Jump to content
GIGN Forum

Vai Jums Ir Bijusi Sadarbība Ar Tādu Organizāciju Kā Youneed?


ĒRNĪJS
 Share

Recommended Posts

http://www.ametistspeaks.com/AKMEŅU+ĪPAŠĪBAS/Nefrīts/

http://www.nugaline.lv/?lang=lv&p=2&am...&id_page=68

Tā pat visi sen pasaulē zināmie Tibetas medicīnas līdzekļi - kordiceps, linčzi utt. Tas viss ir visā pasaulē ārstu vidū plaši pētīts un atzīts. :

http://www.kordiceps.lv/kordiceps.php

http://cordyceps.human.lv/cms/lat/?ct=78354476

http://www.kordiceps.lv/linchzhi.php

Un par to, vai šī prece ir tiešām vajadzīga? - Ja tev un visiem taviem ģimenes locekļiem nav ne mazākās veselības problēmas, ir super stipra imūnsistēma - man par jums prieks, taču ja es zinu, ka nopērku kaut ko, kas man reāli noder, palīdz man vai maniem tuviniekiem, plus, to darot es varu uzsākt biznesu un pelnīt - sorry, bet neredzu iemeslu, kāpēc to nedarīt!

Tu tiešam esi no dibena nācis? Izskatās ka tev sajēga ir nulle un visam ko tev kāds pidars ieborē tu kā suņuks paklausi un aiztāiv kā savu saimnieku. Tu tiešām esi ļoti abdāvināts daunis un nevar nepiekrist vbyuer EJ DIRST! Tavs stulbums šo forumu ietekme negatīvi un tos akmeņus uzmauc sev kaklā un aAIDA jūriņas dibenā. CHILL THIS BICH

Link to comment
Share on other sites

Hesaa :D Es skatos ka jums te normāls faits :D Vakar uzjautāju mammai. Izrādās, ka viņa jau par to YouNeed zināja, jo kkāda draudzene viņai jau tur strādā. Būtībā viņa teica ka tas viss ir likumīgi, vienkārši jauna daudzpakāpju mārketinga kompānija. Viņa man teica, ka tas esot kaut kas līdzīgs kā kkāda firma Kirbi vai kkas tāds, kur izplata nāvīgi dārgus putekļusūcējus :D. Es viņai prasiju ko viņa par to visp domā - vienvārdsakot neitrāli. Pati viņa nav iesaistīta, taču viņai vairākas draudzenes esot tajās tīkla kompānijās -dažas pelnot dažas nē. Būtībā viņa teica, ka tā daļēja laimes spēle. Ja iesaistās sākumā, kad kompānijas esot vēl jaunas, tad cilvēki pelnot, ja tad kad jau esot kādu laiku, tad tā nepārāk. Tā kā nauda man pašam jau ir iekrāta, tad viņa teica ka tā ir mana izvēle ko es iesākšot. :D Tas patiesībā man nedaudz besī, jo tagad ja es iesaistīšos tad tas būs uz manu atbildību. Patiesībā es pat domāju, ka iesaistīšos, jo visticamāk, ka to naudu tāpat vai nu nodzeršu vai notiekšu kkādā sviestā :D Bet vienu gan pateikšu, zināmā mērā biju cerējis, ka mamma pateiks ka tas ir mēsls un būtībā aizliegs man par to pat domāt, taču tagad vilinājums noriskēt ir vienkārši graujošs. Sencis ar izkretinēja ar to pašu tekstu: "Tava nauda, ko gribi to dari" .

P.S. Mana mamma strādā VIDā.

Edited by Canons
Link to comment
Share on other sites

Ar to arī tevi apsveicu. VID ar šo nav nekāda sakara.

Link to comment
Share on other sites

Ņemot vērā to, ka jūs mani iegruzijāt saucot to par krāpšanu un vēl kko, pēc kā es gandrīz nemaz neaizgāju uz turieni, turklāt solijāt tur uzsūtīt VIDu un EP un sazin vēl ko, tad es caur mammu noskaidroju mani interesējošos faktus. Negribu izklausīties stulbi, taču es labāk uzticēšos galvenajai nodokļu inspektorei, kas dzīvē ir gana daudz sasniegusi, nevis keksam ar statusu "Zhnjabis owns..." vai "Pogu klabeklis" :D (no offense;).

Link to comment
Share on other sites

:D (no offense;).

Dari tā. Veiksmīgai pašattīstībai bieži vien ir svarīga sāpīga uzkāpšana uz grābekļa. Personīgi iekrāto 300EUR atdošana afēristiem būs noderīga mācība.

Dusmas jau vairak ir vērstas pret shēmas organizatoriem, nevis upuriem - tā galu galā ir tava nauda un tavs iztērētais laiks - nu un kā jau teicu - dzīves skolā arī visai nepatīkama, bet noderīga pieredze :). Skumji tikai, ka šādas shēmas var veiksmīgi eksistēt jo vienmēr atrodas pietiekams skaits indivīdu, kuri "ir gatavi noriskēt", mājsaimnieču un vienkārši visnotaļ lētticīgu tipu.

Varam varbūt sarunāt, ka pēc 3 mēnešiem šeit iepostosi, kā veicas visnotaļ perspektīvajā un unikālajā biznesā? :)

Link to comment
Share on other sites

Kompānija YouNeed ir brīvais Members iekš www.alibaba.com - lēts ķīneizeru ūķis ar šausmīgi sliktas, lētas un nekvalitatīvas preces klāstu kuru smērē visādiem idiotiem pa visu pasauli... http://www.alibaba.com/member/cordycepsd.html

P.S. Uzņēmumu reģistrā tāds uzņēmums vispār neeksistē! Tā kā tas ir nelegāls ūķis, te ir darbs finanšu policijai!

:lalala::ermm::spam:

Edited by Looop
Link to comment
Share on other sites

Pareizi jau ir. Taču viņi tev aizmirsa pateikt - uzņemties risku ir nopirkt čupu ar dēļiem, naglām, āmuru un zāģi, ziemā pasēdēt šķūnī un uztaisīt putnubūrīšus, ko pavasarī pārdot, nevis stāstīt citiem, kā tirgot gaisu pa 300 EUR.

:thumbsup:

The warning has been given, muahahaha.

Link to comment
Share on other sites

:D (no offense;).

Nu protams, iestāde, krua darbojas khem, oraņdžo,khem, šķēles labā vienmēr saka taisnību, jo uzreiķināt atsevišķiem uzņēmumiem nepamatotu parādu ir ok. :) Tas tā ne pa tēmu un ne pa konkrētiem cilvēkiem :)

Attiecībā par youneeeeeeeedu, tak siemtiem cilvēku ir uz šāda tipa `grābekļiem` uzkāpuši un uzkāps vēl pāris simti, kamēr nesāks mācīties no citiem.

Ar interesi gaidu ziņas par Latvijas veiksmes stāstu, Latvijas NOKIu! ;)

Link to comment
Share on other sites

Šitas viss biznes balstās uz aptuveni 5% cilvēkiem piramīdā, kuri māk gudri dirst un ar to nopelnīt naudu, ko viņiem atness pārējie 95%, kas domā, ka māk dirst, bet kļūdās... protams, nopelnīt jau var, bet ir jāatrod DAUDZ naivie, kas piekritīs bleķot par neko. Tā var arī kādu vakaru ejot mājās bez zobiem palikt no kāda neapmierināta klienta :) Man darbā blakus ir līdzīgs sūds ar nosaukumu "bonusa centrs"... nu bļadj, tas ko tur nākas ikdienā dzirdēt... vemt gribas... visrēcīgāk ir, kad viņi laiku pa laikam kaut ko dzied tur kopā :D ā un vēl reizēm, kad kāds iekarsis runātājs bļauj pilnā kaklā kā hitlers un pārējie tik pat iekarsuši atbalsta viņu. Tas ir jādzird, to nevar vārdos aprakstīt... un cilvēki tur nāk katru dienu bariem, rindās stāv. Un produkcija, ko viņi izplata, nav nekas vairāk kā psiholoģija uz cilvēku. Tik pat labi varētu iestāstīt, ka izdzerot glāzi ūdens tu čurāsi zeltu rītdien...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

;) Man personīgi baigi piedūra teiciens - "Cilvēki kas baidās kļūdīties, visbiežāk neko nesasniedz un neiemācās, jo neko nedara". Bet notiekti ziņošu ;)

3 nedēļas jau pagājušas, bet kur gan palicis Canons ar saviem nopelnītajiem ļimoniem? :o

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Es domāju, ka čalis jau ir ārzemēs, izbauda dzīvi ar nopelnīto naudu.

edit:

vispār biju palaidis veiksmīgi garām šo topiku. KUDOS jūzerim ursilly, kas tika nobanots pēc pirmā, toties iespaidīgi debilā posta :)

doubleedit:

no sākuma brīnījos nafig vbyuer un surrounder vispār te cenšas kādam iedzīt saprātu galvā, bet tad sapratu - nav run par to vai kāds idiots iekritīs uz to vai ne, bet vai šeit tiks attēlota pietiekoši objektīva informācija. Tālāk jau secinājumus izdariet paši. Ja esat stulbi, dzīvē būs grūti, ja ne - būs nedaudz vieglāk.

Link to comment
Share on other sites

ja paspee uz shaadu piramidas pashu sakumu,kad tik tiesham viss sakas iespeja isam mirklim piepelniities ir...bet tas ir tikai laika jautajums un ne patstaaviiigs :) Cik zinu 2vas pazinjas shajaa bija iesaistitas,3men laikaa cik zinu ka nopelnija lidz 500Ls,un uz to laikam arii viss beidzies...Bet tur bija jaiemaksaa kaut kadi 60Ls tik!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...