Jump to content
GIGN Forum

Otrais Gign Top10 Fragu Apkopojums


Oddish
 Share

Recommended Posts

  • Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kārtējo reizi tapis skatāms video :):10cm:

Tikai jāsaka, ka daudzi fragi bija un ir dēļ citu spēlētāju neuzmanības :D

Kaut vai macho krutā 1. vieta :D Idioti skrien ārā no bāzes un neredz :D nu psc lohi :D

Da bļa vēl daudz kur ierēcu. Arī par tām francijas hujņām. Kā arī par sevi :D

Un jāsaka, ka man nav admina tiesības, bet es spēlēju un cenšos izrauties kaut kur. Tjip man tagad arī jāprasa acc, lai varu būt kruts un teikt - Yo, es ar C-Walkers! :)

Link to comment
Share on other sites

Ja jau, vietu dalījumam nav jēgas, un tas sakartots tā, kā gribās, tad vispār varējāt nelikt tās vietas, bet gan kaut kā savādāk, piemēram: ''labākie šī mēneša/nedēļas, GIGN pub servera fragi'' un tad parādīt tos fragus.

Bet kopsumā tīri labs, tas ir intro tāds viegls, bet ļoti skatāms. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Njā, steam foruma čaļiem ikdienā laikam humors par maz.. Es piemēram neko tādu ūbersmieklīgu nesaklausīju, tik, cik pavīpsnāju, man likās mazāk smieklīgi, bet gan vairāk "ierēcoši" par failīgajiem čaļiem.

Link to comment
Share on other sites

Esi labi pastrādājis, reklāma jau nu baigā. Šodien (svētdien) spēlētāju kaudze līdz pat pusčetriem, kas svētdienu naktīs ir kaut kas sen neredzēts. Filmiņā fragi so so, bet komentāri tiešām iespārda XD

Link to comment
Share on other sites

rusty, RiSKS, GmBH un Tom. neraudiet :) jūsu fragi būs nākamajā mūvikā :) Tā kā man tika atsūtīti ap 40 momentu, es sākumā gribēju taisīt garāku movie no 30 fragiem(kādi desmit iesūtītie vai nu smagi sūkāja, vai nu demka neatbilda aprakstam, vai arī nebija iespējams normāli parādīt fragu). Tā nu es visu nofilmēju, bet aprēķinot kopējo iespējamo mūvika garumu konstatēju, ka varētu vilkt uz 14 minūtēm. :) Tik garus mūvikus ir grūti noskatīties līdz galam, tāpēc arī es visu sadalīju uz pusēm. Nākamais mūviks varētu iznākt pēc kādām divām nedēļām, jo tam vēl ir jāveic komentāra ieskaņošana, gmod bildītes jātaisa un vēl daudzi citi šiti.

Kāpēc fragi sūkā?

Nu es negribētu šim apgalvojumam piekrist. Reāli no kuras puses skatās. Ja baigo HRDSKILLPRO, nu tad laikam šajā mūvikā būtu tikai viens cf frags. Es zinu, ka vajag normālu trenniņu, lai kaut kas tāds sanāktu un cik mēs zinām, cf stundu skaits ir iespaidīgs. :) Man pašam vairāk patīk tādi fun fragi, kas vairāk balstīti uz pretinieku nūbismu. Šeit izcils piemērs ir otrā vieta un macho ice cold pārlādēšanās pirmajā vietā. Vēl varētu izdalīt arī fragus, kurus var nosaukt vienkārši "gaļa". Jo vairāk asiņaini rumpji lido, jo labāk.

Kapēc neiekrāj ko labāku?

Mana laptopa cietajā diskā ir tikai apmēram 50 GB free. :( Un kā valve izlaiž jaunu major update, tā vecās demkas vairs nav lietojamas. Tāpēc es arī pēdējā dienā pirms sniper/spy update safilmēju visu, un nekļūdījos - nakamajā dienā tās demkas vairs nevarēja palaist.

Lasot macho lieliskos protest jaunumus, man ienāca prātā doma piedāvāt viņam komentēt visu šito. Saliekot visu kopā, es domāju, rezultāts ir sanācis labs, pareizi? :)

Link to comment
Share on other sites

Nu airshoti nāk tikai pēc daudzām, daudzām spēles stundām. :) Tas jau notiek automātiski.

Kā tie krutie čaļi vispār trīs airshotus pēc kārtas taisa.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...