Jump to content
GIGN Forum

15.07.2009. Tiesto


Edgars1992
 Share

Recommended Posts

Copy%20of%20T_poster_sm.jpg

Grandioza atkalredzēšanās notiks 15. jūlijā Ogres estrādē. Savus fanus un cienītājus tur pulcēs DJ Tiesto. DJ Tiesto uzstāšanās neatpaliks no citur pasaulē notiekošajām - būs milzīgi diodu ekrāni, koncertu pavadīs prožektoru un lāzeru radīts gaismu šovs, būs grandiozs salūts.

Pasaules slavu guvušais DJ Tiesto dzimis 1969. gadā Holandē un viņa īstais vārds ir Tijs Verwest. Pirmās kompozīcijas sacerējis jau 12 gadu vecumā, bet pirmā uzstāšanās (vietējā klubā, kurā vienlaikus varēja uzturēties ne vairāk kā 200 apmeklētāju) notikusi, kad Tijs bijis tikai 14 gadus vecs. Jaunrades sākumā viņam apkārt nav bijuši citi dīdžeji, līdz ar to viņa daiļradi neietekmēja citu idejas un citu mūzikas stils, tā DJ Tiesto attīstot tikai sev vien raksturīgo un unikālo stilu.

DJ Tiesto mūzikā bijuši dažādi periodi, spēlējis acid house un new beat, house, trance..., bet, kā apgalvo pats dīdžejs, ar saviem šoviem apceļojot pasauli guvis daudz dažādu iespaidu, kas radījuši īsto DJ Tiesto, kura uzstāšanās laikā klausītājs spēs izbaudīt visu - gan trance, gan house, gan techno un šo stilu sajaukumu droši var dēvēt par labāko, ko deju pasaule piedzīvojusi.

DJ Tiesto savas uzstāšanās laikā necenšas izmantot "gabalus", kas populāri dotajā brīdī, bet gan vadās pēc savām sajūtām, turklāt, tas viņam izdodas tik veiksmīgi, ka atmiņā paliek uz ilgu laiku.

DJ Tiesto jau vairākkārt ticis atzīts par pasaulē labāko dīdžeju un jau vairākus gadus turas pirmajā trijniekā. 2008. gads DJ Tiesto ir bijis īpaši veiksmīgs - klubu mekā "Ibiza DJ Award" viņš ieguvis titulu "Best International DJ", vēlāk "WMC Awards Miami" atzīts par "Best Global DJ", pirms tam plūcis laurus nominācijās par "Best dance artist", "Best remixer" utt. 2008. viņš bijis izvirzīts arī Grammy balvai par kompozīciju "Elements of Life".

Vienlaicīgi, neraugoties uz dīdžeja popularitāti un milzīgajiem panākumiem, Tiesto ir vienkāršs cilvēks, kurš nedomā par slavu, bet patiesi mīl mūzikas radīšanas un atskaņošanas procesu.

Savukārt par nākotnes plāniem dīdžejs nemēdz runāt, jo, viņaprāt, katra diena ir kā jauns pārsteigums- neparedzams un aizraujošs.

Tiekamies 15. jūlijā!

Biļešu pārdošana sākas 18 maijā!

Avots

Edited by Edgars1992
Link to comment
Share on other sites

"Forši", ka Biļešu Servisā par to nav ne vārda.

Pēdējā laikā neesmu klausījies, bet agrāk bija viens no retajiem trance izpildītājiem, kurš man patika. Jānovelk kāds svaigs sets, jāiečeko.

Kāds no gign kalbasjorām domā uz šito braukt? Zinu, ka vēl ilgi, bet man nepatīk pirkt dārgas biļetes (kuram gan patīk lol).

EDIT: HA HA, www.tiesto.com nemaz nav tāds events. U have been punk'd!

Link to comment
Share on other sites

Pirms 2 gadiem laikam bija Ogrē un tad patiešām nedēļu pirms pasākuma parādījās šis īvents viņa lapelē. Šogad gan ATB, gan Tiesto būs - varētu būt kruti. Es gan nezinu vai laidīšu, jo abus esmu redzējis. Vienīgi, ja divīšbenčiks pierunās. :D

Link to comment
Share on other sites

Vot tur nu gan tu maldies, es biju pagājušajā ATB un kam nebija 16 gadiņus nelaida iekšā, vienīgi tad, ja sarunāja kādu iekšā aizbildi, vai ar tiem apsargiem/policistiem, kad pieskatīs viņu bet par to bija jāmaksā..
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...