Jump to content
GIGN Forum

Yes We Can!


#wL.Media
 Share

Recommended Posts

Čau, ceru visi atcerās manu iepriekšējo topiku kur bija runa par ''Līdz pēdējai elpai'' tagad biškin par to pastāstīšu, pēc tās bildes publikošanas, mani paralēlklases meitenes sāka katru starpbrīdi apdirst tipja paiet garām un saka: ''Līdz pēdējai elpai'', un ta nu jau pagāja semestrim un viņas neliekas mierā un man iešāvās prātā grandioza ideja uztaisīt citu bildi ar kaut ko normālāku.

Komentējam.

:thumbsup:

Bildes nosaukums: ''No skolnieka līdz prezidentam? YES WE CAN!''

ebe41e73d975166b6343e5ffa37ef4b1.jpg

Tagad viņas vairāk nesaka līdz pēdējai elpai :]

EDIT: Paldies, tikko izrunājos ar Teddy un es viņam paskaidroju, ka šis topiks nav saistīts ar kaut kādu fotošopu kur jūs liksiet komentus: ''ņja krāsas sūdīgas, nepatīk ēna''. Šī bilde vienkārši taisīta fotošopā un viss vairāk ar ps nekas nav saistīts, vēlreiz paldies Teddy.

Edited by #wL.Media
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jā tikai dēļ tā, jo līdz pēdējai elpai bija tik nožēlojami, ka vajadzēja kaut ko citu. Un re Obama man palīdzēja. Vispār draugi tagad mani saukā nevis Kočāns bet gan Kobama.

EDIT: Megapīle> Es esmu normāls čalis, un nē es nejokoju, jo man neizdodas jokot, neviens nesmejās kad jokoju. <_<

Edited by #wL.Media
Link to comment
Share on other sites

Zini kā ir ar tevi, vecīt? Tu centies būt ļoti foršs un spoža zvaigzne, bet, veci, tas viss neslēpjas draugiem.lv profila bildē, jo vairāk internetā mētāsi veci, jo vairāk tevi nodirsīs dzīvē, jo dzīvē tu esi <_<

nekas vairāk par čali, kurš tā vien uzprasās, lai par viņu pasmietos. Izlīdzinies līdz ar "pelēko" sabiedrības slāni un sāc uzvesties kā normāls 14 gadīgs džeks, nevis kā 14 gadīgs džeks ar iedomu par to, ka viņš ir supervaronis no Fantastic Four. Nāks laiks, nāks gudrība...

p.s. slow hands iepis mircā, kekd is missing you!

p.p.s. sukka :D

Edited by raprock
Link to comment
Share on other sites

Ja runā par wL atceros, ka viņam parakstā bija viņa cīņas gaitas... un tur sanāca krietni gadi (kaut kādās cīņas sportā)... Es brīnos, ja Tu tur esi baigais višibala, tad kā Tev kāds 5klasnieks uzdrīkstās dirst virsu?

Link to comment
Share on other sites

čau, diemžēl neatceros...

kur tu iepriekšējo bildi biji "publiskojis", skolas avīzē?

kapēc tev "akvatarā" ir tieši tāds pats klauna bildes fragments kā Dr. Peinam signaturē? tev garšo čīzburgeri?

kapēc tu divas rindiņas savā pirmajā postā esi iekrāsojis sarkanā krāsā un uzlicis boldā? tev patīk vampīri?

katrā ziņā "NO WE CAN'T", kā gan tu iedomājies no skolnieka kļūt par tumšādainu prezidentu? tev patīk Toms Krūzs?

more like "zēns ar sāpi"

P.S. raprock, cic!

Edited by slow hands
Link to comment
Share on other sites

šis jau visu izsaka.

Ev a, piemēram ja es rīt eju uz skolu [Purvciems] es būšu drošībā? Nu šis pūlis neatnāks līdz tādiem rajoniem? Vienkārši negribu ejot uz skolu satikt piedzērušos 20gadīgos, kas ar kieģeli pa manīm metīs.
Link to comment
Share on other sites

Gribat dzirdēt patiesību? Pirmajā klasē tētis atdeva mani karate, labi notrenējos kādus 6gadus, vairākkārtējais latvijas čempions, biju braukājis pa ārzemēm arī normāli močījies pasaules čempionātos. Un visu to es pametu, dēļ savas traumas, pēdējais pasaules čempionāts kas bijaa kādu pusotru gadu atpakaļ kad vēl trenējos karatē, es tur aizbraucu uz to čempi, viņš bija Ungārijā ja nemaldos. Viss okey okey, izgāju no grupas, bet tad, sanāca tāds gadijums, ka mani izrubīja jā izrubīja, tas taču ir bezkontakta karatē, bet mani iekš pasaules čempionāta izrubīja pēc kura man bija nopietns smadzeņu satricinājums, un tagad man nav atļauts nodarboties ar nekādiem cīņas sporta veidiem, jo tas var ļoti kaitēt man. Tagad jau semestri trenējos thai-boksā uz puslodzi čista lai ar rokām pablieztu neko vairāk.

Tākā tagad, man dzīvē ir pilnībā vienalga ko par mani domā 5klasnieki, ko paralēlklases meitenes, jo tagad ja man vajadzētu ''kauties lai parādītu savu pašcieņu, es atbildētu nē veči es nekaujos''.

Šo bildi uztaisīju lai viņās aizmirst par iepriekšēējo bildi jo vairāk nav pēdējās elpas.

Edited by #wL.Media
Link to comment
Share on other sites

Ko tu tagad dirs, kāds vēl smadzeņu satricinājums. Boksā katrā faitā viņi dabū smadzeņu satricinājumus un ne tikai. Un pēkšņi zēnam ar sapni iepiš pa pauri un vairs nevar nodarboties ar "bezkontakta karatē" nu lol. Pasaki savu vārdu, gribu redzēt tavus sasniegumus.

Bļa, tu esi tāds mīkstais, vnk nerunā ar mani man kauns!

Edited by raprock
Link to comment
Share on other sites

raprock pareizi saka!

bļe, takš hokejā bērnu līmenī daudziem bļe ir problēmas ar ceļiem , arī man, bet visiem takš pohuj ko viņiem saka, jo tas tā pat pāriet. Man draugam, kam celī ir caurums teica, lai atvadās vispār no sporta, bet beigās izrādijās, ka drīkst, ja paliek lielāks caurums jālej mākslīgais kauls. Man arī teica, lai neeju uz kādiem 2 gadiem, bet pats tagad vēl spēlēju un man labāk paliek.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...