Jump to content
GIGN Forum

Aptauja


macho
 Share

APTAUJA LOL LOL  

131 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

lol, kad nobalsoju neredzeeju, ka vajag pamatojumu. Nobalsoju par Igoru, kapeec? Nezinu! Neko ljaunu nevienaa vaardaa nesaskatu. Tik pat labi vareeja buut jautaajums: "Kuraa vaardaa vairaak "J" burti?" 1) Janis, 2) Juris! The choice is yours.

Edited by jonathan
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nobalsoju par Igoru.Kāpēc?Nezinu, bet tomērm lai būtu pamatojums un lai ļaunas topošais Igors vai Viktors mani nenobanotu un es nesāktu meklēt tajos vārdos kautko ļaunu pateikšu tā - Igors izklausās ļaunāk jo tur ir burts "g" lol.

Link to comment
Share on other sites

Klausos Šalli, un Viktors tur ir rupucītis ar glītiem matiem vienā dziesmā... Tātad palieku pie Igoriņa.. P.S. Treniņos konusus saucam par Igoriem :D

Edited by Kid
Link to comment
Share on other sites

Nevarēja gan tik pat labi būt tāds jautājums. Jo abos vārdos ir vienāds daudzums "j" burtu, kamēr Viktors un Igors ir divi atšķirīgi vārdi.

Kuili, izskatās, ka tev nav sajēga par ļaunajiem burtiem. G ir totāli labais burts (Galadriēla, Gendalfs, Gondora), ļaunie burti tieši ir R un pārsvarā arī O un bieži vien arī M. Grūtāk ir ar V burtu, jo tas tāds viltīgs.

Es uzskatu, ka šitas galīgi nav viegls jautājums, cilvēki vienkārši neiedziļinās.

Link to comment
Share on other sites

gangiskāks.

Brand new word! Šādi pasakot tu Igoru iedzītu stūrī, jo viņš šo jauno vārdu noteikti nesaprastu. Sekotu tas, ka Igors nokaunētos un lai savu stulbumu neizrādītu, savu intelekta trūkumu kompensētu ar fizisku spēku un sāktu tevi dauzīt...

Jā laikam tomēr Igors būs ļaunākais!

Edited by LAVRx
Link to comment
Share on other sites

Igors izklausās pēc mazu bērnu varotāja, tāpēc iespējams ir ļaunāks par Viktoru, kurš strādā alus brūzī un reizēm mēdz iečurāt alus cisternās, pidars tāds.

Bet īstenībā ir jāizšķirās, kas ir ļaunāk - childmolestings vai piečurāts pifcītis?! Skaidrā prātā noteikti bērnu mocīšana liekas traka, bet, kad uz pohām gribās kādu aukstu aliņu, piečurāts Valmierietis ir sliktākais, kas tavā mūžā var notikt...

dilemma

Link to comment
Share on other sites

Ē, teikšu atklāti. Igors ir tāds slidens tipiņš, kurš var sākt lekties par mazāko kasjaku. Bet viņš arī pārvērtē savus spēkus un iespēju robežas, viņš viegli var ieskrējienā lekt pāri peļķei, tikt līdz vidum, piezemēties uz vienas kājas un mēģināt lekt tālāk, bet, kas protams neizdodas un viņš vienkārši paslīd un nopiš uz muguras. Kā arī viņš vienmēr paņem par daudz ēdamā restorānos, kad draugi brīnīsies par to, cik viņš ir daudz paņēmis, Igors tikai tizli pasmīnēs un sāks ēst, bet līdz pusei viņš netiks, mocīs savu paņemto ēdienu uzdzerot smagi daudz ūdens vai kolas (ko beigās tāpat neizdzers), kad visi draugi būs paēduši, Igors tikai ar nodurtām acīm paskatīsies uz savu neapēsto maltīti un būs izsmieklu objekts draugiem aiz muguras, ko viņš pats arī apzināsies.

Nedod dievs, ja Igors sāks grūzīt VIKTORAM!

Link to comment
Share on other sites

Viktors izklausās asāks - tāds kā macho aprakstā (tikai bez vampīra plašķa, drīzāk melnā ādas jakā un melnās džinsās), tikai manā fantāzijā vēl viņš jebkurā brīdī var izvilkt nazi un 56 reizes sadurt tevi un tad ar ļaunu smīnu pašapmierināts soļot tālāk savās gaitās.

A Igors savukārt ir tāds padumjš, plikpaurains un visdrīzāk paresns (diezgan omulīgs) onkulis. Nav izslēgts, ka viņš arī var izvilkt nazi un tevi sadurt, bet nu daudz reālistiskāk - viņš varētu izvilkt mazu, oranžu ķirbi no kabatas, pasniegt to tev kā dāvanu un stulbi smaidīt (lol, es pats nevaru pamatot, kāpēc ķirbi, bet man vnk tā liekas).

līdz ar to - Viktors, definitely.

Link to comment
Share on other sites

Nu ja mes ta runajam, tad varbut ari tiesham Igors ir galva slimaks chalis, jo Viktors man 100% asociejas ar dzeraju celtnieku, kursh ir padirsis darbu. Vinam kajas bus tumshi zilas treninja bikses. Vai ari melnas un ar pogam sanos un ar 2vam - 5 stripam un uzrakstu RIBOK. Mugura bus tada noshlukusi adas jaka bruniga krasa ar gumijam un kajas melnas spodras lakadas kurpes.

Taja pasha laika Igors bus par pedejajiem santimiem sagrabinajis naudu kredita pirmajai iemaksai un reizi menesi izbrauks ar savu 98 gada mersi, meginot izbrauciena laika sabraukt kadu Viktoru.

Beefs

Link to comment
Share on other sites

:)

ne gluži. Ir arī tāda lieta, kā ļaunumu kancelojošie burti. Tavā gadījumā tas ir "ū", kas automātiski nonullē jebkādu evil pieskaņu.

beef - paldies par vīziju, vienīgais manas asociācijas ir totāli citādākas :)

flashback - tavā FANTĀZIJĀ? :D

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...