Jump to content
GIGN Forum

Jautājumi/atbildes Par Sms Reģistrāciju


worm
 Share

Recommended Posts

Šis topiks ir veltīts jautājumiem un atbildēm, kas saistīti ar SMS maksas pakalpojumiem! Ar maksas SMS iespējams veikt vairākas lietas:

  • Reģistrēties web lapā, saņemot ielūgumu
  • Reģistrēt servera niku un saņemt ar to kopā slotu
  • Pagarināt servera nika abonēšanas laiku
  • Noņemt banu
Daži standarta jautājumi un atbildes:
  • 1. Kāpēc šis viss ir vajadzīgs?

    Tāpēc, ka es uzskatu, ka man nav no savas kabatas jāuztur serveri, kurus izmanto vesela komūna. Katram tiek dota iespēja veikt nelielu ieguldījumu īsziņas veidā, lai palīdzētu nomaksāt ikmēneša rēķinus.

  • 2. Vai par weba reģistrāciju ir jāmaksā?

    Jā un nē. Ja tu esi gatavs nedaudz pačakarēties, tad tu vari atrast kādu, kas tev nosūta ielūgumu. Tas ir bez maksas. Bet ja tu nevēlies čakarēties, tad tu vari saņemt ielūgumu no GIGN lapas, nosūtit maksas SMS. Šī ir paliekoša lieta - par web kontu nav nekādas mēneša maksas.

  • 3. Kas notiek, ja netiek maksāts par servera niku un tam beidzas abonēšana?

    Niks paliek neaktīvs, bet netiek dzēsts. Šādi viņš var nostāvēt kaut vai 10 gadus un nosūtot īsziņu var atjaunot statusu. Savam neaktīvajam nikam tu vari uzstādīt iespēju, ka to nevar lietot neviens vai arī gluži otrādi - uzlikt iespēju, ka niks ir pieejams ikvienam, bet bez slota un tiesībām.

  • 4. Esmu palīdzējis jau agrak finansiāli, vai man tagad nāksies arī maksāt?

    Skaties te

  • 5. Esmu aktīvs admins serverī un uzturu to kārtībā, vai man nāksies arī maksāt?

    Skaties te

  • 6. Ja man ir reģistrēts gan SteamID, gan niks, vai man jāmaksā atsevišķi par katru?

    Jā... lai kā es centos izdomāt, kā sasaistīt kopā niku ar steamID, diemžēl visas idejas ir tehniski grūti realizējamas. Varbūt vēlāk izdomāšu kaut ko jaunu...

  • 7. Nosūtīju īsziņu, bet nenāk atbilde, ko tas nozīmē, vai man ir novilkta par to nauda?

    Vispirms - pārliecinies, vai tu esi korekti sastādījis īsziņu. Ir bijuši daudzi gadījumi, kad īsziņas tekstā ir izlaists kāds burts vai arī kāda atstarpe. Šādā gadījumā maksa par pakalpojumu netiek iekasēta. Ja uzskati, ka viss ir izdarīts pareizi, tad kontaktējies ar mani, norādot savu telefona numuru, laiku, kad sūtīji īsziņu, un īsziņas tekstu.

  • 8. Nosūtīju īsziņu, saņēmu atbildē sms kodu, bet kods uzrādās kā neaktīvs, jo mobilo sakaru sniedzējs vēl nav apstiprinājis darījumu. Ko tas nozīmē?

    Šāda paziņojuma gadījumā parasti pietiek pagaidīt 5 līdz 10 minūtes un mobilo sakaru sniedzējs apstiprinās darījumu. Ja tas nenotiek, tad noteikti jākontaktējas ar mani, norādot savu telefona numuru, laiku, kad sūtīji īsziņu, un īsziņas tekstu.

Link to comment
Share on other sites

uz doto brīdi tas tiek plānots, tagad vajadzētu jau iekš CS servera darboties, bet vakarā jau arī CSDM... bet ar steamid ir viens prikols - ja tu ej serverī ar savu regoto steamid un uzliec niku worm, tad tu netiksi, jo tev prasīs paroli arī uz niku :) doma vienkārši ir tāda, ka kāds var nākotnē pieregot niku, kuru tu izmanto, tāpēc ar stīma id pagaidām vēl neesmu īsti izdomājis ko darīt

Link to comment
Share on other sites

Esmu palīdzējis jau agrak finansiāli, vai man tagad nāksies arī maksāt?

Izvērtēšu katru situāciju individuāli, visticamāk, ka tiem, kas palīdzēja finansiāli agrak, tagad nebūs nekas jāmaksā.

Kā notiks šī individuālā izvērtēšana? Cik noprotu uz pieprasījumu, nevis iešana caur visam ziedotāju sarakstam.

Ja spēlēju reti, bet patīk, ja nav jāstāv rindā. Tad tik un tā pēc mēneša ir jāsūta SMS pa jaunu, kaut arī esmu uzspēlējis tikai 15 minūtes?

Link to comment
Share on other sites

Kā notiks šī individuālā izvērtēšana? Cik noprotu uz pieprasījumu, nevis iešana caur visam ziedotāju sarakstam.

Ja spēlēju reti, bet patīk, ja nav jāstāv rindā. Tad tik un tā pēc mēneša ir jāsūta SMS pa jaunu, kaut arī esmu uzspēlējis tikai 15 minūtes?

Saproti, tā ir fiksēta mēneša maksa, kā internetam. Internetu tu arī vari nelietot, bet tev jāmaksā būs, jo tā ir fiksētā mēneša maksa, kas nekādi nemainās, kā lapas platums, ja vien nav uzlikts "repeat" :D

Edited by quickaim
Link to comment
Share on other sites

Es varbuut vareetu iemest nelielu ieteikumu:

Ja tev ir regots niks un tu nēsi samaksājis jebkādu iemeslu dēļ, jebkurš var izmantot tavu niku, bet ja tad tiek aktivizētas parole paliek vecā, bet ja tu neaktivizē niku mēneša laikā, tad to var dabūt kāds cits, nu varbūt ne mēneša bet 2 mēnešu nu kautkā tā.

edit by worm: uz tavu jautajumu jau ir atbildēts lapas augšpusē (atbilde nr2)

Link to comment
Share on other sites

Tas gan ir stulbi! Tjipa, man ir jārūpējās, lai mans niks būtu aktīvs katru mēnesi, lai manā vietā neieietu kāds pidars un nesāktu taisīt sūdus, kas vēlāk tiktu pāradresēts uz manu pusi šeit - forumā.

Tālāk, mazsvarīgs, bet tomēr - STATI. Mani interesē mani nažu killi. Tagad tas nozīmē, ka stati ir pilnīgi lieki un nemaz neatbilst nika īpašniekam?

Link to comment
Share on other sites

Jā es zinu kad tur ir atbildēts, bet tad nu ja kāds cits aktivizē niku(cilvēks kuram šis niks nav piederējis), vai vinš tiek ar viņu serverī spēlēt vai arī paliek vecais pass?

Jo vnk ja kāds cits varēs aktivizēt to niku un uzlikt citu passwordu, tad īstais īpašnieks nemaz netiek iekša ja grib samaksāt

Edited by Fake^
Link to comment
Share on other sites

pamaniju ir 30dienas un niku, un 356 dienas uz steamID tas nozime kad nikam izteces sroks tad ejot ieksa caur steam'u mani kikos jo niks bus neapmaksats ?

edit by worm:

ja tev niks deaktivējas, tad tev strādā tikai steamID... tava gadījumā tu varēsi lietot steamID kā reģistrēto accountu un neuztraukties par to, ka tevi izmetīs... ja tev ir kaut kādas tiesības uz nika, tad uz steamID tās nekopējās

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...