Jump to content
GIGN Forum

Kāds Var Ieteikt, Kādu Interesantu Stratēģisko Spēli!


ĒRNĪJS
 Share

Recommended Posts

Vēlētos, lai jūs man ieteiktu, kādu stratēģisko spēli, kuras princips būtu šāds - tev sakumā ir dota maza pilsētiņa ar dažiem iedzīvotājiem tev būtu jāattīsta tās populācija, jāceļ jaunas mājas (arī, lai tās varētu uzlabot un padarīt to lielāku), jānodarbojas ar visādiem atmatniecības darbiem un , lai es varētu izveidot armiju un doties iekarot jaunas teritorījas. Ceru, ka sapratāt, kādu spēli es cenšos atrast, bet līdz šim nekas sakarīgs nav iznācis.

P.S. Vēlams, lai to spēli varētu nokačāt Outlāvā un tās prasības nebūtu lielas!

Link to comment
Share on other sites

Company of Heroes : opposing fronts vai arī jaunā daļa Tales of Valor, šis geims manā skatijumā ir pēdējo 5 gadu laikā labākā spēle no šī žanra. Tā nav gluži AoE stila, bet nu arī, neliela attīstība, tācu uzsvars tiek likts uz pretinieka iznešanu karā, karš tur ir riktīgi labs, youtube paskaties treilerus. Bet vispār pašam ir jāizmēģina, lai izprastu spēlēs kaifu.

p.s. Ja tev kompim nav vismaz 1,5gb rams aizmirsti par spēlēšanu, jo 2 vs 2 tur ir baigā gaļa, lagos. 4 vs 4 ar visiem 4gb gadās lagi :D

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Ja tevi patiešām interesē hardcore stratēģija, nav nekā labāka par Hearts of Iron sēriju. Prasības ir pavisam minimālas.

Link to comment
Share on other sites

Tev vajadzīgs ir Settlers 6. baigi labā spēle, pats esmu ticis kaut kur līdz 12 misijai.

Settlers 2 vēl uz vecā labā 486 (pareizais cipars, a to tas bija sen un man atmiņa nav perfekta) dzenāju.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...