Jump to content
GIGN Forum

Par Regnikiem


samuray
 Share

Recommended Posts

:lalala:

Nu tur jau taa lieta!Mes ar eziici aprunaajaamies un nospriedam,nu te skatos ka viens pec otra raxta lai tik nebutu jamaxaa! Nu okej,no 1nas puses skatoties,jaa ieprieksh dariits daudz servera labaa un to nekadi nevar nosodiit,pat ja Jums nebuus jamaxaa,bet ja tagad padomaa,serveri uztur un maxaa worms,pats vinsh vairak nespelee,tatad sanak ka vinsh uztur par saviem lidzekljiem par kuriem vareetu nez ko sev nopirkt! Jo pat ja sarastos kaadi 100niki kas maxaatu katru menesi (100x0,77Ls=77Ls), summa nebuus pietiekama lai nosegtu visas izmaxas! lidz ar to katrs kursh sheit ieraxta un par katru cenu grib iekljut tajaaa eziiša minetajaa grupaa "es-negribu-maksāt-jo-esmu-žīds" wormam jaziedo 1ns Tervetnieks! Pie tam vinjsh jau ari iteeree savu laiku updeitojot serveri! Uzskatu ka tam saraxtam jabuut sashaurinatakam! Pie tam te ir tada opcija ka ja tu dodies uz kadu menesi vai vairaak celjojumaa tev par tiem meneshiem nav jamaxaa un nav jamiizh ka atgriezhoties kads ar tavu niku bus zipinaajis! Taa kaa viss ir forshi un domajams ka apdomasimies vai tik tieshaam mums ir nepiecieshams shajaa grupaa iekljuut! Okej taadi kas ienaak 1reiz menesii un ieprieksh ziedojushi,okej tadiem lai tiek,bet okej Jums jau to lemt :):thumbsup:

P.s. Eziiic ejam turpinaat jahtot gignaa :)

P.p.s. Par Signature :10cm:

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

BLIN .. ko jus te nakat un njaudat visi par to cik katrs ir vai nav pelnijis te uztureties par brivu. Tas ir tik nozelojami!!! Par brivu var tikai sheit uztureties zilie papas visi parejie , lai tik maksaa. Un tik nedirshat , ka jums te nav naudinjas. Jebkuram nabagam atradisies lieki 77 santimi. Vienu alu mazak izdzersi pa to menesi un miers. Neviens nav neaizstajams, taa kaa jusu te pashdarbiba varetu arii nebut.

Taa kaa IEROSINU maksat visiem bez iznjemumiem. Savadak jejubogu taa kaa tadi berni te nakat un rakstat savu rauduligos tekstus, smerejaties dibenaa.

paldies par uzmanibu.

Link to comment
Share on other sites

redz.. pilniba piekritu, bet konkreti tagad apzinos ka neesmu spejigs samaksat, jo ekonomijas delj tagad alko nelietoju vispar ( esi redzejis postu nakts rita spama par poham?) . un apzinos to ka vasara man naudas tik itesham ljoti pat pietiek lai varetu kadu naudinju iedot serverim ..

un shobrid esmu priecigs par to ka par mani vardu macho un oddish aizbilst.

ta ka kautka taa..

jus te isteniba sakat kautka spamot...

izveidot jaunu topiku ieksh GIGN web lapas sadaljas un tur ari apspriediet - a te ir konkreta teema - kapec esi pelnijis but taads un shitads.

Link to comment
Share on other sites

Admini, kuri serverī pavada ļoti daudz laika;

Es domāju, ka esmu pelnījis STEAM_ID bezmaksas reģistrāciju, GIGN TF2 serverī uzturos ļoti bieži, savedu visu kārtībā u.t.t

Nika reģistrācija man nav vajadzīga, to gan pats pirkšu ar SMS starpniecību, jo man liekas, ja cilvēki grib slotu, tad lai arī pērk!

+ Vai nav iespējams dabūt burtu B - slots uz savu access TF2?

Ja nedosiet, būs vien jāpērk!

Link to comment
Share on other sites

admins esmu 2 gadus, kas ir tīri normāli, jo neaktīvs tā īsti nekad neesmu bijis, online time parasti sakrājas liels. piemēram tagad man ir 26. lielākais online time, kaut gan sen jau vairs nav tā, ka no cs atlīst nevar. ziedojums ar ir bijis, lai būtu iespēja tikt pie reg nika.

nu tā kkā.

EDIT: esmu apmeklējis 2 ('06 & '08) GIGN tusus, kā arī esmu atbalstījis melones wcg :D

Edited by HoLLow_LiFe
Link to comment
Share on other sites

Admins esmu nepilnus 6 gadus, ziedojis arii esmu(ne regojot niku, to es par briivu pieregoju) :thumbsup:

Tagad taa pamazaak sanaak uzspeeleet, bet, labpraat, tajaas reizees tiktu serverii nemaksaajot, skjiet, ka gana esmu ieguldijis, lai ar to nevajadzeetu buut probleemaam ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...