Jump to content
GIGN Forum

Tusinsh Businjaaa


GooD`MeN
 Share

Recommended Posts

  • Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Skatoties pēc bildēm ir gājis labi. :)

Psc vismaz sagrabināju naudu priekš autobusa :D

Nebija jānīkst Liepājā :D

P.S Gandrīz arī nokavēju to :D kādas 2min būtu vēl bijušas un es būtu nokavējis :D

Edited by aM`
Link to comment
Share on other sites

Sjo šovakar es eju normāli gulēt 1ns,nevis ar Jums visiem p1mpj1em kopā! Jūs mani jau 48h laikaa paspējāt izbesīt :DD Bet man bija patīkami :) Un uz Bitch Party atkartosim :) cash`am tagad laikam planojās brauciens uz Madonu :)

Link to comment
Share on other sites

Naudas nav, bet iesāktais ir jāpabeidz :D Redzēs kas un kā tur sanāks :)

Tikko iznācu no karstas vannas, vismaz vairs nejūtos salūzis. Jāapģērbjās (nē, neesmu pliks, kārumnieki tādi), jāpaēd, moš jānoskatās kāda filma un jāuzraksta kāds pagarāks posts ar pasākuma kopsavilkumu. Bet bljee, tas bija reāli forši :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Ehhh juus chali tur nedelju kodejaat??? :superlol::fsckinsad:

Paskatijos bildes un video attausa atminja muusu vecie gign tusinji, kaa iipashi piemineshu pagaidaam vienogo winterparty, kas bijis, in da my place, kaa redzam civleku apzimeshanas ar sho winterparty tika anuleeta, bet nekaa.... nepagaja 3 gadi un launai giggalii puff ir atgriezies :mIm:

te bus paaris civleki, jimmijs kaa parasti ir visur :10cm:

gign054.jpg

Jusu zinashanai pirmais ir jimmijs, otrais gludeklis(mans darbs), 3shais redboots(arii manejais), 4tais Dr.Pain apzimeja kada no vinja lidz panemtajam draudzeneem :mIm:

Link to comment
Share on other sites

Ezi un Džimiju apgānīja cilvēks, kurš 5dien no rīta laikam vēl nezināja, kas ir GIGN's, kur nu vēl to, ka apzīmēšana GIGN pasākumos ir tabu.

Anyway tulīt sākšu rakstīt eseju par pēdējām dienām vēju pāļa pilsētā.

P.S. Diezgan radošas bildes & tagad var visas redzēt.

Link to comment
Share on other sites

Es jau svētdien gribēju rakstīt foršu eseju par pagājušo nedēļas nogali, bet nebija iedvesmas. Lai gan iedvesmas nav vēl joprojām, solītais ir jāpilda. Tātad..

Kaut kad 3dien sākās čats par un ap Liepājas tēmu. Naudas nebija nevienam, vēlme braukt dažiem. To, ka točna brauksim izlēmām 5dien ap 18.00. Izbraucām kaut kur pēc stundas (ezis, džimijs un es). Super Ghetto iepirkām krīzes alu - Aldara Pilzenes (pretīgs, za to lēts) un devāmies ceļā. Rīgā pastāvējām nelielā propkā, bet tā ceļš kopumā bija mierīgs. Pa ceļam pāris zaļās pieturas, pāris (nu ok, dahuja) joki par un ap visu līdz asarām un esam Liepājā. Pateicoties manām izcilajām nafigatora spējām neapmaldījāmies un drīz vien nokļuvām pie GooD MeN'a & Co. Pie sagaidīšanas komitejas pieripinājāmies nolaistiem logiem skaļi dziedot aurojot līdz Vanilla Ice garadarbam

no ūberīgās filmas par turtļiem. Dzīvoklī satusējām ar visiem klātesošajiem: GooD MeN'u, HUSEINU (kurš jau bija patīkami iereibis), Pliko (kurš nemaz nebija tik pliks), Larinu (kurš nerājās), Santu, Antriņu un devāmies Pablo virzienā. Papozējām ārā pie gičas, pabeidzām grādīgo dziru un gājām iekšā. Ieeja maksāja 1Ls, kas patīkami pārsteidza, bet vēl patīkamāk pārsteidza tas, ka pedowāgenam biļetes tika uzliktas. Tā.. Tālāk tika meklētas meitenes ar ko dejot, uztaisītas pāris bildes (mēs bijā tik forši, ka visi gribēja ar mums fočēties) un iztukšoti pāris dzērieni (kuru cena atkal patīkami pārsteidza). Vēl ierēcām par to kā ~četrdesmit gadīgs čalis divas mazās (<18) koļīja un ar GooD MeN'u skrējienā (nē, patiešām skrējienā) pēc miljona blondīnēm pakāsām amerikāņiem, a moš angļiem. Tas gan nav svarīgi, jo viņas (jā, viņas) tāpat izmeta ārā, jo bija nepilngadīgas (ha ha). Pēc tam kad kādu no mums izmeta ārā un kāds vēl paspēja sakauties ar apsargu, gājām patusēt uz Rožu(?) laukumu. Satikām random meitenes ar kurām tika uzdziedāts. Izrādās šīs gaida plkst. trīs vai četri, kad Pablo sākās bezmaksas ieeja. Iztukšojām briesmīgu šņabi interesantā pudelē un gājām iekšā ar random meitenēm. Pie ieejas viena no viņām (Monta..) sāka kļūt īpaši draudzīga ar mani un īpaši nečekojot pārējos mēs aizgājām dejot. Tālāk kaut kas kaut kur pazuda, īsti nezinu kas un reāli man bija pofig, jo man sāka palikt patiešām interesanti. Pēc kādas stundas vai divām tika nolemts doties atpakaļ uz GooD MeN'a apartamentiem. Pasaucu meiteni malā un paprasīju nummuru. Šī sāka kaut ko rakstīt un paziņoja, ka neatceroties. Nu ok, naher viņu, jābrauc prom. Tad pienāca godmanis un teica, lai piedāvājot viņai ar savām draudzenēm braukt mums līdzi. Domāju, ja jau neiedeva nr, tad nekur nebrauks, bet šī ātri vien bija ar mieru. Aizgāja meklēt savas draudzenes. Vienai rīt bija agri jābrauc uz Rīgu un otra kaut kur nosvīda. Sakoļījām taksi un braucām mājās (ar GooD MeN'u, bet bez draudzenēm). Atbraukuši mājās pilnā balsī rāvām vaļā karaoki, darījām kaut ko vēl (random bilde) un aizgājām gulēt (^_^).

Ap 05:30 rītā GooD MeN's, HUSEINS, Ezis un Larins izdomāja skriet krosu. Pēc 10 min pie durvīm kāds sāka nežēlīgi zvanīties. Domāju, ka kaimiņi atnākuši pizdi izrakstīt. Atvēru durvis un ieraudzīju pusdzīvu ezi ar huseinu. Teicās esam noskrējuši 1000m (vēlāk noskaidrojās, ka samelojās par vienu 0) un kaut kur nokrita, laikam aizmiga. Ap 10:30 +/- visi bija uzcēlušies. Uzlāpījāmies (daži pārlāpījās) un devāmies uz pludmali. Pa ceļam iegriezāmies Liepājas krutākajā (? GooD MeN) veikalā Baata pēc alus (un jogurta Oga). Vairāk par alu gan visus (izņemot mani, džimiju un huseinu) sainteresēja suņu izstāde. Kamēr šie fanoja par kucītēm mēs apspriedām (un apčamdījām) jauno VW Scirocco. Beigās dabūjām alu un devāmies pačilot pie jūras. Pasēdējām, padziedājām un devāmies mājās (vismaz tā mēs domājām). Ezis ar Montu aizdevās uz kapiem (neprasiet, nezinu), bet mēs pavazāties pa jau pieminēto Baatu (tik debīls vārds). Apskatījuši apakšveļas veikalu, saņēmuši draudus no apsarga (redz, džimijs nemāk rupji nebļaustīties) devāmies mājās ēst pelmeņus. Ar pilnu vēderu un iepriekšējo nakti gandrīz negulētu nodevāmies kopistiskai dienasdusai (dažiem kopistiskāku kā citiem). Šajā brīdī, cik sapratu, atnāca kaimiņi un padirsa eža flagus.

[Karoč šeit notiek kaut kas, kas nav aprakstīšanas vērts]...

Jau klāt vakars. Sākam gatavoties Eiroīzijai un cīsiņvakaram (Montai bija jābrauc uz pirti un Antrai ar Santu jācep pankūkas divus stāvus augstāk). Dzeram Apinīti, filmējam daudzos video un sirsnīgi rēcam. Līdz Eirovīzijas beigām izturam tikai es ar Gūdmenu. Uzņemam pēdējo bildi (skatīt fonu) un ejam gulēt.

Trešā diena a.k.a. svētdiena.

Ezis pieceļas pimpī, Džimijs nesaprotot kur palikušas zeķes, Gūdmens ar stāstu par peni un pārējie vienkārši pieceļas. Kaimiņi ir nereāli dusmīgi par to kā mēs ārdījāmies pēdējās divas dienas, es ar džimiju domājam kur pārlaist nakti jo šaubamies, ka ezis būs braucējs un gūdmens ir ieskābis (nezinu kā pārējie, bet es viņu sapratu).

[Te notiek vēl kaut kāds bezpriģels]... un ir pienācis laiks doties mājās. Atvadamies, kāpjam auto un stūrējam mājās. Ezis vēl bija pimpī, bet mājās atbrauca ar tiesībām kabatā. Mājupceļš ir diezgan kluss (kā parasti). Iebraucot Rīgā nonākam pie dažiem kopīgiem slēdzieniem: Rīga ir depresīva, Liepāja rullē, neskatoties uz tukšo maku laiks ir pavadīts superīgi un trip's NOTEIKTI bija tā vērts.

Fhūūū, bļe - piekusu.. Bez lētā (1l = 0.6Ls) enerdžī drinka no Super Ghetto, kurš pat ir dzerams, šaubos vai būtu ticis līdz stāsta beigām. Svētdiena sanāca tāda nedaudz samocīta un nesmieklīga, bet man jau acis ir uz kātiņiem un kūpoša smadzene no rakstīšanas..

Vēlējos pateikt LIELU PALDIES par silto uzņemšanu un izcilu nedēļas nogali! :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Nu šis tas gan notika savādāk nekā cash^ raxtīja :DD Bet visā visumā uzraxtītais bija tīrs atspoguļojums no pasākuma :) Kaimiņi pagaidām joprojām nav satikti :DD Un kādu laiku cerams arī mieru liks tapāt kā es viņiem :) Pārtījs sanāca labāks nekā bija plānots :) Savus izdevumus nemaz negribu skatīties :lalala: Bet tas bija tā vērts,jo savādāk nedēļas nogale noteikti būtu galīgi aplama...HUSEINS dabuja no apsarga pa degunu un Jimmiju apsargs vnk izmeta :DD Baataa Jimmijam atkal apsargs uzklupa par dzērumu un to ka lāmājās pa visu veikalu...plikais vienīgi mūs tā pāātri atšuva :khehehe: Un mājas arī nemaz nebija tik traki izārdītas,līdz ar to pizdjuļei nemaz nedabuju :thumbsup: Līdz bītchiem nekādus pārtijus vairs nerīkošu :)

Link to comment
Share on other sites

Jau klāt vakars. Sākam gatavoties Eiroīzijai un cīsiņvakaram (Montai bija jābrauc uz pirti un Antrai ar Santu jācep pankūkas divus stāvus augstāk). Dzeram Apinīti, filmējam daudzos video un sirsnīgi rēcam. Līdz Eirovīzijas beigām izturam tikai es ar Gūdmenu. Uzņemam pēdējo bildi (skatīt fonu) un ejam gulēt.

Ap šo laiku tu un gūdmens man nelikāt mieru :D

EDIT: wl.Media, nevar būt ne?

a super ghetto ir super netto, vai? 1d71.jpg
Edited by Zorg`s
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...