when to stop... Nebija iespējams, ka toreiz pie varas grožiem stātos jauni politiķi, kuri nebūtu tik samaitāti un mantkārīgi kā vecā šlaka, šīs valsts liktenis nax...

ja kāds no tiem protestētājiem, kas tur vakar plosījās patiešām kaut ko gribētu darīt ar savu dzīvi, lai to uzlabotu (nevaru galvot, bet man liekas, ka lielākā daļa no tiem "intelektuāļiem", kas apmētāja saeimas ēku ar olām, krāsu un bruģa gabaliem, strādā mazkvalificētu darbu un dzīvi redz tikai drūmās krāsās. jā, bļeģ, nenoliedzu, ka tādi cilvēki arī ir vitāli nepieciešami, lai valsts varētu funkcionēt, neba visi būs baņķieri, juristi, politiķi utt., kā saka vīru neskata pēc cepures, darbi ir tie kas par mums runā) tad jau sen būtu atradis veido kā to izdarīt, kaut vai pametot šo valsti. nenoliedzu, ka mēs esam šeit piedzimuši, mēs esam šīs valsts iedzīvotāji un mums pienākas dzīvot vidē, kurā politiķu un valsts vadošo amatpersonu main mērķis nebūtu saraust pēc iespējas vairāk naudas, kamēr silda (vai pilda, atkarībā no masas. for example - Kalvītis pilda krēslu, piepilda, ya know) krēslu kādā labā amatā, valsts kurā nebūtu jājūtās kā kaut kādiem pāris miljoniem nevienam nevajadzīgu punktiņu diendienā cīnoties, lai nodrošinātu sev un savai ģimenei pienācīgus dzīves apstākļus, kamēr ūsaina ar kultūru saistīta valdības mēbele kaļ kārtējo plānu kā "likumīgi" tikt pie kārtējā sešciparu skaitļa savā bankas kontā apjājot valsti un uzbūvējot nevienam nevajadzīgu melnu kaku čupu. protams, kad ir pietiekoši saraust, tad var mierīgi 40 gadu vecumā doties pelnītā atpūtā līdz mūža beigām, bļeģ, man arī sāktos hroniskas muguras sāpes vai sāpes locītāvās, ja visu laiku būtu jāstaipa naudas maisi apkārt :ph34r:

jā, tas kas notika vakar pie saeimas ēkas bija sava veida signāls mūsu politiķiem, lai tie pamostos no savām siltajām midziņām, bet vai bez tā nevarēja iztikt? domāju, ka rīkojot vairākas miermīlīgās protesta akcijas, kāda vakar notika doma laukumā politiķu uzmanība tiktu pievērsta. vai bija nepieciešams šāds vandālisks akts, domāju, ka nē... ne policisti, ne veikalu īpašnieki, ne vecrīgas iedzīvotāji nav vainīgi pie tā, ka mūsu valsts ir tādā situācijā kādā tā ir, kapēc viņiem ir jācieš, tapēc, ka bariņam iereibušu jauniešu sagribējās norauties no ķēdes? varu derēt katrs otrais no viņiem nevarētu pateikt kādu motīvu vadīts viņš tur ārdās, visisplatītākā atbilde būtu: "ai, mans draugs meta un es arī izdomāju, ka būtu forši ar akmeni izsist kādu logu"...

pīīīīīīs!

Edited by slow hands
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...