Jump to content
GIGN Forum

Cinema 4d + Photoshop + Flash Mx !


sk8er
 Share

Recommended Posts

Piedod, iesācēja vērtīgs darbs, jo darbs līdzinas kārtējam glowstrokemegablasta stilam, kas galīgi nav forši un tādus zemu vērtē plašajā pasaulē. Šis ir viens no tiem gadījumiem, kad atkal autors savu darbu uzskata par kaut ko baigi krutu un tautai aizbāž acis ar tradicionālajiem efektiem, kurus lietoja pagājušajā gadsimtā (Adobe pirmsākumos, kad tapa pirmie Photoshop produkti etc). Varu ieteikt nelietot šos uzkrītošos efektus un pastrādāt ar Photoshop vien, pameklēt pamācības un tādā garā. Iesaku pameklēt tādu jēdzienu kā "web 2.0", kas šobrīd ir diezgan populārs un nozīmīgs programmēšanā, datorgrafikā etc. Saprotu, ka daudzi iesācēji domā tā - "Jo vairāk efektus salikšu blending opšenos, jo košāks būs darbs, jo tas būs baigi augsti vērtējams", bet tā nav. Jābūt radošajai domāšanai, darbs jāsāk no skices, idejām un tad tas jāpilnveido.

Edited by quickaim
Link to comment
Share on other sites

quick - :) SHeit photoshopaa labi ja tekstu uzraxtiiju go go crystal !!!

paareejais bija Cinema4d !! uz kura shis bija pirmais darbss ! ;) par fotoshopu tiici man vari nemaacit mani :) es dizgan ar vinju stradaaju ! bet shitas bij vairaak kaa izmeegjinaajums uz cinema 4d !! :)

Jaa shito es taisiiju ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

augšejais teksts un apakša ir laba, bet vidus, it īpaši hip hop uzraksts pārāk sarežģits, reāli pirmais kas ielec acis ir tas hip hop un dēļ viņa formas pārējo pat negribās lasīt. Būtu, manuprāt, ļoti labi, ja visu to vidu varētu izveidot tādu vienkāršāku, labāk sk8er pieturies vēl uz photoshop, bet ja pirmā reize uz 4d, tad jau ok :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...