Jump to content
GIGN Forum

Grautiņi Centrā


Kiwix
 Share

Recommended Posts

Tātad besī man šitādi deputāti.

Vot no kā viņi sāka attīsties tik ātri? Vot no kā? No valsts naudas, iegūstot to nelikumīgi.

Tāvaitā kas notika vakar, tas ir vienkārši absurts. Vai mēs lemsim par to? Jā lab 10k cilvēku oky tad jā, bet kapēc bija jācieš mūsu veikaliem, saimas logiem?

Takā tādi mazi bēni latvieši/krievi uzvedās mūsdienās. Tas jau vairs nau normāli. Varēja ar plakātiem or something like that, bet nejau tā ka Valsts policijas mašīnas gāst, militārās policijas. Pff..

Neaiztāvu nevienu, protams policija arī gudri neizdarija, jo kā redzēju dzivājā ēterā, ments nogrūda skatītāju, iespēra un aizgāja. Pat nepajautāja vai viss ir oky.

Tāvaitā esmu par šo topiku slēgšanu, un visiem +1. Apsveicu.

Nelasiju garos pentarus jūsu, tāvaitā gan manam postam, gan jūsu NAU JĒGAS. :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nelasiju garos pentarus jūsu, tāvaitā gan manam postam, gan jūsu NAU JĒGAS. :)

Moš vēl kukaragās to "skatītāju" uz slimnīcu vajadzēja aiznest? Šis topiks ir tieši pa tēmai, katrs pauž savu viedokli un lasa, lai adekvāti varētu iesaistīties sarunās ārpus foruma!

Link to comment
Share on other sites

Tad man ir jautjājums, kapēc policija neizturas ar cieņu pret tiem kas stāv mierīgi un tiešām nepievērš sev uzmanību? Viņš apiet apkārt nevarēja. Protams jūs to situācija neredzējāt,bet nu tas tā.

Link to comment
Share on other sites

Zatlers ir pārāk maigs priekš prezidenta, nekad nav izcēlies ar stingru nostāju, arī šī brīža zīmēšanas tautas priekša, ka nu tik būs, nu tik darīs ir sviests, nekad viņam neesmu ticējis un neticēšu, pareizi vai nepareizi, bet K. Ulmanis bija ar pautiem, es saku, tā būs. Rakstura trūkums Zatleram, marionete.

Kas ar to sīko? Vienalga, ne jau konfektes tur dalija, pats to apzinājās. Vel šodien brīnos, ka nav upuru.

Link to comment
Share on other sites

scuko, LNT ziņās vai Panorāmā (hz, neatceros) vienā no sižetiem blondīne 2x ar bruģa gabaliem iegasēja pa policijas mašīnas priekšējo stiklu, labs skats :rolleyes:

par to čali, kuram izšāva aci. nav zināms vai tiešām tas bija policijas raidīts šāviens, tiem otmarozakiem, kas bija gatavojušies vandālismam arī ķipo bijuši kkādi ieroči... es tiešām apbrīnoju viņa māti, kā naxren var tik bezatbildīgi rīkoties un palaist 16 gadīgu dēlu ar saviem frendiem uz pasākumu, kurš draug pārvērsties masveida nekārtības. kā bļeģ var neapzināties, kad 16 gados parasti cilvēki nedomā ar savu galvu, bet skrien pakaļ baram un rīkojās līdzīgi kā pārējais bars. kā bļeg var neapzināties, ka iespējams kādam no viņa draugiem būs līdzi šmiga un pārējie šmigos, jo tā dara visa kompānija. kā bļeģ var neapzināties, ka 16 gadīga draugu grupiņai varētu rasties interese aiziet un apstīties kā norisinās nemieri. kā bļeg var neapzināties, ka jebkurš tur varēja dabūt ar ķieģeli pa galvu un sliktākajā gadījumā vispār nepamosties. šitie bezatbildīgie vecāki pirms lien kamērā un nosoda policiju, lai paskatās uz savu rīcību pirmām kārtām, bļeģ! jā, traģiski un neviens no nevainīgajiem garāmgājējiem nebija pelnījis ciest vai tikt sakropļots dēļ grupiņas idiotu, kuriem sagribējās ieņemt saeimu, bet lielākā daļa vainas tur jāuzņemas pašiem vecākiem!

Link to comment
Share on other sites

Mans personīgais viedoklis par vakardienas notikušo ir tāds, ka vienkārši salietojušies jaunieši gribēja ar savu spēku panākt lāčplēša varoņdarbus! :D Bet viņiem tas īsti neizdevās, jo diez vai reibumā tu varēsi atlaist Saeimu! ;) Kopumā ņemot bija skumīgi skatīties, kā tiek Vecrīga piemētāta ar visādiem priekšmetiem.

Šodien lasīju delfos, ka prezidents ir izteicis ultimātu Saeimai!Vismaz kaut kas pozitīvs no valsts galvas puses.Man jau liekas, ka prezidents to Saeimu neatlaiž tik ātri, jo viņam ir arī līdz ar to jāpamet amats. :rolleyes:

P.S.Dzīvosim, redzēsim!Gan jau būs labāki laiki!!! :D

Link to comment
Share on other sites

Kā jau te kāds bija teicis! Sanāk koks ar diviem galiem! OK, pieņemsim ka būtu ''miermīlīgais pikets'', visiem būtu tā teikt pie pakaļas! Tagad, kad ir izārdīta vecrīga un apmētāta Saeima, tad vismaz kāds sāk draudzēties ar smadzenēm!

Link to comment
Share on other sites

Manuprāt, Zalteru nevar uzskatīt par valsts galvu, viņš drīzāk ir vērotājs no malas. Šajā situācijā viņam vajadzētu būt ļoti aktīvam, bet viņš tikai noskatās. Varu derēt, ka to runu ko viņš šodien lasīja, pat pats nav rakstījisun arī nerakstītu, ja varētu izvēlēties + ja viņam būtu iespēja palikt neitrālam viņs to darītu. Neko labu par viņu nevaru teikt, žēl ka tādus cilvēkus ievēl tik nozīmīgos amatos.

Link to comment
Share on other sites

Godātā T A U T A-savulaik gānīta un šauta!!!!!Tas,ko JŪS izdarījāt pie Rīgas domes,13.janvārī,un daudzviet citur Verīgā,lika sarosīties tiem zagļiem un laupītājiem,kas tur sēž un lemj mūsu budžetu un likteni,un spiež mums dancot pēc viņu stabules.Bet,ja mēs neturpināsim pretoties,un arī turpmāk izrādīt savu neapmierinātību ar valstī notiekošo(attiecībāpret mums),tad šis cīņpilnais un dvēseli plosošais protestakts ātri vien tiks aizmirsts.Viss ieies vecajās-sūdpilnajās sliedēs.Ja mēs neturpināsim pretoties pret šo valstisko iekārtu,kuru vada šādi nekaunīgi un klaji bandīti,ar Ļ O T I lielu IQ(aikjū),kuri mums neļauj un neļaus DZĪVOT,atkal būs vecā rutīna,samērā GRAUJOŠAIS PVN,mazās algas,augstās cenas,un N O T H I N G S P E C I A L G O N N A H A P P E N.Būs tikai merī krazis un eraund ze vorld!

svētdien,18.janvārī,2009.gadā,atkal vienoties kopējam protestam Vecrīgā,pie Saeimas ēkas.Protestēsim.Lai redz un dzird.Ar šādu pat raksturu.Iesim ielās un demolēsim to,kas ir jādemolē.Parādīsim,ka arī ar mums ir jārēķinās.Lai redz,ka mums nevar dirst uz galvas.Ka arī mums ir spēks.Nebaidieties.KOPĀ MĒS ESAM SPĒKS!!!Tie 156 cilvēki,kas tika arestēti nekārtības ir tautas varoņi,jo viņi nebaidījās,bet gāja un SACĪJA..!!!Apvienosimies,tauta!Mēs esam savās mājās-šajā valstī!!

Pārsūtiet tālāk obligāti.

Saņēmu un pārsūtu tālāk!

Šo tikko saņēmu draugos, nu te laikam nav ko komentēt, 18 janvārī dublis 2 gaidāms.

|Demolēšana tiešām līdzēs, protams.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Blin, bet reaali kas mainiisies kad nomainiisies valdiiba!!!???

Atkal Mr. Nothing Special seedes citaa kreeslaa, A.Slesers vadiis citu ministriju... Un visi vinji tur rotee visu laiku! Tagad vajadzeetu kaadu reaali nopietnu cilveeku KNAB priekshnieka amataa, kaadu no muusu valsts godigajiem moinistriem panjems pie dziesmas tad varbuut kaut kas notiks.

Link to comment
Share on other sites

bļe, šitos kretīnus, kas aizsāk tās ķēdes vēstules un vedina cilvēkus uz masveida nekārtībām tie draugiem.lv admini nekādā veidā nevar sazīmēt?

Tie 156 cilvēki,kas tika arestēti nekārtības ir tautas varoņi,jo viņi nebaidījās,bet gāja un SACĪJA..!!!

Jā, kurš gan negribētu alkohola reibumā pademolēt vecrīgas veikalus un ieņemt varoņa statusu :ph34r:

Link to comment
Share on other sites

Aicinu nedoties un nepārsūtīt epix'a rādīto vēstuli kā arī nepievērst uzmanību citām. Parasti provicējoši idioti, kuriem tikai kaut ko izdemolēt - kā jau teksts pierāda! Nepietiek ar vienu cilvēku, kuram dzīve vairs nebūs tāda kādai tai jābūt? Vienīgais, ko viņiem vajag ir izārdīties un kādu savainot.

ar turpmākajiem protestiem, nudien, jūs neko nepanāksiet tikai lielāku spēku no policijas un MP. Šie 100.. cik tur cilvēki nav nekādi varoņi, bet gan kretīni, kuri atšķēlušies no sabiedrības.

P.s Cerams, ka beidzot DP parūpēsies kā nākās par kretīniem, kuri organizē šīs huiņas.

Link to comment
Share on other sites

Nu ta beidzot varu piekrist naziic teiktajam. Epix es neredzu jēgu nafig tu to ieliki? Tātad tu reklamē, un tas nu tiešām nau vajadzīgs, lai te tādi kretīni šo visu izlasa un sūta dr.lv. Galīgi garām.

Šo jautājumu vajadzēja celt gaismā atrāk, un mierīgā ceļā. Kautvai sēžot pie saimas 2 dienas, bet tad nebūtu tāda situācija.

Link to comment
Share on other sites

Par pārsūtīšanu nevar būt ne runas, tekstā ir atklātā veidā mudināts lauzt līdzpilsoņu īpašumu, kam man to? Nevēlos, lai vienā jaukā dienā pienāk mana kārta. Politiska mērķa ar tur nav, tik lielā krīzē iespiests neesmu, lai ietu riskēt ar savu ādu un piedzertos lopā, to es varu izdarīt arī mājās, ja iegribas.

Ieliku ne reklāmas pēc, bet lai parādītu, kas briest un iepriekš mudinātu ignorēt tamlīdzīgas provokācijas.

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

nu šī jau ir pilnīgi cita lieta, es neesmu eksperts likumu ziņā, bet esmu diezgan pārliecināts, ka šādu vēstuļu apkārt sūtīšana ar tiešu mājienu iet demolēt ir krimināli sodāma. un nevarētu teikt, ka būtu grūti atrast draugos.lv, kurš tās apkārt sūta. skatamies un gaidam pirmos apcietinātos un priecājamies, ka tie ideoti dabū nierēs pamatīgi (cerams).

Link to comment
Share on other sites

http://iblog.lv/blog/2009/01/13-janvari-ne...zens-zaude-aci/

"pēc mierīgā piketa doma laukumā mēs devāmies prom, bet pūlis mūs aizrāva līdzi līdz saeimas ēkai, mēs tikai skatījāmies kas tur notiek un tad Egaram iešāva..." apmēram kaut kas tāds LNT ziņās izskanēja no Oļega mutes. YEAH, FOKIN RIGHT!

once again my fellow citizens, don't trust russian!

kāds nezin kā var dabūt, lai man TVNET mājaslapā viģikus rādītu, man rāda tikai vienu bildi no video, pat nekur neuzrādās nekādas play pogas... mož kaut kāds playeris jāuzinstalē? :ph34r:

Edited by slow hands
Link to comment
Share on other sites

Slowik, tur tāds detektīvstāsts, ka psc. Diezgan rēcīgi par tā džeka "miermīlīgo" draugu, kuru ievilka pūlis tieši pie Saeimas un kuram pavisam netīšām kāds iedeva bruģa gabalu rokā, kuru, protams, jaunēklis gribēja nogādāt atpakaļ vietā, atdodot to policijas darbiniekam tieši sejā :)

Link to comment
Share on other sites

Nu vispār jau, lai atlaistu Saeimu vajag baigi daudz balsis, bet no otras puses pašreizējā situācijā izskatās, ka daudzi to vēlas.

Visvairāk jau es negribu lai Saeimu atlaiž tāpēc, ka paskatieties uz partiju reitingiem - faking Saskaņas centrs ir pirmie, nedod dievs tie maukuļi uzvarēs vēlēšanās, tas būs pizģec po krupnomu. Krieviem jau vienkārši - 1, dažreiz 2 partijas no kurām izvēlēties (drīzāk jau viena, PCTVL jau ir pagātne) a mums tagad no opozīcijas partijām ir JL, SCP un kas tā trešā bija, neatceros. Esmu dzirdējis pie tam, ka vairāki latvieši balsos par Saskaņas centru, nepatīk man šitas viss.

p.s.

ak jā, par to džeku, kam tur aci izšāva - nenosodu policijas rīcību, viņi jau tā tur bija mazākumā.

Link to comment
Share on other sites

Par to dzeku ir taa - vinam 16gadi un ar chomu abi bija iekapajusi alinus paris .... tad viens ments piekeris vinu ar akmeni roka dzeks parmizis un mucis un kaa talak bijis vel nav skaidrs ... Bet ir viens video ,kas atrdoas TVNET zem kaut kada linka ,kas aizmet uz BBC news un tur ir video ,kur var redzet ka ments shauj ar kaut kadu verki ,bet mosk ta ta gazes pistole .... Nu un karoch tam dzekam mucha saka ,ka policija vainiga ,bet ka jau macho teica ,ka policija rikojas pareizi ,jo bija mazaakumaa .... Ta ka jegas tur tagad nau iet un raudat ka dels invalids un lai valsts dod naudu ....

p.s reku ir norm video kaa menti rikojas ... 3:20 ,tas bija saviens ?

Edited by Dr.Cox
Link to comment
Share on other sites

Pa radio no rita teica STAR FM tik tikko 30min atpakal + bija arsta komentars ,ka ja vins tiesam bijis reibuma kad nogadats slimnica un mucha (degpunkta) ari tur ko teica ka bija ar chomu dzeks un tas karoch izstastiji mentiem jau visu kas un ka ,jo parmizis.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...