Jump to content
GIGN Forum

Par Regnikiem


samuray
 Share

Recommended Posts

Nu what ever... ;) Tad noņemiet no nika tiesības un izdzēsiet to! Vismaz nākošo reizi, kad ieiešu zem cita nika gignā un skraidīs 2 pidiņi ar aimu nebūs škrobes, ka man ir tiesības ar kurām var nosalucīt dirsu!

Paldies par uzmanību! :P

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

es domaju tie rauduligie, kas saka, ka nemaksas , lai nemaksaa !!! Un tad arii ,lai nespelee - izziii. Adminu tapat pietiekami daudz. Ja te kadi 10 % atbirs neviens par to neskums. Neviens nav neaizvietojams.

Un tas, ka te dazi saka, ka kadreiz ir ziedojushi un tieshi tpc tagad ir pelnijusi te sedet par brivu uz muzu atkal ir pilnigs fufels. Tad bija tad un tagad ir tagad. Laiki mainas un visiem ir gruti, pienacis laiks maksat par savam izklaidem. Worma vietaa man jau sen butu beigusies pacietiba un visu butu lockojis ciet.

Stradajoshie te vispar varetu savas mutes nevert valjaa un maksat ragaa to santikus. Jo pielauju, ka nevienam te nav uber familija kur vel jauztur 5 rikles, tad tiem arii nebutu laika vispar spelet. Un arii tiem, kuriem nav pastavigs darbs gan jau, ka sanjem kaut kadu finansialu pabalstu no ,kura var atvilkt 77 santimus.

Un vispar tie , kas maksas tie arii pieradis to , ka vinjiem shii vieta ir svariga. Visi parejie zidi parvaksies uz kaut kadiem cs.superserveriem.lv

Link to comment
Share on other sites

ir "abidna" maksāt, ja reāli tu esi servera admins, kas piekārto serveri. piemēram, l-beast spēlē pa naktīm, es arī bieži spēlēju pa naktīm, tad tiešām adminu nav un tajā dienakts laikā tev reāli nav tādas opcijas spēlētājs ar priviliēģijām, jo tev ir jābūt adminam pa visiem 100%. viens pats cīnies pa serveri ar 19 spēlētājiem, tad nav tik easy, kā pa dienu spēlēt, kad visi normāli pipari savākušies un puse ir adminu.

cita runa ir par to, ka mums ir jāatbalsta GIGN. tur nav liekas runas, kas jādara, tas jādara. negribētos, pārvākties ar tiem "žīdiem" uz cs.superserveriem.lv ;)

Link to comment
Share on other sites

Tad man jautājums, vai tad jūs spēlējat, lai noķertu čiterus, via tomēr tāpēc, lai paspēlētu? un arī Acc jau nevienam tāpat nepiešķir, jūs taču paši viņu prasījāt, tātad visu laiku bijāt gatavu, par neko (neskaitot admina privilēģijām- banot, kickot, slapot utt...) turpināt spēlēt serverī un pie reizes arī piekārtot to... tā taču bija jūsu izvēle, par ko tagad nīdēt? :)

Link to comment
Share on other sites

:)

tieshi taa , nesaprotu , kur ir problema 77 santimus menesi nolikt ? noliec mala katru dienu rupji sakot pa 3 saniem , un menesha beigas tev pat paliks 13 kopshi pari 3 santimi diena ir daudz ?

Link to comment
Share on other sites

es atkal ierosinu maksāt arī adminiem, kam tika dota iespēja nemaksāt (protams ar izņēmumiem), 77 santīmi mēnesī nav daudz, un to laiku, kuru worms pavada, lai ņemtos ap serveriem viņš arī var pavadīt strādājot vēlvienā darbā un mēneša kopējie ienākumi palielinātos par diezgan lielu summiņu. Personīgi es cs nespēlēju, bet niku pagarinu tikuntā, vienkārši, lai izpalīdzētu Wormam.

Besī man šitie: "da nu, es labāk aizeju un nopērku aliņu nekā maksāju par, kaut kādu spēli".

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...